UMEÅ HERE WE COOOOME!

image150
Kom hem för ett tagsen och egentligen borde jag ligga och sova nu eftersom jag ska fara till Umeå 7.55 imorgon och ska upp kl 6. Känns ju inte så roligt men de ska bli roligt när man är påväg. Far till Umeå för att fara på Umeå Open, en musikfestival där bla Adam Tensta ska vara, de kommer att bli rikigt ball och speciellt med Petra som jag ska dit med. Så inget bloggade imorgon skulle jag tro, blir en heldag på stan i Umeå istället. GONATT (:
Love, rebeckali

@ Petras place

image242

Hittade en bild min syrras blogg, här är jag och Paula och Moa som jag håller i. Det var just innan vi skulle fara till flygplatsen hem från Karlskrona för några veckorsen. Åh vad jag längtar efter asfalt på vägarna, kan inte snön bara tina bort nu. Ikväll blir det att fara till Petra där även annat folk också kommer att vara. Blir nog att spela spel och bara ta de lungt, det blir en tidig kväll ikväll eftersomjag ska upp vid 6 imorgon. Jag känner inte peppen för det. Ha en bra kväll.
Love, rebeckali

Ja, spöken finns!


Hittade den på Nathalies blogg.

ÄNTLIGEN MINA?!

JAAA, jag fick ett sms från Magda nyss. Hon är i Umeå idag och shoppar med sin mamma och då var hon inte på en sko affär där det finns dom där svarta cheap monday pumpsen i MIN STOLEK finns så jag bad henne lägga undan dom men fast än hon inte gör de så tror jag inte att de är slut tills imorgon då jag ska dit och shoppa eftersom de har funnis i flera månader. Tror ni inte att jag blev överlycklig, ÄNTLIGEN kanske de blir mina. Jag sökte på internet för att se om jag hittade någon bild men de fanns tyvärr ingen, men de är iallafall svarta med träklack.
image241
Sån jacka, fast svart^

Hon skrev även att hon hade hittat en jacka som jag hade tänkt köpa här i skellefteå i min stolek. Orsaken till att jag inte köpte den här var eftersom den fanns inte i min stolek och då köpte jag min jeansjacka istället. Men jag får göra såhär imorgon, att jag tar med mig jeansjackan och om jag vill ha den svarta så lämnar jag igen den andra så köper jag den svarta istället. JA det blir bra! (:

28 Mars

Gomorgon!
Fortfarade trött men inte lika som igår. När jag skrev rubriken "28 mars", REDAN 28 mars? de va ju första mars nyss och snart är de ju April. Skrämmade att tiden går såhär fort som den går. Min förkylning har börjat bli bättre, sista dagen jag även äter godis osv nu. Känns faktiskt ganska bra efter ALLA onyttigheter som jag har ätit på lovet, har seriöst inte gått en dag utan nåt som innehåller hur mycket socker som helst. Men snart ska jag köra styrketräning ett tag sen ska jag gå ut och gå med Sara till OKQ8 och jag känner att det kommer att bli skönt. Sen får vi se vad som händer ikväll, blir nog att vara hos Petra men jag bloggar senare idag. Vad ska du hitta på idag?
Love, rebeckali

Lugnkväll

Tjo (:
Kom hem från tandläkaren för ett tag sen, halva min mun är bedövad eftersom jag lagade ett hål. Jag höll på att somna i tandläkarstolen, kände bara hur ögonen for igen hela tiden. Men de gick iallafall bra att laga, åt nyss en banan föresten och jag kände inte ens att jag tuggade på den så det var inte gott. Strax ska jag bara byta kläder till lite mer chillkläder eftersom jag ska till Sara och laga mat med Magda,Petra och Sara. Det blir nog kött och klyftpotatis och sen kommer säkert lite folk som var med igår, rikigt nice! Föresten tror jag inte att de blev några bilder sen igår, ingen hade orken att ta kort. Nu ska jag rusa, ha en bra kväll!
Love,rebeckali

Jeansjacka

image240

Ögonfransbögare: H&M 29:-
Sminksvamp: H&M 19:-
Solpuder: H&M 49:-

Sen jeansjackan som är köpt på Bikbok för 399:-. Lite längre modell än Monki's. Men jag vet inte om jag ska ha kvar den, hjälp mig!


