Öppet till 21.00!

Hallå (:

Är iallafall på lite bättre humör just nu, ska strax gå till Johanna och sen ska vi ta bussen som går halv 6 och då blir det att möta Angie och sen shoppa! CK, Vintergatan och Arkaden + några till affärer har öppet till 21.00 och de är massor med rea och även modevising, inte illa! Är jätte trött i kroppen men vad tusan, jag måste hitta kläder till imorgon och jag hinner inte göra de efter skolan imorgon heller så jag måste fara upp ikväll. Nu ska jag kila, skriver nog inget mer ikväll för jag ska nog sova direkt när jag kommer hem eftersom jag är hur trött som helst (som alltid). Ha en bra kväll :)
Love, rebeckali

FÖRKYLD SÅ IN I SAAAAAAATAN

HEJ

Ingen bra dag inte, förkyld så att det sjunger om de och ögonen vill bara pluppa ut för de rinner och håller på vilket inte är roligt! Engelska nationella gick skit också, VERKLIGEN skit är glad om jag ens får G-, alltså jaaaa, är inte på så bra humör just nu. Ska även sitta och göra power point uppgiften i 25 minuter till men jag HOPPAS att vi får sluta tidigare för jag orkar inte sitta här och göra det. Imorgon är de försten valborgs, PEPPA TJEJER Denda som jag kan tänka är positivt just nu elller en sak till: ikväll har hela stan kvällsöppet så det blir att fara dit och shoppa med Angie och Johanna, det ska bli jätte roligt att vara med dom! eftersom de va ungefäääär 1000 dagar sen, överdivet jagvet men va tusan. Nu ska jag vara duktig och jobba, bloggar vid 4-5 när jag kommer hem.

Love, rebeckali

Leona Lewis - Better in time

Kom hem från Petra för ett tagsen, var med SaraN Jennilla och Hannah också. Vi planerade lite för valborgs och bara tog de lungt. Nu har jag även kollat igenom engelskaprovet som jag troligen ska skriva imorgon och  det är inte den enda engelska jag ska göra imorgon, imorgon är de även engelska nationella höroch läs tror jag det var. Får bara hoppas att det går bra, strax ska jag sova för jag är så himla trött. Vill iallafall vara lite utvilad imorgon, här är föresten en helt underbar låt med Leona Lewis - Better in time. Sovgott

Klippning på G

image278
Riktigt snygg frisyr va? Jessica Simpson passar riktigt bra i den! Jag har beställt en ny klipptid, den är nu på fredag och I have no idea hur jag ska klippa mig, kom gäärna med förslag (:

Ny skolvecka

Hallå!

Kom hem från skolan för ett tagsen, lång skoldag fastän vi bara hade 3 lektioner. Vi filmade klart våran sista sen i filmen vi håller på att göra på media produktionen, skönt att få det bort gjort men nu är det "bara" redigerinen kvar. Det är inte alls så bara, det är bara långtråkigt (OKEJ, bland kan de vara kul) och det går så sakta, känns som om man står och trampar på samma scen hela tiden. Min förkylning har blivit värre och jag känner mig allmänt hängig idag. Ikväll blir det att plugga engelska eller iallafall se igenom det eftersom jag ska göra provet imorgon som jag egentligen skulle ha gjort i torsdags men jag var sjuk och efter de blir det bara att ta det lungt. Ska försöka gå och lägga mig tidigt ikväll så jag orkar mer imorgon.

Love,
rebeckali


Söndag

Gomorgon!

Ska strax iväg till mormor, blir att vara där hela dagen och hälsa på henne. Finns inte så speciellt mycket att göra där men jag får väl sysselsätta mig med nånting. Igår var kvällen väldigt rolig, vi skrattade skrattade & skrattade. Haha, helt flummiga eftersom alla var jätte trötta. Jag och Hannah började se Step Up i våran ensamhet tills jag fick ont i ögonen (?) då gick vi till de andra, så det blev inte så mycket film. Idag kommer jag nog hem där vid 5-6 då blir det att se One Tree Hill och sen ska jag kankse ut och springa, har börjat bli lite förkyld och känner mig allmänt hängig så jag får se om jag orkar. Jag vill ju inte bli sjuk nu till Valborgs men de finns inte så mycket att göra åt de, men OM jag är sjuk då så ska jag absolut inte sitta hemma det blir party like a rockstar iallafall ;)

