Blir en sväng till Piteå imorgon

Gokväll (:

Nu är det väldigt kallt ute, cyklade genom skogen hem ifrån Hannah där kring halv 12 och mina ben har typ aldrig cyklat fortare, det var kallt och vem vet om det är nån person eller nån stor älg eller björn i närheten som kan komma? Rädd var jag iallafall, nästa gång tar jag vägen. Jag, Hannah, Julia och Mirre var iallafall hos Hannah ikväll, det blev ingen sväng till Kallholmen som  vi hade planerat, det var för kallt och vi ville häldre vara inne hos någon men förbi Alba for vi där resten av tjejerna köpte glass/slush. Vi satt ute på Hannahs altan med filtar och bara satt och snackade& skrattade, roligt var det iallfall.

Imorgon blir det att fara till Piteå med Frida & hennes kompisar, blir nog att åka redan kring 09.00 så vi inte blir så sena hem på eftermiddagen. Blir nog inte så mycket shoppade för min del men det skadar väl inte att kika litegrann, eller hur? De ska bli mysigt att gå omkring i Piteå, var jätte längesen jag var där och hoppas att dom har öppnat många roliga och nya affärer.. men det kanske inte är så bra? För då kommer jag säkert falla pladask för ett plagg, vilket inte får hända.

Nu blir det att sova, kommer nog inte hinna blogga någonting på morgonen för jag ska sova så länge som jag hinner eftersom jag måste ta igen sömn ifrån helgen. Sovgott :)

En kväll med tjejerna

Stinker äckel i hela huset, mamma pappa farfar & Frida har ätit surströmming som är en av de värsta sakerna jag vet. Nej jag är ingen riktig norrlänning för jag gillar inte surströmming och jag förstår dom som bor i södra sverige att dom verkligen inte gillar det heller, mycket beror kanske på lukten men endå, usch! Blev att göra en varmmacka åt mig istället, hade inte orken att göra något annat och var endå rätt mätt så.

Det är varmt och skönt ute idag, har inte solat nånting typ men det blir nog att ligga och pressa till veckan sådet blir nog en bränna iallafall. Pratade med Magda nyss, hon berättade att Sundsvalls gatufest är i helgen och vi är så sjuuukt sugna på att fara dit, tänk shoppa, festival + fest! Skulle inte sitta illa, men jag måste spara pengar så vi ser väl hur det blir med det där.. men jag har ju endå fått min lön så varför inte? Men då är nästa problem att jag ska övertala min kära mor, undra hur det ska gå? Inte bra tror jag men somsagt vi får se.

Ikväll blir det att bara ta det lungt med några tjejer, köpa glass på Alba och sen blir det kanske att sätta oss på kallholmen om jag & Julia får som vi vill, hoppas bara resten också ger med sig. Skulle vara svin mysigt att sitta där på hällerna, käka glass/godis prata om helgen som varit och se på solnedgång. Haha nu låter jag som i en kontakt annons: Jag gillar långpromenader och solnedgångar, hahaha!

Ha en mysig kväll i solen nu, puss!

Ja, jag har tråkigt just nu..

10 favorit:
dialekt:
Ingen aning, inte skånka iallafall för jag hör inte ens vad som snackar om
mat: Grillat, yummie!
låt: Just nu B2K - baby girl
film: A walk to remember :')
tecknad figur: Haha.. måste nog vara mumin:]
sport: SE på hockey
komiker: Vette tusan.. Björn Gustavsson kanske, AMMMENDUUURÅÅÅÅÅ
veckodag: Fredag
glassmak: Vanilj
soloartist: Allt för många

9 för tillfället

humör: Happy, orka negga? (:
tanke: Jag vill göra nåt kul men jag borde gå ut och gå men det kändes jobbigt..
kläder: Pyamas fortfarade..
bakgrund: Regndroppe sak
känsla: Sommarkänslooor!
tid: 14.21
bästa sak: Ipod, mobilen
irritationsobjekt: Att jag måste spara pengar

8 första:
bästa vän: Ellen, Robin & Emma
husdjur: Katter
kyss: Haha minns inte ;O
piercing: Öronen
förälskelse: Alltså det var ju typ när man gick i lågstadiet och det kommer inte jag ihåg
CD skiva: Spice grils eller Robyn
bil: Har ingen ännu
ord: JO jag minns mitt första ord som jag sa när jag var typ 1 år gammal.. not!