27 Mars

Hallå  
Igår var det fest hos Sara, så jag sovde över där för jag hade inte orken att fara hem och alla skulle endå sova där så. Jag är huuuur sliten som helst, har inte sovit ut nångång på hela lovet och inatt sov jag bara ca 2 timmar. Min kropp orkar seriöst snart inte mer, jag har som aldrig tid att ta de lungt men så är jag som person. Sitta hemma en kväll på lovet går inte för mig, jag vill vara med vännerna och ha roligt istället för att sitta inne oavsätt hur trött jag är. Helt sjukt, jag vet men de är så jag är. Ikväll har jag egentligen dans men jag orkar inte fara på den. Ska snart duscha och fräsha till mig, ska gå(?) till tandläkaren i Skelleftehamn och laga ett hål MED bedövning. Men de kommer nog endå att göra ont skulle jag tro. Känner inte peppen att gå dit i de här snövädret men annars tar jag bara cykeln istället. Ha en bradag.
Love, rebeckali

26 Mars

Gomorgon.
Allt bra? Med mig är det okej, är ganska trött och är väldigt förkyld men de får jag helt enkelt leva med. Inatt drömmde jag en jätte hemsk dröm. Jag var på skolan och sen fick jag veta att min mamma och pappa höll på dö. Min mamma hade ramlat och fått en hjärnblödning och pappa hade gjort nånting. Men sen for jag hem och fick veta att min mamma hade dött, jag bröt ihop och sen fick  jag veta att min pappa hade klarat sig som tur var. Medans jag drömde vaknade jag ibland och grät och somnade om igen och drömde samma dröm hela tiden. Brukar de inte vara så att när man drömmer och vaknar så avbrytsdrömmen? Fastän min förkylning inte är den bästa just nu så ska jag ut och gå till Skelleftehamn med Sara. Funderar på att köpa godis till ikväll och börja min "nyttiga vecka" nästa vecka istället? Men jag vet interikigt, får tänka på saken medans vi går mot ICA. Ha en bra dag!
Love, rebeckali

Vagabond

image236
Vagabond - 800kr.
Riktigt snygga, testade dom på stan idag och jag blev kär direkt tills jag såg på prislappen: 800kr?! Varför så mycket nu när jag måste spara pengar. Strax ska jag gå och sova och jag lovar,jag ska drömma sött om dessa skor.
Love, rebeckali

Chillkväll

Hallå!
Sitter just nu hos Sara och är med Magda och Petra. Strax kommer nog mer folk, blir bara en chill kväll ikväll med prat osv. Varit på stan idag och köpte nytt smink och en jeansjacka som jag visar imorgon. Jeansjackan påminner om monkis. Riktigt snygg tycker jag, men de dröjer nog ett tag tills jag kan börja använda den. Så tills dess får den hänga i garderoben och glänsa! ;) Ha en bra kväll.
Love, rebeckali

25 Mars

image235
Tjo!
Sol ute idag med, kan de bli bättre? :D Idag är jag på toppen humör, fastän jag har börjat få ont i halsen? JAG ont i halsen? Det ar typ ett årsen sist men aja, man kan inte alltid vara frisk. Idag börjar även jag och Magda våra nyttiga liv igen, alltså utan godis,snacks,läsk,kakor,snabbmat osv. Vi ser väl hur det här går, men sist gick det faktiskt oväntat bra! Igår fick jag försten en ny foundation av Magda, jätte snällt efter att i stortsätt allt mitt smink blev stulet. Foundationen vadvärd 350 kr om jag inte minns fel och det är typ inte ens använd, åh jag blev så glad. Idag blir det att köpa nytt puder, men ska satsa på billiga saker eftersom jag vill inte slänga ut en massa pengar på smink nu när jag snart ska till Umeå. Nu ska jag duscha sen göra mig klar för stan med tjejerna. Ha en bra dag i solskenet (:
Love, rebeckali

Cheap Monday

image234
Förut var det bara jeans från Cheap Monday jag tittade på, men på den senaste tiden har jag även kollat på överdelar. Fast de är ganska dyra, kan ligga där kring 400 kr medans ett par jeans från samma märke kostar lika mycket och det får mig att inte köpa tröjorna. Men visst var den här kofta fin? :)

24 Mars

image233Gomorgon
Läste just Sandras diarium på apberget, nån ha knäckt hennes lösenord på både msn och hennes blogg + att dom har tagit bort hennes blogg helt och hållet. Vilket liv endel har alltså, att ens ha orken att förstöra för andra? Det kallas att inte ha något liv. Men aja, hoppas att dom ger sig nångång men bloggen går ju inte att göra nånting åt.. Jag mär iallafall bra, bra väder är det ute också. Tänkte fara och åka snowboard i Bygdsiljum idag men jag var inte så sugen så det blir att gå ut och gå om ett tag med Sara istället. Ha en bra dag
Love, rebeckali

This is me

Namn: Rebecka Lindgren
Piercingar: Bara i öronen
Tatueringar: Nej
Längd: 1.61 typ..
Skostorlek: 37-38
Hårfärg: Blont
Är du kär i någon: Nej
Önskar du att du bodde någon annanstans: Ja, ganska ofta
Tänker du på självmord: Onej
Tycker andra att du är attraktiv: Haha, jag vet inte
Dricker du: Jepp
Använder du droger: Nej
Röker du: Nej
Vilket shampoo använder du: Olika
Vilken parfym använder du: Olika
Vad är du rädd för: Mååånga saker
Gillar du att tvätta: Onej
Gillar du Berg-och-Dalbana: Uuch för karuseller, man blir så yr(A)