Nu ska jag kila, ha en bra dag (:
Love, rebeckali

Tjejerna ikväll

image277

Jag har nyss ätit, de luktar så gott av grillat! Nu ska jag bara fixa till mig och sen blir det att fara till Petra och vara med massor av tjejer. De ska äta middag, men jag skulle äta grillat hemma så jag bestämde mig för att äta hemma istället. Blir en massa prat, mys och säkert även film, skönt med att bara ta det lungt nån kväll. Vi gör alltid nåt som att fara till stan och träffa folk, visst de är roligt men ibland känner man bara för att ligga hemma hos någon och bara ta det lungt vilket jag tror alla vi tjejer känner för ikväll. Hoppas ni får en bra kväll så bloggar jag nog sen inatt när jag kommer hem, blir nog även massor av bilder då får jag hoppas(:
Love, rebeckali

Jeansjacka & smågrejs


image276

Nagellacket köpte jag för några dagar sen på Lindex för 39 kr, Dove lipsyl på ICA Maxi för 29 kr (finns på HM och på Lindex också), Jeansjackan är ifrån Myrorna i Skellefteå och kostade 75 kr. VÄRT? OJA :D




LÖRDAG

Hallå (:

Är på jätte bra humör, solen är framme som den typ alltid är nu och jag klagar verkligen inte. Idag vaknade jag där vid 10, gjorde mig klar och följde sedan mamma och pappa till stan. Först blev det att fara på myrorna ,jag brukar faktiskt inte köpa saker där men jag skulle kolla om jag hittade en jeansjacka vilket jag även gjorde sen for vi upp på solbacken. Gick på Inter Sport och skulle kolla om jag hittade nya skor sko jag kan springa i men icket, fanns typ bara i stolekarna 38 och uppåt och jag skulle ha 37, det var så typiskt.. Nu ska jag lägga in bilderna på jeansjackan på datorn sen om en timma ska vi äta, blir grillat, MUUMMMS
Love,
rebeckali

Datakunskap

Gomorgon (:

Sitter just nu på skolan och har datakunskap, är frisk och mår rätt såbra men jag har ingen matlust än så länge, får hoppas att det blir bättre senare idag. Efter den här lektionen har vi droginformation och sen slutar vi, rätt härlig dag eller? Blir nog att fara på stan efteråt och sen ikväll får vi se vad som händer, blir kanske att vara med Sara osv, det är iallafall vad jag hoppas på. Nu ska jag jobba med power point, trist jag vet.. Ha en bra dag :)
Love, rebeckali


SJUK.............

Hejhej

Dålig uppdatering, I knooooow! Men igår hade jag aldirg tid och idag har jag inte haftorken förrän nu. Igår när jag var hos Sandra började jag få ont i magen och må jätte illa, vi får hem vid halv 10 och sen försökte jag ta mig igeom att plugga på engelskan men jag låg mest på soffan och halvsov medans pappa förhörde mig, sen gick jag och la mig och där kring 12-3 spydde jag, jag kunde inte sova för hur jag än låg hade jag ont i magen ryggen och huvudet. Sov inte bra den här natten. Och jag har alltså varit hemma hela dagen och sovit och har haft ont i magen, usssch säger jag bara. VARFÖR just den här dagen, Hanna fyller ju år GRATTIS! :), jag skulle klippa mig och jag har dans ikväll. DET HÄR SUGER. Jag har inte varit sjuk nångång på hela året och just IDAG skulle jag bli sjuk.. Men jag har börjat känna mig bättre nu, får hoppas att jag mår bra tills imorgon för jag orkar inte ligga hemma imorgon också.

Ha en bra dag ute i solskenet (#)
Love, rebeckali

ROSA, massor av rosa!

