Maskinen - Alla som inte dansar


TONIGHT (:

29 Februari

image57
Hejhej!
Nu är det lov, så fruktansvärt skönt säger jag bara! Ingen skola på en hel vecka sen går vi bara två veckor och sen har vi lov igen - påsklov. Sen efter påsklovet är det bara 9 veckor kvar sen är det sommarlov, helt sjukt va?! Tiden bara springer förbi. Idag mår jag bra, men känner att jag måste äta något, blev ingen lunch för det var potatisburgar och det gillar inte jag och filet var slut så jag ska snart äta en tidig middag - tacos, muums! Efter de blir det att göra sig klar för ikväll och sen fara till Jossan. Ikväll ska jag, Sofia, Sandra, Jossan och Ida först vara hos Jossan sen ska vi till Night Flight och se Afasi & Filthy, king! De är blandannat dom som sjunger "Alla som inte dansar", kan lägga upp videon här senare så ni får höra om ni inte har hört.

Ha en bra kväll
Love,
rebeckali

Etype - True Believer

SOMMARKÄNSLA! <3

Den här videon är faktiskt från skellefteå, stadsfesten -07, alltså i sommras. Jag var bara tvungen att lägga upp den här får jag får såå mycket sommarkänslor av den. Mitt i publiken stod jag och hoppade och gaaaah, blir så glad när jag tänker på de för de va faktiskt häftigt! Etype är inte bra egentligen men han är bra för att ALLA kan hans låtar vilket är jätte härligt (:

Nä, nu väntar sängen, sovgott :)
Love, rebeckali

Skjortklänning

image56
Någonting som verkar vara väldigt inne i vår är den randiga skjortklänningen. Denna är från Lindex och kostar 299:-. I större delen av alla affärer som finns i Skellefteå finns det randiga skjortklänningar, flest blå-vit randiga, på tex: Vero moda, JC och Gina Tricot. Det lär nog blir nåt som jag ska köpa till våren!
Vad tycker du, gillar du randiga skjortklänningar eller inte? (:

Britney Spears

image55
Från att vara så vacker och framgångsrik till att bli så förstörd som hon är idag, det är helt otroligt egentligen. Hur hennes liv kunde vända på det här viset, det trodde jag inte. Vad hände rikigt.. det är hemskt!

Brun till våren!

image54
Snart är våren här (hoppas jag på iallafall) och man vill inte vara vit som snön då utan man vill vara brun. Att sola i solarium ger reslutat men är för det första inte bra för huden och för de andra så är det ganska dyrt. Men är brun-utan-sol bra? och isåfall vilka produkter osv, skulle vara jäätte bra om jag får veta (:

28 Februari

Hallå (:
Kom hem för ca en timma sen. Idag kändes det inte så värt att fara till skolan, hade bara två lektioner och vi såg bara på film och spelade spel men slappt och skönt var de! Ska snart gå och göra middag tror jag och sen ska jag bara ta de lungt tills jag ska följa mamma och pappa och handla på skolbacken och sen ska jag och dansa till halv 10. Så jag är hemma där vid 10 och då kommer jag troligen att blogga, ha en bra kväll
Love,
rebeckali

I want it!


Klocka kyssjohanna.se 260:- Top Gina Tricot 199:- Byxor Gina Tricot Sko Dinsko 249:-

Nu blir det sängen, skola från 10 till 13.00 imorgon. Skönt med en kort dag och inga jobbiga lektioner heller: Svenska och Engelska. Sovgott
Love,
rebeckali

Cheap Monday babyskor!

image49Rå gulliga eller hur? Vi hade problem vilken stolek vi skulle köpa men vi köpte en så Moa kan ha de lite senare när hon börjar gå. De kostade 250:- och finns att köpa på Doris i Skellefteå. Strax ska jag sätta mig och lyssna på P3 i en halvtimme för att göra läxan vi fick på produktionen, ska bli skönt att ha gjort bort den så man känner sig helt ledig från läxa på lovet. Sen ikväll blir det bara att ta det lungt, se på tv och sånt. Ha en bra kväll! (:
Love, rebeckali

27 Februari

Hallå! Sitter nu på skolan och har media kommunikation och blev just klar med uppgiften. Jag slutar bara om några minuter och då ska jag på stan med Paula för att köpa en present som Moa ska få av oss när vi far ner till Karlskona på söndag. Det blir att köpa ett par cheapmonday skor i baby stolek på Doris, rå gulliga (: Slänger in en bild på dem senare. Aja ska gå nu, bloggar sen när jag kommer hem.
Love, rebeckali

Ashley Olsen

image48
Ashley Olsen - Alltid lika fin!