7 senaste:

telefonsamtal: Paula
mat: Jordgubbar
dryck: Vatten
biltur: Hem inatt
tv-program: Har inte sett på tv på flera dagar :S
spelad låt: Den här When the stars go blind som är med i One tree hill
köpta klädesplagg: Bikini

6 har du någonsin:
dejtat någon av dina bästa vänner: Nope
brutit mot lagen: Ja
blivit arresterad: Nej
badat naken: Haha vem har inte :O?
varit med på TV: Isåfall i bakgrunden av nåt
varit med i tidningen: Ja

5 nej tack:
skolämne: Engelska
mat: Blodpudding, surströmming
musik: Skrik musik
dryck: Öl
djur: Småkryp

4 saker:
du gör när du har tråkigt: Sitter vid datorn, tränar eller nåt
du gjorde igår kväll: Festade
du kan höra just nu:
Mina föräldrar och deraskompisar som sitter ute på altanen och dom pratar inte tyst eftersom jag hör dom enda in
du inte kan leva utan: Familjen

3 personer:
du kan berätta allt för: Dom närmaste vännerna som Johanna, Magda osv, Sofia osv.
du tycker om: MAMMA PAPPA SYSTER :$
du inte gillar: kanske inte så bra att skriva här :)

2 val
Coca Cola eller Fanta: Inget av de
hund eller katt: Katt eller.. kanske hund om de är en liten en

1 önskan:
Vinna MASSOR med pengar

29 Juni 2008 - Stadsfesten bilder

Gomorgon! Nu är stadsfesten slut för iår, tragiskt men sant. Skulle inte sitta illa om det hade varit EN kväll till men icket. Kvällen igår var rätt nice, trots att jag tappade bort typ alla jag var med men hittade snabbt andra jag kände så det var rätt lungt endå, blev inte så mycket Petter heller, det var trångt så in i satan och man kunde knappt röra sig så jag vara bara där ett tag. Kom iallafall hem där king 03.00 och var rätt trött,  tack alla for helgen! :)

En massa bilder, de flesta är ifrån fredags men endel är också från lördagen. Det kanske kommer upp någon mer bild om jag hittar nån så. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, är sugen att hitta på något roligt men vi får se om nån är på också. Ha en bra dag :)
Love, rebeckali

Stadsfesten - den andra dagen!

Hallå!

Blev att fara till stan på dagen idag, såg Amy Diamond som uppträdde och sen gick jag bara runt och strosade med Nina, Sofia & Sandra. När Nina och Sofia köpte mat satt vi oss vid Hjorten ochdär var det sviiiiin mycket fiskmåsar och just nu vi skulle gå skret en fågel på mig & Sandra, HAHAH usssch..

 Ikväll blir det stadsfesten igen, blir att vara med Sandra, Sofia, Petter, Anton osv före vilket ska bli rätt nice tror jag. Blir att stå och hoppa och skrika till Petter, vilket ös det kommer att vara och den här gången ska jag se artisen också och inte göra som igår - gå och göra massor med andra saker. Men det är nog ganska stor risk att man stannar när Petter är också för man känner ju typ igen alla hans låtar så. Nu måste jag rusa till bussen, ha en svin bra kväll <3
Love, rebeckali

28 Juni 2008

Gooooomorgon!