SENASTE..
Film du hyrde: Jag minns inte va de va för nån, men en skräck iallafall
Film du köpte: Kommer inte ihåg
Låten du lyssnade på:Chris Daughtry - Over you
Låten du hade på hjärnan: Minns inte
Låten du laddade ner: Sånt kommer man inte ihåg? :P
Personen du ringde: syrrran
Tv program du tittade på: vet inte :P
Personen du tänkte på: Haha många

FÖR ELLER EMOT...
Långdistansförhållanden: Om man kan lite på varandra så visst
Utnyttja någon: emot
Självmord: emot
Teenage smoking: Upp till var och en
Att använda droger: emot
Sex före äktenskap: för
Köra onykter: emot
Förhållanden: för

FAVORIT..
Mat: Tacos!
Låt: just nu basshunter - when you're gone (A)
Sak att göra: vara med vännerna,
Sport: dans
Dryck: Vatten
Kläder: Jag vet inte, gillar de mesta
Film: A walk to remember :]
Bil: Ingen speciell

HAR DU NÅGONSIN:
Gråtit över en pojke: Jepp
Gråtit över en flicka: inte vad jag kommer ihåg, men om jag har gjort de så är de genom vänskap
Ljugit för någon: Antagligen
Varit i slagsmål: Nej
Blivit arresterad: Nej

ANTAL..
Gånger du varit kär: Kommer inte ihåg
Gånger ditt hjärta brustit: hm..
Hjärtan brustit på grund av dej: vet inte
Tjejer du kysst: kanske nångång på nån fest men vet inte, bara på skoj isåfall
Gånger ditt namn varit med i tidningen: Några gånger
Ärr du har på kroppen: ett på benet sen jag ramlade med moppen i sommras (A)

Ska bli skoj: att ha påsklov och umeå open såklart!
Ska inte bli skoj: nja inget? :)
Sparar till: UMEÅ OPEN!
Väntar på: Att mamma osv ska komma hem snart
Pålägg som gäller: gurka
Dagens dryck: ingenting än

SENASTE..
Bok du läste:Vingklippt ängel
Personen du fick mail av: Reklam mail
Personen du fick brev av: Dans och balett föreningen :P
Personen du fick sms av: Hannah
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Igår
Saken du köpte: Ett fodral ifrån Gina Tricot

Vad har du gjort idag: sovit, suttit vid datorn och ätit frukost
Var det kul: funka
Hur tidigt stiger du upp: vardagar 6 och helger oftast kring 11
Gillar du att slåss: på skoj? :D
Vad ska du göra ikväll: vara med tjejerna
Är du seriös: händer väl
Vad är du allergisk mot: Ingenting (:
Var har du ont: i min vad
Använder du hårspray: JEPP
Kan du stå på händer: Ja
Favorit serie: ONE TREE HILL <3<3<3

Håkan Hellström eller The Ark: Ingen av dom, men om jag måste så Håkan Hellström
Bright eyes eller Lars Winnerbäck: Lars winnerbäck
Salt eller socker: Socker
Gillar du ketchup: Jadå
Är du glad nu: Ja, orka negga (:
Var du glad igår: Ja men JÄTTE trött..
Känner du nån som jobbar på sjukhus: Jo de görjag
Vad dansar du till: ALLLLT!
Stockholm är: sveriges huvudstad
Göteborg är: en stor stad på västkusten
Kan du sjunga: Kan kan jag väl, men de låter inte så värst bra :P
Mer värt än guld: Min familj och mina vänner
Spaghetti eller makaroner: Spaghetti
Ett land jag helst vill besöka: USA! helt klart

23 Mars

image208
Jag i sommras, chill vid älven.

"Gomorgon" (:
Tog en låååång sovmorgon idag, vaknade 13.20 och har sedan dess bara suttit vid datorn. Fastän jag har sovit ganska mycket så är jag fortfarade trött, vill bara sova mer men jag kan inte sova bort hela dagen. Det är jätte bra väder idag, det är sol och vindstilla. Igår kväll satt jag föresten och kollade på sommarbilder, man vill bara ha mer sommar när man kolla på dom. Ha en bra dag så ska jag försäka blogga oftare och om roligare saker (:
Love, rebeckali

Chill hos Mäggie


Hur trött som helst, ikväll har jag varit hos Magda med Petra, Sara och Mirre. Blev bara att snacka och sen bara chilla. Det blev så lungt så att jag somnade, kanske inte så konsigt heller efter så lite sömn som jag har fått de senaste dagarna. Har inte fått veta nåt om väskan heller, och jag tror inte jag kommer att få veta nånting heller utan den är nog helt borta.. typiskt säger jag bara. Måste på stan nåndag och köpa nytt smink, nånting som jag egentligen inte vill lägga mina pengar på men måste man så måste man. Nu blir det att skrypa ner i sängen och sova, så otroligt skönt! Blir kanske att fara till mormor imorgon men jag får se om jag ids stiga upp och göra mig klar till när mamma, pappa, Frida, Johan & Moa ska fara. Gonatt och sovgott (:
Love, rebeckali