I huvudet på gynning

image47
Kom nyss hem, ska strax se I huvudet på Gynning som jag spelade in, sen blir det sängen. Gonatt & sovsött
Love,
rebeckali

skorskorskor&skor, jag gillar det!

image46
Skopunkten 249:-
Jag tycker om dom, förutom klacken. VARFÖR är de alltid SÅ fula klackar? jag blir gaaaalen. Skopunkten finns inte här i skellefteå (tyvärr) så jag får hoppas att dom här skorna finns i Karlskrona när jag ska dit så jag iallafall får kolla på dom i verkligheten, klacken är kanske finare då..

Gossip girl tonight!

image45
Skön dag idag, oja! Två lektioner och strålande sol ute, kunde inte bli bättre! Jag var hemma från skolan vid 3, åt mina nudlar som jag hade köpt och satte direkt igång med pluggadet och det gick jätte bra. Gjorde även en av de uppgifter vi fick på produktionen förra veckan, vi skulle lyssna på två olika radiokanaler och se hur många minuter de pratar, har reklam och spelar musik på en halvtimme. Det var en ganska tråkig uppgift men tiden gick fort. Snart ska jag ut och gå med Josse, väntar bara på att hon ska ringa sen ska vi möta varandra och gå till OKQ8 och sen hem till henne för att se Gossip Girl, något som man inte missar på en tisdagskväll. Bloggar sen när jag kommer hem. Ha en bra kväll (:
Love, rebeckali

26 Februari

Gomorgon!
Blir ett mycket snabbt inlägg eftersom bussen går bara om några minuter. Kort dag idag somsagt, bara två lektioner sen blir det hem och plugga engelska som vi ha till imorgon, några glosor och en text men det är nog ganska lungt. Ska även försöka ha orken att gå ut och gå men vi får se, ha en bra dag i solvädret. JAA nu känns det verkligen som om det är vår ute förutom att det är en minus grad men får hoppas att det kanske blir nån plusgrad senare.
Love, rebeckali

Damien Rice - Cannonball


Hallå (: Har haft fullt upp hela dagen idag:
- Skola
- Pluggat
- Handlat
- Sett hockey

och nu äntligen har jag tid att skriva några rader. Idag mår iallafall min mage bättre än igår, har kunnat äta som vanligt osv. Vi började filma idag på våran film på media produktionen, men det gick ganska segt eftersom vi hade en 4 timmars lektion och jag gjorde typ ingenting. Såg somsagt hockey idag på tvn, Skellefteå - Timrå och skellefteå förlorade i sd, halv tråkigt tycket jag.. får hoppas att de kämpar nu islutet så de inte faller ner till kvalserieplatserna. Aja, imorgon börjar jag inte förrän 12 och slutar där vid halv 2 så det lär bli mer bloggade då. Gonatt & sovsött :) Love, rebeckali

Chris Brown - With you


LOVE <3
Det har inte blivit så mycket uppdateringar idag, men de är eftersom jag inte har haft orken att blogga för att jag har mått så illa, har somsagt bara legat i soffan och sett på tv..Har fortfarade ont i magen men mår inte lika illa som förut. Nu har jag även färgat håret och det blev bra, nu ser det nog lite naturligare ut än vad de gjorde. Får hoppas att den här färget håller ett tag nu, förra gången jag färgade den här färgen blev det ljusare, efter en månad sa alla att det hade blivit mycket ljusare vilket det även hade blivit. Aja nu ska jag fortsätta se Wallander Mörkret som går på tvn, det är faktiskt min första wallander film jag ser så woow! Får se om jag är hemma från skolan imorgon, beror på hur magen är.
Sovgott, love rebeckali