Haha alltså vilken kväll, den blev faktiskt rätt lyckad men stackas Mägs som tappade bort 600 spänn men så går det när man har roligt, right? Blev förfest vid älven rätt mysigt och bara vi tjejer sen vid 20.00 började vi gå in mot området, glada och taggade traskade vi iväg. Vi gick in och dom kollade inte i väskorna? Vad är det egentligen för fel, dom brukar ju typ tömma dom ut och in men icket den här gången. Solen var föresten framme och det var inte så kallt som jag trodde det skulle vara, jag gillade vädret & idag är det strååålande sol, YUMMIE! Aja väl inne på området gick vi omkring, jag åkte en karusell och jag tror jag var den enda som skrek (?) HAHHAHAHAHHAHA, jag tror Hannah skämdes och hon satt och skrek rebeckaaa, rebeckaa med en skrattade röst hela tiden HHAHAHAH.. ja fysatan, dte var roligt!


Raska steg mot festen + mina nya skooor!

Europe som jag sa att jag skulle se såg jag inte så mycket på, blev typ bara 10 minuter om ens det. Han spelade bara låtar som jag aldrig hade hört & jag ville gå och göra en massa andra saker. For hem där vid halv 3 kanske och var jätte trött när jag var hemma och la mig direkt och sov. Min kamera hade slut batterier redan efter halva kvällen så det blev inte så jätte många kort, men Mägs har tagit massor som jag ska tvinga henne att skicka så jag laddar upp bilder nån annan dag. Vaknade imorse med jätte ont i halsen, not good men det stoppar inte mig ikväll för festen fortsätter. Taggga tjejer & killar!

Kanske stan idag, vi ser. Love, rebeckali

Stadsfesten heeeere I come!

Hallå!

Är peppad som aldrig förr, satan va roligt det här ska bli! Hade lite svårt att välja kläder och man vet ju som inte om solen ska komma fram eller inte, men det ser faktiskt ut som det just nu och därför tog jag svartashorts på mig. Just nu skiter jag i hur kallt det kommer att bli men ikväll när jag är halvdöd pga köld så kommer jag nog bry mig lite mer så jag ska ta med mig ett par byxor för säkerhetens skull. Och till de svarta shortsen ska jag ha på mig en grå tröja (den som jag köpte på BikBok i månsdag) & mina nya svarta skor som jag köpte igår. Det här ska bli en BRA kväll och inga sura miner nu ska förstöra den här kvällen, det bästa av allt festen fortsätter även imorgon, niiiiiice!

En rå peppad Rebecka sitter just nu och väntar på Hannah och har just ätit Plankstek men var inte så jätte hungrig, tror det är därför jag är så ivrig för kvällen (A).Blir att få skjuts till Hannahs pappa sen bär det ut till älven med filtar och mys > STADSFESTEN. Ses där och ha en jääääkla bra kväll nu alla skelleftebor =D PARTY LIKE A ROCKSTAR.
Love, rebeckali

Europe skellefteå stadsfesten KRAFTSCENEN 23.30 - 01.00

Sånt man gör för att tiden ska gå..

1. Du för omkring ett år sedan


2. Du och en bästa vän - Johanna Andersson


3. Du som busig - Haha brottar ner Mägs (A)

4. Du som fotograf - Amigooo :)


5. En bild som du aldrig visat - Ljusvattnet sommaren -07


6. En dag som du minns - Dansuppvisning 20 maj 2006 på Umeå kulturnatta


7. En konstig bild


8. En bild som väcker känslor - Sommar!


9. En plats du saknar - Karlskrona


10. Någon du litar på - Syster


11. Någon du saknar - Paula Svedberg


12. Någon du älskar - Moa (:


13. Något som betyder mycket - Dans!


14. Någon du tycker är snäll - Hannah!


15. Något du vill ha - Mooooney


16. Något som får dig att le - HAHHAHAHHAA Hannis då :)


17. Något som är viktigt för dig - Glädje


18. Dig själv nyligen


19. Dig själv för längesen




27 Juni 2008

Jag HATAR när ens familj skiter i om man sover kring 08.30 på morgonen, dom lever om och gör typ allt för att en ska vakna.. så var det för mig imorse & jag hade bara lust att döda då! Nog blev jag pigg efter ett tag och låg kvar i sängen och smsade med Hannah och Paula tills en arg syster kom in i rummet och sa att jag var tvungen att göra mig klar om jag skulle följa med ut och gå så det var bara att pallra sig upp och göra som hon sa - äta frukost & ta på mig träningskläder.