22 Mars

Hejhej
Jag hittade inte min sko igår kväll istället snodde nån annan min väska på en fest på sunnanå. Jag fattar inte vad folk har för liv när de gör sånna saker, varför förstöra för andra som inte ens har gjort något? Som tur hade jag ing värdesaker som mobil men jag hade blandannat kläder,smink, vantar, halsduk osv. Känns rikigt surt att köpa nya saker som smink, hur dyrt som helst.. Men får hoppas att sakerna dyker upp nångång. Jag var rikigt arg när ja märkte att väskan var borta men alla var jätte snälla och hjälpte mig att leta. Nu är jag hos Hannah på älvsbacka med mirre och sara, vi har sovit här och ska nog snart göra nåt att äta för jag är vrååål hungrig.
Love, rebeckali

Fodral


Det va den här jag hade på mig igår kväll, jag gillar den. Billig var den också 129:- på Gina Tricot (:

21 Mars

GOMORGON
igår var det zoo och jagkom inte in pga vakterna, jag lovar jag var inte glad + att jag även tappade bort min sko i en snöhög och mitt örhänge som alltid, men somtur hade Lindas kille tagit örhänget, svin schysst Så jag fick tillbaka de. Tror du att jag var glad på vakterna osv? JAg har typ aldrig varit sådär arg, men tack ochlov kände jag folk som var utanför. Idag blir de bara att ta de lungt, ikväll ska jag till stan med Petra och leta min sko. Haha ja de är sant, den är nånstans i snön mellan E4a filerna vid statoil norra. Får bara hoppas att jag hittar den nu. Sen blir de väl att fara på nån fest men jag ska inte dricka och de blir att sova i stan hos Hannah :) Ha en bra dag&kväll (:
Love, rebeckali

Det är frågan ...


Grafisk eller Rörlig?
Imorgon måste jag lämna in pepprena om vilket mediaämne jag ska välja, fast det finns ett problem. VAD ska jag välja? Jag har tänk, tänk och tänk men kommer inte fram till någonting. Måste som göra de eftersom jag måste veta imorgon innan jag går far från skolan. Grafisk, alltså ta kort osv det är roligt men de känns som om jag inte kommer att vilja bli fotograf i framtiden, isånnafall modellfotograf eller nåt sånt typ men hur stor är chansen liksom? Sen rörlig, ganska roligt men endå lite låntråkigt ibland men kanske nåt som jag kommer att komma längre i. Såhär har jag velat fram och tillbaka.. Vad skulle du ha valt? (:

18 Mars

Hallå!
Har blivit ganska lite bloggade på senaste tiden, men jag har inte haft orken men jag ska bättre på de, iallafall försöka! Allt är bra med mig idag förutom att jag är hur trött som helst och är helt slut i hela kroppen, troligen för lite sömn. Idag har jag varit på skolan sen gjort träningsprogrammet som ska vara inne innan påsklovet och sen har jag sett Gossip Girl, jag gillar inte den serien lika mycket som ibörjan men hoppas att den blir bättre senare. Sista dagen innan påsklovet imorgon, så troligt skönt! Haft skola i 1 ½ vecka och är redan less, skoltrött kanske? Minst sagt.. Egentligen skulle vi även gå Torsdag men våran lärare skulle bort på Media produktionen och en av engelskagrupperna fick ledigt och då fick vi även ledigt på svenskan, så nu får vi bara hoppas att den andra gruppen som jag går i även får det men oavsätt om vi får de eller inte så kommer jag endå inte att fara dit. Fara till skolan för att ha 50 min engelska känns lite ovärt, visst? Och så lite frånvaro som jag har så gör de som inget.
Ha en bra kväll och sovgott (:
Love, rebeckali

@ Josse

Sitter just nu hos Josse och har just sett OTH, rikigt bra säger jag bara! Jag älskar den serien de finns ingen bättre! Vad tyckte du om början på den femte säsongen? Snygg frilla Nathan hade.. eller så inte, han såg typ ut som jesus. Jag gjorde ett test i pausen: Hur gammal kommer du att bli? Jag tror inte på sånt där men de va endå roligt att testa, enligt det ska jag bli 96 år, haha 96 ÅR? Det är ju som ett tag kvar. Nu ska vi nog bara ta det lungt och se om vi hittar nåt bra på tv som tex: singing bee. Sen blir de nog att cykla hem för jag känner hur trött jag är efter den här helgen, har inte sovit ute nånting har nog mer att ta igen istället. Sovmorgon imorgon iallafall, vi är lediga från idrotten för våran lärare skulle bort så vi börjar inte förrän 10.10 , skööönt!
Love, rebeckali


ONE TREE HILL!!!!

image197
JAG KAN INTE TRO DET ÄR SANT!? One tree hill säsong 5 börjar ikväll, lyckligast i världen kanske OJA! Jag kommer att vara fastklistad framför kanal 5 18.30 - 19.25. Man kan ju bara inte missa det, eller hur? :D