24 Februari

Hejhej
Har inte haft orken att skriva nåt förrän nu. Dagen började med att jag vaknade av att jag hade jätte ont i magen som jag fortfarade har och jag mår även illa. Men jag var tvungen att följa mamma och pappa till stan för att köpa hårfärg till mitt hår så det gjorde jag. Så jag gick runt där och mådde pyton, har ingen aning varför och jag brukar ALDIRG ha ont i magen och måilla, nu har även huvudvärken börjat komma vilket inte är så roligt. Vi kom hem där vid 14.00 och sen dess har jag legat och sovit och sett på tv, jag är typ helt död! Blir bara en lugn kväll och omjag orkar ska jag färga mitt hår (: Skriver kanske ikväll om jag orkar dvs..OCH föresten exakt 1 vecka kvar till KARLSKROOONA! =D
Love, rebeckali

Kate Voegele - Kindly Unspoken


<3
Tack för kvällen tjejer! :)
Nu ska jag sova så jag kommer mig upp nångång imorgon. Sovgott och drömsött :)
Love, rebeckali


H&M

ÄLSKAR de här bilderna ifrån H&M!
image41

Rihanna, då&nu


Nu var det ett tagsen som Rihanna klippte sin pojkaktiga frisyr, från början gillade jag det inte men nu när jag ser på bilder när hon har rikigt långt hår så tycker jag att hon passar jätte bra i det. Men den snyggaste frisyren som hon har haft är nog när hon hade page, vilken tycker du?

23 Februari

Nu är det kankse dax att skriva några rader, vaknade där vid 11 och har redan hunnit göra ganska mycket saker:
- Varit ute på en promenad
- Styrketräning
- Ätit brunch, havregrynsgröt & macka med keso och gurka, muuuums!
Ska nu bara ta det lungt ett tag och sen ska jag gå och göra mig i ordning för kvällen. Ska vara med Sandra, Sofia, Jossan och Anna, blir att äta middag och sen får vi se vad som händer men det blir nog roligt oavsätt vad vi gör (:
Love, rebeckali

Helt slut efter dagen

Gokväll(:
Jag är trött och ska snart gå och sova, innan dess ska jag bara berätta hur dagen har varit. Hade skola  från 8.45-12.00, helt okej och ganska sköna lektioner. Efter de for jag Hanna,Sandra & Sofia på stan ett tag och kikade runt och gick och åt middag på Dallas där vi tog de lugnt eftersom alla kände sig hur trötta som helst. 19.00 började Open Jam som är en talangtävlig där man får dansa, spela teater osv efter de for jag Sandra och Sofia och såg på Bio: Ps I love you. Jag blev liiite besviken, trodde faktiskt att den skulle vara bättre men den dög iallafall. Jag tycker inte att den var värd 85:- men men..Aja nu ska jag strax sova, gonatt
Love, rebeckali

The last goodnight - In your arms


Ja, det är roligt att dansa

Hallo! Kom hem från dansen för ett tag sen, det gick väl helt okej iallafall bättre än förra gången och stegen börjar sitta mer och mer. Ska strax slänga i mig in banan och sen gå och sova, gu så skönt! Måste bara påpeka att jag måste färga håret snart, har en utväxt på nån cm och jag ska göra de innan jag far till Karlskona nästa vecka så färgningen blir väl till veckan. Men tråkig som jag är så ska jag färga samma färg som alltid. Den där färg och slingning från Loreal Paris 9.1. Imorgon kommer jag nog inte hinna blogga så mycket. Har jätte mycket att göra:
- Skola till 12.00
Datakunskap, arbetsmiljö&säkerhet, Idrott
- Stan
- Äta middag med Sofia, Sandra &Hanna på Dallas
- 19.00 Open Jam
- 21.15 BIO med Sofia &Sandra: Ps I love you.
Så jag kommer inte att komma hem förrän på natten nångång.Föresten någon som har sett filmen, vad tyckte du om den? :) Aja nu ska jag gå, slänger nog in en bra låt som sista inlägg. Drömsött och sovgott!
Love
, rebeckali

Converse

image35
I vår är det converse som gäller!
Det är rätt så billigt, snygg och det är lätt att matcha med. Du ska helst ha dina converse tillsammans med en skinnjacka och ett par snygga jeans, så som kändisarna också har gjort. Jag har ett par converse, ett par hel vita och jag gillar dem fast de negativa med mina är att de blir lätt smutsiga och en negativ sak med alla converse är det att de är av tyg, så man kan inte ha dem när det är lite regningt vilket är ganska synd. Vilken färg tycker du är snyggast av alla converse?