Rosa, våren snyggaste färg! Och som tur har jag börjat gilla det mer och mer, förut var jag inte alls så förtjust i det men nu, GAH så snyggt! När jag och Petra var i Umeå hittade vi ett par rosa pumps, dom var svin häftiga och jag skulle inte tveka att ha på mig dom i sommar.
image273
Tillexempel dom här söta rosa ballerina skorna, svin fina! Dom finns på DNA och kostar 299:-. Jag har ju som jag nämnde i förra inlägget köpt ett rosa nagellack och ska nu även köpa ett rosa läppstift, dock inte så jätte knalligt men rosa ska det vara, säg till om du har nåt tips på nå fint rosa läppstift (:

Duktig flicka

Har nyss duschat och ska snart sätta mig framför tv och även kolla lite på engelskan, provet är inte imorgon utan på torsdag för vi ville flytta det. Idag på stan köpte jag ett par solbriller (svarta) och ett rosa nagellack men det blev typ inte den rosafärgen som jag ville ha, den va fin när de var i burken men sen när jag hedde på den var de liiite för mörk men det får duga, får se om jag köper ett till sen i vår. Tänkte fota de men jag hade slut batterier i kameran så jag får göra det nån annan dag men jag hittade iallafall bilden på solbrillorna på bikbok's hemsida.
image272
Ikväll har jag varit ute och sprungit, känner mig jätte hurtig nu och det är jätte skönt att springa fast det är inte skönt att få blåsor under fötterna.. Imorgon blir det nog inte så mycket bloggande, ska troligen till Sandra efter skolan och chilla men bloggar annars när jag kommer hem om inte före på skolan nångång. Ha en bra kväll (:
Love, rebeckali

Rast

Tjotjo (:

Har just nu rast men börjar om 5 minuter och då har jag engelska och sen datakunskap, sen blir det att gå på stan ett tag. Ska då köpa ett rosa nagellack och kanske nåt klädesplagg om jag hittar nåt, jag kommer inte bli så länge på stan eftersom jag måste hem och plugga engelska och det blir kanske även att fara ut och springa. Engelskan kan ju ta sig, ca 30 nya glosor som jag ska kunna till imorgon + grammatik det här gillas inte. Men efter provet så är det nog lungt med pluggandet får jag hoppas. Ha en fortsatt bra dag :)
Love, rebeckali


21 April

Hejhej

Bättre sent än aldirg att blogga, har haft fullt upp hela dagen. Idag hade vi skola, hade tänkte blogga på den 4 timmars långa media produktions lektionen men det blev aldrig, jag och Sandra hade SÅ mycket att göra och det var SÅ intressant också.. nej jag är ironisk. Efter skolan, där vid 4 for jag in till stan och köpte min älskade väska och sen for jag nästan dirket hem hann en snabbis på Gina tricot och de har fått in så sjukt snygga kläder. Märks att jag inte har varit in där på ett tag. Väl hemma gjorde jag middag och gjorde klart matten som vi ska göra istället för att ha lektion imorgon, jobbar häldre hemma än att ha lektion men våran lärare skulle bort imorgon så det är rätt sweet. Ikväll har jag pluggat lite på engelska provet som vi har på onsdag och jag har även tränat: styrke och sen har jag varit ute och sprungit, sköntskönt! (:

Just nu sitter jag och lägger in en massa bilder på FC från Karlskrona, ska nämligen göra en power point uppgift av de bilderna imorgon. Har även bokat klipptid på Karma på Torsdag, kom GÄRNA med förslag hur jag ska klippa mig. VET NI VAD, det är bara 43 DAGAR kvar till det är SOMMARLOV, FATTAR NI SOMMARLOV?! Det är heeeeelt sjukt och fysatan vad jag längtar mihi :$ OKEJ, det här blev ett rätt långt inlägg för att vara ja så nu ska jag fortsätta ladda upp bilderna sen blir det att se avsnitter från One Tree Hill som var på tvn igår, det blir nice! Sovgott
Love,
rebeckali

PRETTY WOMAN

image271
Nu blir det att se Pretty Woman som börjar kl 21.00 sen blir det sängen. Gonatt (:
Love, rebeckali

Blommigt ifrån Gina Tricot

image269image270
Riktigt våriga linnen ifrån Gina Tricot, 129:-



20 April

Hallå (:

Sovde länge i morse men har hunnit göra det jag ska redan. Har varit ute och sprungit och pluggat lite på engelska provet som vi har på onsdag ute i vårvädret, det gick bra tills jag märkte att de var ca 20 nya glosor som jag måste träna på och det gillas inte. Hade inte orken när jag satt och pluggade så det får jag plugga på imorgon istället. Igår  blev det inte alls som vi hade tänkt oss, jag var med tjejerna och vi skulle på en fest men de var typ den tråkigaste festen jag har varit på så vi for till max istället och chillade och sen for jag hem. Hade egentligen tänk sova hos Hannah men jag kände att jag ville vakna upp i min egna säng. Nu ska jag strax äta middag med mams och papsen, bloggar senare idag.