16 Mars

image181Goomorgon (:
Blogg.se funkade inte igår? Det är jätte störade när de blir så. Men iallafall så festade jag igår också, men de var som lungt. Missade finalen på melodifesivalen, Perrelli vann, var det rätt? Själv tycker jag det, jag höll på hon och Sanna Nielsen men jag trodde att de skulle gå bättre för Perrelli när den stora är. Idag vaknade jag där vid halv 10, gick ut och gick efterett tag och nu sitter jag här och ska snart gå och göra nån macka eller nåt sånt. Det blir en lugn dag idag, ska plugga engelska som vi har till på tisdag och ikväll får jag se. Föresten om ni vill se bilder sen hela helgen så kolla på inlägget nedanför, ska ladda upp mer bilder där sen igår (:
Love, rebeckali

15 Mars

Gomorgon :)
Vilken natt, jag kan verkligen inte sova när jag har druckigt. De va väl inga problem när jag skulle somna där vid 3-halv4 för då var jag så trött att jag tom glömde släcka lampan men jag sov inte bra länge, vid 7 var jag pigg och är det fortfarade. Men ikväll kommer jag väl att somna tidigt skulle jag tro. Jamen kvällen igår var bra, först va de bara massa tjejer sen kom några killar också. Lägger nog några bilder senare.Tack för kvällen (:

Snart ska jag ut och gå med Sara en sväng sen blir det att fara till stan med Magda. Egentligen behöver jag ingenting men jag far bara för att slippa sitta hemma och tråka, för de kändes lite drygt. Ha en bra dag.
Love, rebeckali

Basshunter - Now you're gone


PAAARTYLÅTEN just nu! (: Nu peppar vi!

Stadsfesten

Stadsfesten i Skellefteå -08!
Europe
Jill Johnson
The sundtrack of our lives
Lillasyster
E.M.D
Petter
Eric Gadd
Amy Diamond
Florence Valentine
Amanda Jenssen
Tomas Anderson Wij
image151image152image153image154image155image156image157image158image159image160image161

14 Mars

Hallå! (:
Hann inte blogga nåt igår eftersom jag såg på hockey (förlust) och gjorde lite matte så jag hade inte tid. Men jag mådde bra och det gör jag även idag fastän jag fick veta en hemsk sak direkt när jag vaknade imorse. De första mamma sa var: "De har hittat två döda 18-åringar i en lägenhet i Skelleftehamn." Jag fick rysningar genom kroppen direkt, det är så fruktansvärt hemskt när sånt här händer. Det var det här som blev de stora samtalsämnet idag på skolan och på miljö och säkerhets lektionen fick man sitta kvar efter lektionen och prata om de som hade hänt. De var en tjej och en kille som var döda, de vet vem tjejen är men inte killen, hoppas bara att det är snart eftersom man vill även veta vad som hade hänt dem. Förutom de här har dagen varit bra, slutade 12 och for in till stan där jag träffade Magda och Sara, vi gick på stan och sen begav vi oss hem. Jag har nyss ätit - Plankstek, och ska nu bara ta de lungt för ikväll blir de paaaarty =D Vad ska du göra ikväll?

Ha en bra kväll
Love,
rebeckali

Open Jam!

image150
Är det någon som ska på Umeå Open? Troligen ska jag dit med Petra, pepp! (:

Hejhej
Rolig kväll ska jag säga er fastän skoldagen var lite dryg. Var på skolan först och slutade 15.00 då blev det att fara in till stan och gick där ett tag och sen for jag åt och på Dallas med Sofia, Nina och Linda. Satan va mätt jag blev, kändes som magen skulle spricka.. Sen bar det av mot Nordanå där Open Jam höll till, massor av folk och bra nummer. Det var final och jag antar att de va nervösa eftersom de va jätte mycket folk och dessutom typ bara ungdommar. Blev inte så mycket bloggande idag, har inte varit hemma nåt så det är därför. Men snart ska jag sova, har sovmorgon till 10 imorgon så det blir att sova ut litegrann iallafall. Gonatt (:
Love, rebeckali

12 Mars


image149
Hallå!
Skola, skola och skola. Jag är riktigt less! Har nu min sista lektion som slutar 15.00, media kommunikation. Idag har jag gjort nationella muntliga i engelska och det gick okej, tror iallafall att jag har G eller får iallafall hoppas för jag suger verkligen på engelska. Idag blir det att gå på stan till 19.00 då Open Jam finalen börjar, talangtäligen där massor av ungdomar från skellefteå är med. Nu jag ska vara flitig och jobba, ha en bra dag :)
Love, rebeckali

SKELLEFTEÅ AIK!

image147
Skellefteå aik - HV71  
2-1!!!!
JAAAAAA, de vann ikväll. Nu är en match avklarad och hoppas att de fortsätter spela så här så att de går mot vinst varenda match. Satan va skönt! :D Hahha, ja glad eller glad? Nu blir de att se på tv, sportnytt för ovanlighetens skull och se om de visar nåt från matchen som de troligen gör sen blir det sängen. Gonatt och dröm om SMguld för Skellefteå!
Love,
rebeckali

Jeansjackor!