21 Februari


Tjenatjena.
Sitter just nu och håller på att skriva mitt cv, det är ganska svårt att få det att låta bra men jag tror det kommer att bli bra tillslut. Det var svårast att få en bra start men sen går det bara utförs. Nåndag till veckan ska jag ut och söka sommarjobb och ev. helgjobb somsagt, blir nog att söka på: Vero Moda, Kitchen, Gina Tricot och H&M som första hand sen ser vi väl om jag går nån mer stans men just nu känner jag att jag helst vill jobba på en klädaffär. Dagen har annars varit ganska lugn, fick veta att vi bara har 2 lektioner på tisdag och egentligen har vi 5 så det kommer att bli skönt. Ikväll ska jag och dansa 20.00 -> 21.30, det ska bli roligt och hoppas bara att det inte går som förra gången=sämst! Ha en bra kväll(:
Love, rebeckali
image30
   En av de bästa dansfilmerna enligt mig , vilken tycker du är bäst?

Lifehouse - Sick cycle carousel


Lyssna och njuuuut, men den lugnare versionen är bättre..
Skulle egentligen börja skriva på mitt CV ikväll så jag kan fara på stan nån dag och söka sommarjobb och kanske även helgjobb men så blev det inte, får försöka göra det till helgen eller nåt liknade. Nu ska jag iallafall sova, har sovmorgon till 10 imorgon så jag får iallafall sova lite längre än vanligtvis (:
Sovgott ♥

En fråga bara

image29
Skelleftebor, vart kan man hitta den här typen av sko här i skellefteå?
Orkar inte beställa, de är därför jag undrar :)

Så ärdet

Det är så hemskt, hur kan en människa må så dåligt att han/hon slutar äta och senare leder de till anorexia. Jag läser en blogg om en tjej som har det, det är så fruktansvärt hemskt att följa hennes liv med de känns som om jag även vill men endå inte, för jag vill se hur hon förändras. Vissa stunder mår hon bra och vissa sämre och när de är sämre märks det tydligt också. Det är så hemskt när man ser en människa vara så smal så att revbenen syns eller när handleden är så smal så att fingrarna kan lindas runt dem i flera varvm överdrivet där jag vet men jag vill bara att ni ska förstå, jag förstår att det är svårt men varför svälta sig själv egentligen? Kroppen behöver energi likaså som bilen behöver bensin.

Anorexia är vanligast i åldern 12-20 år och främst tjejer. De är då vi utvecklas och det är då vi ska hitta våran plats i livet vilket kan leda till att man blir nöjd eller missnöjd. Endel försöker förändra sig med hjälp av att gå ner i vikt så att man ska bli mer älskad för sitt utseende eller för att man själv ska vara nöjd med sig själv. Det är hemskt hur mycket människor egentligen är så beroende av sitt utseende, varför inte bara vara nöjd med sig själv? Tänka att det här är jag och det är ingen annan som är som mig, jag är en bland tusen olika och jag är bra på vissa saker och sämre på andra. Och det är helt naturligt, man kan inte vara bra på allt. Olika människor har sina olika egenskaper och de ska inte utseendet bestämma. En blond tjej behöver inte vara osmart eller en bitch, det är inte utsidan som räknas utan det är insidan.

Nu menar inte jag att anorexia bara beror på utseendet (alltså man är missnöjd med sitt utseende och de är därför man får det) utan de kan även bero på andra saker.

Vårens pumps

image28
Bland de hetaste du kan bära på fötterna i vår är färgglada pumps i alla stortes färger. Vilken/vilka färger ska du satsa på?

20 Februari

Hallå där (:
Sitter just nu på skolan och har media kommunikation. Håller på att göra en meny åt ett café som heter: Golden coffee och såklart finns det inte på rikigt, vi har bara kommit på ett eget och åt de ska vi göra blandannat menyer, logotyp osv. Slutar bara om några minuter och ska då med bussen hem direkt. Vi har föresten fått information om nästa termin då vi börjar 2an, indivudellavalet och estetisktval så vi får se vad jag väljer, blir iallafall bild på est och på indivduella finns det att välja från kinesiska till psykologi så jag har ingen aning men de ska inte vara inne förrän nästan vecka så jag har ett tag att tänka. Matteprovet fick faktiskt oväntat bra, var säker på de mesta.Ikväll ska jag ut och gå sen ska jag följa mamma och pappa och handla skulle jag tro, blir nog bara en lugn kväll framför tvn eller nåt liknade.
Ha en bra dag
Love, rebeckali

Uppviktabyxor

image27
Uppvikta byxor, något du ska ha i vår?