Love, rebeckali

19 April

Gomorgon (:

Äntligen funkar det att logga in, har försökt ett antal gånger nu. Kvällen igår var helt okej var hemma redan vid 12 tiden, hoppas iallafall Linda fick en bra kväll! Idag vaknade jag 9, rätt så tidigt för att vara jag egentligen men jag gick och la mig ganska tidigt också. Idag ska jag på stan med Hannah, Rebecka och Sara. Har inte så mycket pengar men jag kanske hittar nåt billigt, får pengar på måndag så om jag hittar nåt är det ju bara att lägga av det. Solen skiner, råå härligt och då blir de solbrillzzzzen på, nicenice! Nu ska jag fortsätta göra mig klar, bussen går om 20 min.

Love, rebeckali

Är de fredag hela veckan?

Hejhej (#)

Solen skiner som bara den och jag mår rätt så bra fastän jag är riktigt trött. Idag började vi 9.50, vi slapp alltså datakunskapen och vi hade bara två lektioner och gick till 12, då bar det av till stan dirket. Var där till 13.40 för jag hade inte orken att gå omkring, jag ville bara hem och slappa inför kvällen. Har nyss målat mina naglar, fransk manikyr till och med, men inte något att sktryta om precis är inte så bra på att måla de men det funkar. Ikväll är det Lindas 18 årsfest och den ska man inte missa. Ska nog fara dit vid 6-7 och då blir det paaaarty, party lika a rockstar! (: I LIKE IT, men ha en bra kväll blir nog inte så mycket mer bloggade idag, har blivit dålig på att uppdatera den senaste tiden men jag tar igen det.. nångång.

Love, rebeckali

Jennilla - Hallelujah


Du är helt otrolig på att sjunga Jennilla, jag får gås hud varenda gång du sjunger!
Visst är hon fantastisk?


lovely

image268
GRATTIS LINDA MALM 18 ÅR!
Förlåt för dålig uppdatering men jag hann helt enkelt inte går eftersom jag for till Linda med tjejerna nästa direkt efter skolan. Det blev mat, prat och mys och SJÄLVKLART firade vi Linda. Idag mår jag toppen, vädret är helt underbart eftersom våren är påväg och det är varmt och skönt sen är jag allmänt glad, har inte varit på såhär bra humör på hur längesom helst! Idag hade vi Engelskanationella skriftliga och det funkade.. får hoppas på G iallafall eftersom jag är SÄMST i engelska. Har föresten varit ute och sprungit idag för första gången iår, det var riktigt nice ska jag säga er. SÅ härligt så. Om 40 min ska jag fara och dansa, får hoppas att det nu går bra eftersom jag inte var där förra veckan. Ha en bra kväll (:
Love, rebeckali


jag älskar vädret

image266
I love it! Sol hela veckan lång, de kan inte bli bättre! Jag var bara med Sara ikväll, vi såg Fröken sverige menjag somnade efter halva filmen och det är inte ovanligt nej. Strax blir det att sova men innan ska jag läsa Jurdik som vi har till imorgon, ska kunna massa regler som en säljare inte får bryta mot, helt onödigt egentligen men måste göras så. Imorgon efter skolan blir det att fara hem till Linda och äta med tjejerna eftersom Linda fyller år på Torsdag så det kommer nog inte bli så mycket bloggade. Sovgott (:
Love, rebeckali

På gatan där jag bor

image265
Våren är påväg!

Hallå!
Blir ingen promenad idag fastän solen har kommit fram, ska istället vara med Sara och Hannah och se nån film. Det blir nog pretty woman eller nån såndär och det blir nog nice! Är på bra humör nu också, för nu har mina vårkänslor kommit IGEN, känns verkligen inte som om sommaren är långt borta nu och jag ÄLSKAR det! Käkade nyss upp mina russin, yummie vad det är gott skulle kunna leva på det :] OKEj, nu överdrev jag kanske liiite men endå. GAAAH solen skiner och nej det kan inte bli bättre. Nu tycker jag istället att veckan ska gå fort så det blir helg snart , annars funkar allting. Ha en bra kväll
Love, rebeckali

Vill hem

Tjotjo!