image146
Sugen att köpa en, oja! Den här är ifrån Monki men jag har även sett många på de vanliga affärerna som: Bik bok och Vero Moda men ingen som är så snygg som denna. Jeansjacka är det något du kommer att bära i vår/sommar? (:

Justin - With you


Helt sjukt! Hur kan en sån röst komma ur en sån lite kille?! Lyssna, njut och få gåshud! :)

11 Mars

image145

Hallå (:
Sitter just nu på skolan och har Media kommunikation, fast vi slutar när som helst och då blir de ett hål och sen engelska och datakunskap. Det blir att fara hem direkt efter skolan, kommer inte orka att gå på stan vilket jag aldirg orka nu för tiden. Ikväll blir det att se Gossip Girl med Petra och Sara, då ska vi SE och inte snacka. Är de någon som såg förra avsnittet och har lust att berätta för jag missade det. Vi hade lov och jag var i Karlskrona och hade helt glömt bort de. Aja nu ska jag göra nåt vettigt på de här minuterna som är kvar. Ha en bra dag (:
Love, rebeckali

Varma mackor,prat &skratt!

Tjenatjena!
image144Är på strååålande humör just nu, har varit med Petra och Sara ikväll somsagt och då blir man på bra humör! Vi åt varma mackor, snackade och skrattade i mängder, svin sköna tjejer säger jag bara. Just nu känns det som om jag bara pratar om mat, mat & mat, men de är gott! Innan jag drog mig hemåt testade jag ett par jeans och en t-shirt hos Petra som jag fick låna, jag gillar jeansen jätte mycket eftersom de är mjuka och sköna jämnfört med mina stela byxor. FÖRESTEN, idag fick vi igen vårat matteprov och jag fick MVG? Haha, helt sjukt! Trodde att de va nån annans prov jag hade fått igen men de va mitt. Jag som bara fick G på VARENDA prov på hela högstadiet? Galet glad jag blev och fortfarade är. Aja, strax blir de sängen. Har sovmorgon till halv 10 imorgon och det gillas. Sovgott
Love,
rebeckali

Nyttig vecka

image143
Nyttig vecka i veckan, ja. Det innebär att man inte får äta godis, snaks, kakor, tårtor, läsk och allt sånt där. JAG sa nyss nej till kladdkaka (Petra föreslog att vi skulle baka de ikväll) och alla som känner mig vet att jag ÄLSKAR kladdkaka, det är tom bättre än godis, kakor osv. Kladdkaka är min favorit inom onyttiga saker, vad är din? (:

10 Mars

Hallå!
Ska börja säga grattis till Lina som fyller 16 år idag! Hoppas du får en bra dag. Jag har verkligen inte tid att blogga på dagarna, är i skolan sen gör jag massa andra saker efter så jag hinner inte men jag gör de ju till slut så det är väl lungt. Haft skola idag som vanligt, ganska skön dag och slutade där vid 2. Hade egentligen 4 timmars media produktion men de va så många borta i min filmgrupp så vi behövde bara redigera de som vi hade filmat och sen fick vi sluta. Tänkte gå ut och gå ikväll men det är bara slask på vägarna, halleluuuja moment..eller så inte. Så ikväll blir det myskväll med Sara och Petra istället, blir väl att se på film men som alltid när man är med tjejerna så snackar man bort halva filmen, men jag gillar det! (:

Ha en jätte bra kväll så blogga jag troligen när jag kommer hem.
Love, rebeckali

Wallander vs Beck

image142
Ikväll har jag varit hos Angie med Johanna och Lina, vi såg Beck - den svaga länken och just nu sitter jag och ser Wallander - Masermind. Vilken av de två serierna gillar du bäst, Beck eller Wallander? Själv har jag inte sett så många av vadera, har bara sett en Beck film (den som jag såg idag) och två Wallander men hitills gillar jag nog Wallander mer. Nu ska jag sätta mig framför tvn igen, blir en tidigt imorgon imorgon eftersom jag börjar 8.30 och nu är sportlovet slut men de är bara två veckor kvar sen är det påsklov, så skönt! Sovgott :)
Love, rebeckali

Snygga vårplagg

MONKI

image141

Shopping i Karlskrona!



Jeans, Bikbok 399:-
Byxor, Gina Tricot 199:-
Cheap Monday jeans, köpta i skellefteå på Doris 400:-
T-shirt, Jack and Jones 129:-
Brun-utan-sol, H&M 64:-
Hårinpackning, H&M 34:-
Shorta, Jansens (finns även på Vero Moda) 199:-
Höga shorts, Gina Tricot 199:-
Solglasögon, Gina Tricot 79:-

Jag hittade de här skorna i en affär i Kalmar, men köpte dom inte. Ångrar mig jätte mycket men som tröst säger jag att de va faktiskt inte lika fina i verkligheten..