19 Februari

                                                                       Hejhej!
image26Jag har hyss pluggat klart på matten, nu får vi bara hålla tummarna att det går bra imorgon på provet men jag tror faktikst inte att det kommer att gå så dåligt för jag fattar de mesta av det här kapitlet som vi har. Har även varit ute och gått som typ alltid, till OKQ8 och ska snart sätta mig framför tv och se Gossip Girl. Idag hade jag föresten utvecklingssamtal och det gick faktiskt bra, endel småsaker bara som jag ska träna på annars va det mesta bra. Hade bara 8 MINUTERS frånvaro sen vi började i våras, vilket är VÄÄÄLDIGT lite, jag har inte varit sjuk en enda gång så. Har avbokat klipptiden.. det får bli senare i vår eftersom jag vet inte ens hur jag ska klippa mig och just nu känner jag att jag likagärna kan spara den klippningen till senare då jag förhoppningsvis vet hur jag ska klippa mig, så nu kör jag på knut i håret istället (:
Nä, nu ska jag gå och göra nåt vettigt.
Love, rebeckali

Hope - Who am I to say

Helt otrolig ♥

Klippning på G

Beställde nyss en klipptid på torsdag hos Karma men frågan är bara HUR ska jag klippa mig? Mitt hår är inte så jätte långt, ungefär bara till axlarna om inte kortare.. jag har ingen aning hur jag ska klippa mig. Jag vill få bort ganska mycket av de nötta men jag vill inte att de ska försvinna för jag vill inte ha kortare hår, haha det här låter verkligen knäppt ! Orsaken till att det är så pass nött är därför jag gjorde en hempermanent för ca 1 år och 2 månader sen, till en början var det helt okej men det slutade med att jag tappade jätte mycket hår och det blev bara ris så nu ska jag försöka "börja om från början".Har ni något förslag hur jag ska göra med mitt hår? Vill även få lite volym i det så det inte bara ligger platt, men somsagt det är 3 dagar kvar så jag får ta tag i det och tänka så gott de går (:
image25

OM man bara hade långt hår som tillexempel Hilary Duff! Lika fint hela tiden.. Aja får helt enkelt drömma vidare. Ska sova snart, har sovmorgon imorgon till halv 10 och även utvecklingssamtal, scary! Får hoppas att det går bra.
Sweet dreams
rebeckali

Nelly.se



18 Februari


image13Tjenatjena!
Nu har jag tid att blogga, har haft fullt upp hela dagen men ja, nu äntligen. Tänkte se 2900 Happiness men det struntade jag i, jag tycker den engentligen är ganska bra för att vara en danskserie, eller hur? Min dag har varit lång, började skolan halv 9 och slutade 16.00 med 4 timmars mediaproduktions lektion (JA du läste rätt). Men den var ganska skön iallafall, vi håller just nu på att göra en film och idag blev vi klar med alla sortes manus, ni vet bildmanus osv. Vi testade även kläder som vi ska ha på oss när vi spelar in filmen, eller vi och vi André och Koffe gjorde det och jag och Sandra sa "TA PÅ ER!", rätt så chill. Har nyss varit ute och gått och ska snart sätta mig och plugga matte, kändes frestande? Onej, men har prov på Onsdag så det vore endå bra om jag gjorde det.Ha en bra kväll (:
Love, rebeckali

Vill ha!

image13
Mössa CheapMonday - Klänning American Apparel
Pumps Laredoute - Örhängen cocoo.se

Ellegalan

image10Snart är ännu en söndag förbi, tiden går så himla snabbt nu för tiden, jag tycker de nyss var jul?  Men jag ska inte klaga för sommaren är ju snart här om tiden fortsätten gå såhär fort.  Ikväll ska jag vara med Lina och kanske Paula och Josse det blir det att sitta bänkad framför tvn och se Elle-galan som visas på kanal 5 klockan 19.00. Det kan väl ingen missa hoppas jag. Efter de är det Dirty Dancing, men vi får se om vi ser den. Det var jätte längesen men de är ju även singing bee ikväll samma tid, och de är så himla skoj! Haha, kan inte förstå hur endel människor vågar vara med i sånt, jag skulle då absolut inte våga, skulle bara skämma ut mig ;P
Love, rebeckali