Har nu datakunskap och vi håller just nu på att välja vad vi ska göra ett Power Point jobb om med bilder osv, jag tror jag ska ta resan från Karlskona. För jag har ganska många bilder och vi gjorde rätt så mycket saker också. Jag slutar om 15 min och ska då in till stan och troligen möta Hannah och kanske gå på stan ett tag sen blir det att fara hem och äta > gå ut och gå. Blir nog en rätt så lugn kväll men jag bloggar nog efter promenaden. Ha en bra dag (:
Love, rebeckali

Filmkväll

image264
Ska se Titanic ikväll med Sara, Hannah, Petra och Mirre. Den är lång men det är den värd, jag har inte sett den på flera år så nu är det dax. Kommer att plaska i mina tårar, börjar typ bara gråta när jag tänker på filmen. Har nu suttit och läst på en hemsida ett tag om allting som hände Titanic, hemsidan hittar du här. Nu ska jag duscha innan jag far till Sara, ha en bra kväll :)
Love, rebeckali

Väska

image263
Ny väska är det jag behöver just nu. Har ingen större väska eftersom min blev stulen för några veckor sedan. Har sett den här på Wedins och den kostar 299:-, lagomt pris och den är inge speciell heller, den passar till allt. Lite snyggare att ha en sånhär istället för en sportbäg när man tex har idrott.

Jordin Spanks ft Chris Brown - No Air




Söndag

Gomorgon (:
Har nyss ätit frukost och ska sitta vid datorn ett tag och sen ska jag ut och gå. Kvällen igår var chill, satt och pratade och bara tog det lungt och trött var jag också. Hade ju inte sovit så mycket på natten men nu har jag sovit mer så jag är piggare idag. Jag vet inte vad jag ska göra annars idag, se på OTH ikväll iallafall sen får vi se. Jag hade inte så mycket att säga nu, så ha en bra dag :)
Love, rebeckali

Fredags kvällen

Hallå

ALDRIG mer marinella, ALDRIG. Det är de enda jag har att säga om kvällen igår och även tack alla för festen, de var ball! Somnade där vid 4 inatt och vaknade 7 imorse, kl halv 11 kom Hannahs mamma och hämtade mig, Hannah och Petra. Vi for till Maxi och gick omkring där och flummade, jag blev bara tröttare och tröttare och nu är jag verkligen trött. Ikväll blir det nog chill hos Petra med tjejerna och kanske Sebbe osv också. Ha en bra dag.
Love, rebeckali

Kvällen (:

image262

Kom hem för ca en halvtimme sen, sitter just nu och äter yoghurt med flingor, muuums! Idag när jag kom hem låg nya Elle i brevlådan, glad eller glad? Ska hinna titta igenom den innan jag far till Hannah där vid halv 5. Var somsagt på stan efter skolan, köpte ett par svarta strumpbyxor (ganska tunna) ifrån Indiska för 49:- sen köpte jag även ett par örhängen. Helt vanliga silver ringar i gasnka stor stolek på Glitter för 34:-. Ikväll blir fest med tjejerna och annat folk ska bli skoj de. Först ska vi tjejer äta tacos hos Hannah och göra oss klara åså, PEPPA (:! Jag kommer nog inte hinna blogga något mer idag, ska strax duscha åså sen far jag till Hannah där jag även sover över. Ha en bra kväll
Love, rebeckali

Datakunskap

Gomorgon (:

Hade inte orken att blogga igår och hade inte orken att fara och dansa heller, det blev en slappkväll framför tvn istället. Nu sitter jag i en av datasalarna på skolan och har datakunskap, vi ska visa upp våra power point uppgifter. Idag slutar jag 12 och då blir det att fara på stan tvärt och köpa ett par tights och örhängen sen ska jag hem och göra mig klar till kvällen, bloggar när jag kommer hem. TJING
Love, rebeckali

Torsdag

Hallå!