Karlskrona resan

Många bilder, väldigt många bilder :)

Flygresorna
image72


Lägenheten där vi bodde, hos Frida & Johan
image91



Kalmar, stan & kalmarslott
image100



Karlskrona

9 Mars

image122
Igår kväll satt jag som ett tok och försökte logga in på blogg.se men "sidan kan inte visas" kom upp hela tiden. Vad är de som är fel? Stänger de av blogg.se på nätterna eller vad? Jätte jobbigt tycker jag men kan som inte göra något åt det. Vaknade nyss och har just ätit upp min yoghurt med banan i och nu ska jag iallafall fortsätta att ladda upp alla bilder sen Karlskrona så de kommer om ett tag, fast de kan ta ganska lång tid eftersom de är ganska många men jag har laddat upp de flesta. Idag tänkte jag gå ut och gå men de är snöblandat regn så det kändes inte så peppade så det blir väl bara att ta de lungt nu på dagen och ikväll ska jag till Angie och se film Vi hyrde två filmer igår men hann inte se båda så ikväll ska vi se "Beck" , vet inte vilken av alla de va men.. Aja, ha en bra dag :)
Love, rebeckali

The blair witch projekt

Hallå där!
Har inte hunnit blogga något idag, var på stan med Johanna, Angelina och Amanda sen följde Johanna och Angelina mig hem och då lagade vi mat och gick på konsum så jag hade inte haft tid. Det blev ett köp på stan idag, ett par cheap monday jeans men visar dom imorgon då jag även ska visa allting annat. Vi har bakat kladdkaka och även varit med Lina och Amanda. Vi såg melodifestivalen och "The blair witch projekt", en rikigt läskig film och det var faktiskt första gången jag såg den så jag satt där och höll för ögonen och öronen för skräck är inte något för mig men endå vill jag se det? Helt sjukt, skrämma upp sig själv i onödan. Nu ska jag gå och vara social med tjejerna, Johanna ska kanske sova här så får se om jag bloggar något ikväll, annars sovgott
Love,
rebeckali

8 Mars

Gomorgon (:
Vaknade för ca en timme sen, har ätit frukost och suttit och laddat upp bilder här på bloggen men det tar så långt tid och det är massor med bilder så jag publicerar inlägget senare när jag har laddat upp alla. Idag ska det snöa, räcker det inte snart? Jag är så less på snön så det finns inte, skulle göra vad som helst för att komma ner till södra sverige igen där det är grönt och varmt! Menmen, idag ska jag på stan med Johanna, bussen går om en timmeså det är nog dax att gå och duscha och göra mig klar. Bloggar senare när jag kommer hem.
Love, rebeckali
image120
Du sprider glädje!

Home sweet home

Hallå!
Landade här i Skellefteå för ca 1 ½ timme sen, flygresan gick jätte bra med det blev lite stressigt mellan planen när vi kom till Arlanda. Men iallafall så hittade jag inga skor på skopunkten idag och jag bestämde mig för att vänta med att köpa de andra skorna, vilket kanske blir imorgon när jag ska på stan med Johanna. Vi for somsagt även på Greven och åt och fikade, rikigt gott var det och väldigt mysigt. Sitter just nu och laddar upp alla bilder från resan till datorn, vilket kan ta ett tag men lägger iallafall upp dem ikväll och det kommer nog att bli endel. Visar vad jag har shoppat imorgon, orkar inte ta kort på de nu så lägger upp de imorgon.

Bilderna kommer strax! (:
Love, rebeckali


Kom inte in på blogg.se förrän nu kl 01.45, det blev nåt fel så sidan kunde inte visas osv så jag lägger upp bilderna imorgon eller på Söndag istället. Nu ska jag sova, gonatt och sovsött :)

SLUTSPEL SKELLEFTEÅ AIK!

1981 var sist, nu 2008 är Skellefteå aik i slutspel! :D
image66

7 Mars

Gomorgon!
Slutet börjar närma sig, flyger hem ikväll. Flyget går 19.35 från Ronneby sen 21.15 från Arlanda, men jag vill inte hem? Jag stoor trivs här, hem till skolan och snön men visst det ska bli roligt att träffa alla vänner och höra hur dom har haft det på lovet. Jag har tränings värk i benen efter alla träningspass jag har varit på men det känns jätte bra, det är ganska skönt egentligen till man går i trappor dvs.. Just nu är jag och Paula barnvakter åt Moa eftersom Frida är och tränar. Hon kommer hem om ca en halvtimme och då ska vi äta lunch sen fara på skopunkten och se om vi hittar några skor och sen ska vi till Greven och äta en tidigt middag. Om jag inte hittar några skor på skopunkten ska jag nog köpa ett par på Wedins som kostar 499:- men jag får 20% rabatt om jag blir medlem så då betalar jag bara 399:-, fast de är ganska höga så vi får se måste ju även lära mig gå i dem.