Utsvängda byxor?

image9
Vad tycker du är snyggare, utsvängda eller stuprörs? Själv skulle jag välja stuprörs. För nått årsen när stuprörs byxor just hade kommit ut i butikerna tänkte jag bara : ALDRIG att jag tar på min sånna byxor. Men nu är det de enda typ av jeans jag har så jag ska kanske aldrig säga aldrig till utsvängda heller.

17 Februari

Hejhej (#)
Det är strååålande sol ute, vilket är jätte härligt! Nu känns de verkligen som om våren är påväg men imorgon blir det väl minusgrader och svin kallt igen? Får hoppas på att det fortfarade är nollgradigt. Idag vakande jag kring halv 10 och såg på tv ett tag sen gick jag ut och gick. Gick till OKQ8 och tilbaka, motvind dit och medvind hem + solen som lyste i ansiktet, sååå härligt ;D Ska närsom helst gå och göra mig klar, ska strax och hälsa på farmor och fara och handla med mamma och pappa på solbacken. Föresten, rätt låtar som gick vidare i melodifesivalen igår? Jag tycker definitivt Sanna Nielsen - Empty room var rätt! Ha en skön dag i solskenet
Love, rebeckali

Ron Pope - Fireflies


 w o n d e r f u l

Hemma!

Hallå där!
Jag kom nyss hem från stan tomhänt, eller jag köpte lite frukt till ikväll men ingenting annat vilket känns ganska bra. Skönt att känna att man har pengar ibland när man verkligen behöver dem, men nu kände jag att jag behövde spara somsagt. Var även in på biblan med Magda, hon lånade en bok och jag blir bara förvirrad när jag går där bland alla dessa böcker, fattar inte hur man kan hitta så lätt som endel gör? aja helt stört. Ska snart gå och göra varma mackor, orkar inte göra nån "riktig" mat eftersom mamma och pappa är hos mormor och äter. Ikväll blir det myskväll med massa tjejer, ska se på melodifestivalen och bara ta det lungt skulle jag tro. Ha en jätte bra kväll, bloggar nog senare (:
Love, rebeckali

Remember the eye

image8
  Foto: rebeckali

16 Februari

                                                                                Gomorgon (:
image7Har nyss ätit frukost: Yoghurt med rågfras och macka med keso och tomater, muums! Nyttigt fukost men endå så god. Vaknade där vid 10.20 och har bara sovit ca 8 timmar inatt vilket jag även gör när går skola fast då är jag helt död när jag vaknar, visst är det ganska konstigt? Aja, idag ska jag förhoppningsvis på stan med Magda, ska kolla om jag hittar något fint men inte allt för dyrt måste spara pengar till v 10 då jag flyger ner till Karlskrona och hälsar på syster med Paula. Imorse sa föresten mamma att vi hade fått 50 kr på H&M. Känns ganska lite när jag säger 50 kr när andra har typ fått hundralappar i rabatt, men alltid nåt!
Nu ska jag duscha och göra mig klar, ha en bra dag
Love, rebeckali



rebeckalindgren.blogg.se

Ja, nu var man tillbaka till att blogga igen. Hade en blogg i ca ett halvår (rebeckali.blogg.se) fram till i julas, men jag la av med den eftersom jag tyckte det blev jobbigt att uppdatera vad jag gjorde varje dag och jag hade helt enkelt tappat suget. Men nu, ungefär två månader senare har jag börjat få suget igen, att skriva av mig och berätta saker.Designen på den här bloggen har varit klar ett tag nu men har som aldrig haft orken att börja skriva men nu ska jag ta tag i det, får hoppas att det blir bättre senare när man kommer igång med allting. En orsak till att jag började igen var att de flesta av mina kompisar har en blogg där de uppdaterar vad de gör på dagarna, vad som händer i deras liv och runt omkring, vilket jag även vill göra mot dem och även kanske andra personer. Men nu ska jag sluta tjollra på om det här, blir att börja blogga imorgon eftersom nu ska jag sova efter en låång dag.

Sweet dreams
rebeckali

RSS 2.0