Har just nu och har media produktion och ska göra mitt och Koffes radioprogram som handlar om filmer. Förra torsdagen var vi i studion och testade och det gick ganska bra men det märks att vi läser från papper så vi ska ändra lite här och var så det låter mer riktigt. Idag började jag 10, då var det olika prodjektarbeten man skulle kolla på här i skolan som 3orna hade gjort. Jag slutar om en timme och då blir det att fara in till stan ett tag tror jag sen ikväll har jag dans, ska bli roligt (: Nu ska jag jobbba så att jag blir klar, ha en bra dag
Love,
rebeckali

Allt plugg = KLART

Okej, i rubriken överdrev jag. Allt plugg, vi hade två saker: en matte uppgift och en engelska text vi skulle läsa. Så det va inte så mycket men vi har aldrig läxa längre och därför känns de SÅ jobbigt när man får det. Aja, allt är iallafall klart. Kom hem för ca 2 timmar sen, har ätit och jag tror inte det blir någon promenad idag heller. Känner inte för att gå ut när de blåser is, de är så kallt så jag ska istället vara med Sara, Petra, Jeepa och Sebbe och det blir nog nice.  Här är iallfall logotypen som jag har gjort till Caféet i visuella språket, den funka. Nu ska jag snart fara till Sara, ha en bra kväll
Love,
rebeckali
443141-261


Media kommunikation

TJO

Äntligen är jag klar med visuella språket, ett arbete som vi har jobbat med på media kommunikationen sen den här terminen började. Så skönt säger jag bara, men visst det har varit ganska kul också och det har bara arit chill på lektionerna men man har blivit lite less också att typ göra samma sak. Får hoppa att vi nu börjar med något kul men imorgon ska vi redovisa allt vi har gjort, men de är inte så farligt det är bara att säga varför vi gjorde som vi gjorde. Kan inte visa nåt exempel nu, för jag sitter vid en Mac dator och fattar ungefär 0 så jag kan visa när jag kommer hem istället. Idag blir det nog att gå ut och gå iallafall om det bara inte börjar blåsa ännu mer.  Aja nu ska jag kila, ha en bra dag <3
Love, rebeckali

Lifehouse - Whatever it takes


Lifehouse - Whatever it takes
Den där matteuppgiften var lite mer komplicerad än vad jag trodde, men man kan göra den mycket enklare också men om man vill få ett bra betyg så gäller det att kämpa. Det var kul att träffa Johanna ikväll, hon kom hit vi spelade spel och åt frukt, mumsigt värre. Nu kommer jag säkert hamna i en såndär period då jag vräker i mig hur mycket frukt som helst bara för att jag inte äter sötsaker, det skulle inte förvåna mig ett dugg. Imorgon har jag sovmorgon till 9.30 som alla andra tisdagar, ska nu bara måla min naglar och sen sitta vid datorn ett litet tag till. Men de kommer nog sluta med att jag går härifrån vid halv 12, så som alltid när jag säger att jag ska gå tidigt. Sovgott (:
Love, rebeckali

Ändrade planer


image260

Känner absolut inte peppen på att gå ut och gå, det är typ snöstorm. Okej, inte den värsta sorten men nära på. Det blåser och snöar så ungefär som snöstorm iallafall. För en vecka sen kändes de ju som vår och nu känns de som vinter IGEN. Kan de inte bara sluta snöa? Mitt huvud värker och jag är trött men de stoppar inte mig att vara med Johanna inte, vi kan istället ta det lungt. Men nu måste jag sätta mig ner och göra den där matteuppgiften, det kändes inte heller peppade men jag MÅSTE göra den. Ha en bra kväll
Love,
rebeckali

Mediaproduktion

Hallå
Har just nu media och sitter i studion. Vi har haft den här lektionen i 2½ timme och har 1½ kvar vilket inte känns så kul. Vi håller på att filma våran film "Uno Dos Tres" och det går rätt så bra men de är ganska långtråkigt just nu. Ska hem direkt efter skolan och ska göra en matteuppgift som vi har till på måndag, vill göra bort den så jag slipper ha den i helgen. Sen ska jag ut coh gå med pappa och sen vara med Johanna som jag inte ha varit med på huuur länge som helst. Vad ska ni hitta på ikväll? (:
Ha en bra dag
Love, rebeckali


GONATT

image258
Jag älskar den, jag menar det! A walk to remember är helt fantastiskt. Medans alla andra skrattade åt den ikväll för den va för fjäskig satt jag där och va i min egna värld, ÅHHH <3. Gillar ni a walk to remember? Nu ska jag skärpa mig, men ja den är sååå fin! Imorgon är de skola... igen. Usch vad jag hatar det, är så skoltrött just nu så det går inte att bli mer. Nu ska jag iallafall sova så jag kommer upp imorgon. Sovgott (:
Love, rebeckali

Rihanna

image257
Förlåt men, var har hon på fötterna? Skorna var rikigt fula, nånting som jag absolut inte skulle ta på mig men resten av outfiten var väldigt fin. Snyggt med en rockig stil. Eller vad tycker du?