Men nu ska jag gå och leka med Moa, bloggar ikväll när jag kommer hem där vid 12 nångång och då blir det även bilder från resan (: Ha en bra dag!
Love, rebeckali


5 Mars

image62
Hallå!
Klockan är ganska mycket nu och jag ska snart gå och sova, alla ligger redan och sover. Jag vill stanna kvar här i Karlskrona, jag trivs jätte bra! Det är varmt och skönt. Igår var i i Kalmar och shoppade, köpte ett par jeans, solglasögon och shorts, här laddar vi inför sommaren. Vi var även förbi kalmarslott , lägger upp bilder från hela veckan sen när jag kommer hem och då får ni se hur fint det är. På kvällen träffade vi Desirèe och hennes kompis Jessie, jätte häliga tjejer! Idag har vi i stortsätt tränat, körde pump imorse, gick ut och gick och sen var vi på power nu på kvällen så det ska bli skönt att sova. Solade även i solarium idag, och jag brände mig (?) är RÖD i ansiktet men får hoppas att det syns mindre imorgon. Imorgon ska vi på stan med Desirée och sen ska vi och fika på Greven med Frida och Moa ( där Johan jobbar). Men nu skajag sussa, ha det bra i snöiga Skellefteå.
Love, rebeckali

3 Mars

Hejhej!
Jag och Paula har det jätte bra här nere i Karlskrona. Det är varmt, ca 6 plusgrader. Har hört att det fortsätter snöa hemma i Skellefteå, visst? Hoppas de smälter bort innan jag kommer hem.. Här är det iallafall asfalt, sol och det blåser mycket. När jag tycker att det blåser mycket hemma i skellefteå så blåser det typ hela tiden här så det löns inte fixa frillan på morgonen inte. Resan ner gick bra, tiden på arland gick fort eftersom vi gick runt och tog kort (A) Vi kände oss verkligen som turister men de spelar som ingen roll eftersom man kände ingen. Idag har vi varit på stan och shoppat, en shorta och ett par byxor för min del och en adidaströja för Paulas. Visar mitt när jag kommer hem för såklart ska jag shoppa ännu mer! Vi har även varit och tränat på Lok&Motion, ett jätte fint träningsställe här i Karlskrona. Imorgon blir det mer shopping, ska nämligen till Kalmar och shoppa sen blir det att träffa Paulas kompis Desirée på kvällen, vilket ska bli kul (:

Men nu ska jag gå och se Fjorton suger med Paula, sen blir det nog sängen eftersomjag ska upp vid 7 och ska gå hela dagen så jag behöver nog lite sömn. Men ha det bra så bloggar jag nån annan dag!
Love, rebeckali


KARLSKRONA, here we coooome :D

image60
Hallå (:
Jag har hunnit göra jätte mycket idag, men det är inte så konstigt heller eftersom jag vaknade 8? Helt sjukt, jag var till och med pigg och nu är jag också det, men jag tror jag kommer att bli ganska trött ikväll.
- Gått ut och gått, gick förbi Alba och lämnade igen filmerna och gick även på Konsum
- Packat
- Duschat osv
- Varit på solbacken och köpte batterier till digitalkameran
Idag ska jag och Paula fara till Karlskrona och hälsa på min syster. Ska fara till flygplatsen om ca 1½ timme och flyger går 16.50 till sthlm sen måste vi vänta på arlanda i 2½ timme till flyget till Karlskrona går, vi får se vad jag och Paula hittar på då. Kanske sätter oss vid nån dator eller nåt. Har somsagt packat, och det blev en resväska och en mindre bag + min handväska, inte lite saker här inte. Får bara hoppas att jag inte har glömt nåt. Vi kommer hem på fredag kväll så det blir nog inget bloggade tills dess, men ha det så bra här hemma i Skellefteå så ses vi nästa helg!
Love, rebeckali

Melodifestivalen

image59
Charlotte Perrelli och Linda Bengtzing till finalen
, jag tycker det var helt rätt! Ingen annan var faktiskt speciellt bra och de va dom jag även trodde skulle gå vidare. Tycker du att det var rätt arister som gick vidare? :) Kvällen var bra och lugn, snart ska jag gå och sova eftersom jag ska upp kring 10 imorgon och gå och lämna igen filmerna som vi hyrde: Förortsungar och sen en skräckfilm som bara såg början av, den var inte så bra. Sen efter de ska jag även börja packa, nej jag har inte gjort det än och jag ska fara imorgon! TÄNK MORGON ;D kingkingking! så packa måste jag göra efter promenaden. Nej, nu blir det sängen, gonatt och sovsött!
Love, rebeckali

1 Mars

image58
Jag har världens sötaste mormor (:
Hallådär (:
Har inte hunnit blogga nånting idag, for till mormor kl 10 och vaknade halv så det blev lite stressigt. Har varit hos henne till nu och ska snart vara med Paula, Lina och Johanna. Kvällen igår var inte så jätte rolig, mycket folk var det iallafall men inte så många i våran ålder det var mest 7or och 8or. Jag och Sofia for hem där vi halv 12 så vi missade Afasi och Filthy, vi var jätte trötta och hade inte orken till nånting. Men ikväll blir det att se på melodifestivalen som är ifrån Karlskona men innan ska vi gå till Alba och hyra en film som vi kan se efter, blir mys! Längesen man var med dom här tjejerna så det ska bli kul. Bloggar senare ikväll
Love,
rebeckali

RSS 2.0