Frukost

image256

Gomorgon

Allt bra? Det är finfint med mig, fast är lite trött. Sitter just nu och äter frukost: Youhurt med banan och flingor. Lyssnar även på musik, har Lil Rain - Adore you på repeat. Den är sååååå bra, jag vill lyssna på den hela tiden! Om en timme ska jag gå ut och gå, blir bara att ta de lungt tills dess, sitta vid datorn oså. Ikväll ska nog vi tjejer vara hos mig och se A walk to remember, den filmen alltså. USCH vad jag gillar den, en av de bästa jag har sett. Ha en bra dag i det mulna vädret.

Love, rebeckali

Today

DAGENS VILL HA: En ny mobil!
DAGENS KLÄDSEL: tights, svart fodralklänning och en svart kofta
DAGENS SMINK: foundation, mascar,kajal, puder
DAGENS FRISYR: Knut med utsläppt lugg
DAGENS LÅT: Lil Rain - Adore you
DAGENS PLANER: Fira Hannah, sen kanske fest annars får vi se
DAGENS SAKNAD: -
DAGENS DUMMASTE: Att kvällen inte är helt planerad ännu
DAGENS MISSLYCKANDE: Att Magda fick reda på att jag åt kladdkaka igår..
DAGENS DROG: Datorn (A)
DAGENS KÖP: Sallad,gruka, tomat, houngsmelon
DAGENS GODIS: Små peppadkakor
DAGENS HUMÖR: Glad! :D

Cheap Monday jeans

image255
Ge mig ett par nya tack. Mina sånna här byxor har gått sönder, visst de är inte dyra att köpa med endå. Jag tycke dom här jeansen från cheap monday är snyggast, gillar den mörka färgen på dom. Själv har jag 3 st par jeans från CM, dom här, ett par ljusare och ett par gråa. Använder du Cheap monday jeans?

AJ, min kropp

Gomorgon.

Allt är bra med mig förutom att jag har träningsverk i hela kroppen fast änjag inte tränade igår? Det är skumt, mina armar gör jätte ont och mina lår vill jag inte ens prata om. Får hoppas att det går över. Igår var det asfalt framme och nu är det snö.. IGEN. Kan de bara inte smälta bort för jag är så less på vintern! Det blir ingen promead idag, har inte orken och känner verkligen inte för att gå i snön heller. Ska bara ta de lungt nu på dagen sen ska jag till Magda där vid 5. Ska fixa all mat till ikväll, ska fira hannah så det blir kaaaalas! :) Ha en bra dag.

Love, rebeckali

Trött som stryk

Hejhej. Sitter just nu i Mirres kök, är med hon, hannah, sara och toni. Har även varit några fler ikväll men alla har typ farit hem eller nån annanstans. Ringde just pappa för att säga att han skulle komma och hämta mig, orkade inte åka buss hem och det är även nattaxa så det blir ganska dyrt. Jag är hur trött som helst, blir nog att gå och lägga mig direkt när jag kommer hem om jag inte piggnar till när jag åker bil hem. Men det blir nog inge merbloggade ikväll, imorgon blir det en promenad på morgonen sen ska vi fira Hannah, det kommer attbli nice! Hoppas du ha haft en bra kväll, sweet dreams :)
Love, rebeckali

ADAM TENSTA LIVE @ UMEÅ OPEN


My coooooooool!
Petra som filmar, inte bästa kvallan men de funka (:

Jag vill ha en ny mobil!

image254image251
Sony Ericsson W850i - Sony Ericsson W380i
Jag vill verkligen ha en ny mobil. Är så less på min LG880 och jag är även less på att ha 3 medans alla andra har halebop. Min har inte ens teckning över allt, det är mobbat! Dom här två mobilerna gillar jag jätte mycket, gillar färgen på den rosa jätte mycket men knapparna på den har jag hört är inte så bra för efter ett tag spricker de. Men visst va dom fina? (:




Lil Rain - Adore you


Jag får gåshud,  helt underbar låt! ♥


Sup och svälj, de är helg

Hallå! Haha, klockren rubrik,visst? :) Kom precis hem från stan, har strosat omkring på stan ett tag efter skolan. Idag slutade jag kl12 så det blev bara att ta de lungt efter skolan, inte stressa in till stan eller nåt. Nu har vädret verkligen vänt, nyss var det ju varmt och solit nu är det grått och trist igen, usch jag hatar det här vädret. Men huvudsaken är att det inte snöar. Tänkte faktiskt gå ut och gå nu men jag känner att jag inte har orken, igår blev det en massa träning så det var därför jag hann inte blogga. Styrketräning, gick ut och gick och hade även dans, jag var helt slut när jag kom hem fastän dansen inte var så jobbig. Så nu istället ska jag bara ta det lungt och ikväll blir det att vara med massor av vänner. Får se vad vi hittar på. Ha en jätte bra dag!

Love, rebeckali

2 April

Tjo!
Blir ett snabbt inlägg nu, måste göra mig klar sen ska jag till Jeepa med Sara osv, de blir nice. Får inte missa bussen som går halv så nu är det brottom! Idag mår jagbra, solen var framme och nu är det dimma. SÅ typiskt! AJA, får skriva när ja kommer hem ikväll istället. PUSS!
Love,
rebeckali

Shopping i Umeå

image248


JAG HAR ÄNTLIGEN KÖPT MINA ÄLSKADE SKOR!!! Usch vad jag älskar dom. Jeansjackan som jag köpte förra veckan lämnade jag igen, köpte den här svarta istället och då får jag ta och köpa en ny jeansjacka när de börja bli lite varmare.

- Skor, Kungsgatan 58, 350:-
- Sveamössa, Flott, 149:-
- SvartFodral, Gina tricot, 129:-
- Jacka, Rut mfl, 399:-

UMEÅ OPEN

image244
Adam Tensta & Petra

Ihelgen var jag ju somsagt i Umeå för att fara på Umeå Open, en musikfestival där massa artiser var och spelade. Jag och Petra for tidigt på Lördag morgonen, där kring 8 och vi hann bli vän med ganska många umebor innan vi hamnade där vi skulle sova, hos Jessica. De var blandannat en gubbe som sa att vi stod på fel sida av busskuren för att komma dit vi skulle så det var snällt av honom sen var det en tjej som frågade vart vi skulle osv. Men tillslut hamnade vi rätt, ganska nära centrum var det också så vi for nästan direkt in till stan för att shoppa. Det blev ganska mycket och jag blev verkligen nöjd, får ta och visa bilder på det senare.

Vi var på stan till 3 och sen for vi till Jessica och gjorde oss klara och åt middag, sen där vid halv 9 började vi gå mot Umeås folketshus där Umeå Open höll till. Det börjde med att vi såg Alfasi och Filty och sen gick vi bara omkring och träffade massa folk från Skellefteå sen 00.45 var det dax för Adam Tensta. JAG LOVAR att det var trångt, vi stod längst fram och jag kunde inte ens he upp armarna och inte hoppa heller, varmtvarmt & trångt. 02.00 gick vi ut, for på Frasses och sen gick vi hemmåt med våra ömma fötter. Vi gick och la oss ganska direkt och sen vakade vi vid 12 på söndagen och for hem vid 3. Jag var helt slut!

Tack för helgen Petra! (:

image250
Petra & jag ^


1 April

Hejhej
Jobbigt att inte blogg.se har funkat på några dagar men nu äntligen säger jag bara. Ska ta och berätta om Umeå men de gör jag i ett annat inlägg, blir så jobbigt att läsa långa så. Första april idag, och nej jag har inte lurat någon fastän jag har jätte lust att göra de men jag kommer inte på något bra. Imorse när jag kom till skolan stog de på tv-slingan: "Kom och se ADAM TENSTA i aulan kl 12.30." HAHA, de va så dåligt att inte ens JAG gick på det. Jag brukar som gå på allt men iiicket! Igår var det lite drygt att börja skolan igen efter påsklovet, men dagen idag vr helt underbar! Eller iallafall vädret, SOL SOL &SOL. På ett hål vi hade satt vi ute och solade, var ca +20 där vi satt, och jag klagade inte det var hur skönt som helst.  Ikväll får vi se vad som händer, ska antigen gå ut och gå eller vara med Sara osv.
Love, rebeckali

RSS 2.0