Solen, hallå vart är du?! Var det inte idag det skulle vara sol och varmt? Imorse var det grått men nu har det faktiskt börjat bli lite ljusar, vilket går åt rätt håll & tillslut kanske solen kommer fram endå, det skulle vara perfa! Stadsfesten det är de som väntar ikväll, stå och hoppa till Europe och skrika "The final countdown".. jäklar så ballt! Peppad till tusen får bara hoppas att det blir lika bra som förväntat också. Blir även att åka några karuseller och ta några bilder förhoppningsvis (:

Blir inte att fara till stan förrän 16.20, ska först vara hos Hannah sen bär det av ner till älven där vi ska vara tills vi går in kring 20.30. Nu ska jag bara ta det lungt tills jag ska börja göra mig i ordning, nu var det där med klädvalet igen & vi får helt enkelt se vad det blir. Puss!

Stadfesten och promenad

Gokväll, ny duschad efter en lång promenad. Jag kanske inte ska kalla det en lång promenad för alla promenader som jag går är ungefär lika långa alltså ca 8 km. For ju till stan med Hannah, Mirre och SaraF och såklart hittade jag mer saker som jag ville köpa och det blev ett riktigt inpulsköp - ett par ballerina skor fast med lite spetsigare tår men snygga var dom och även billiga så jag bestämde mig för att köpa dom. Föresten idag är det en bra dag efter som idag har jag:

- Fått övningskörnings tillstånd så aaakta er ute på vägarna nu ;)
- Fått ett brev ifrån feriejobbet och där står det att jag får in mina penga som jag har jobbat ihop hitills imorgon + att dom ändrade från 37kr/h till 45 kr/h så imorgon är jag 2408 kr rikare, WIIHOOO! Kanske inte den största siffran men vadå, pengar som pengar! Och jag får MINST lika mycket i slutet av sommarlovet.


Bikini ifrån H&M 129kr / del

Skor ifrån Wedins 149 kr på rea ordinarepris: 299 kr

Nu blir det att läsa en massa bloggar sen blir det sängen, sovgott (:
Love, rebeckali

26 Juni 2008

Hallåhallå!

Min dag startade INTE bra alls, var trött när jag vaknade där king 09.00 fastän jag gick och la mig kring 01.00 (tidigt för att vara mig just nu) och sen gjorde jag mig klar och gick till bussen som skulle gå 10.40 men den kom aldrig så jag kollade DÅ på busstabellen och såg att det inte gick förrän 11.40 och den före gick 10.05 så det var bara att ringa hem i panik för jag skulle vara på Aqua Spa 11.30 och göra manikyr så då var min syster snäll och skjutsade in mig till stan och även Moa & mamma hängde på.


Moa höll koll vad som stoppades ner i vagnen medans hon satt där och pratade för sig själv.

På manikyren rengjorde som nagelbanden, filade, målade och gav tips, känns jätte skönt men blev lite besviken eftersom man inte fick göra fransk manikyr men det gjorde jag nyss istället nog för att det skulle vara så mycket snyggare om dom hade gjort det. Väl klar där king 12.15 så gick jag på H&M och köpte ÄNTLIGEN en bikini, den rosa kan visa senare eftersom jag inte har tagit något kort på den än. Blev sen att fara till pappas jobb där hela familjen var samlad men jag var vrål hungirg så jag, mamma, Frida & Moa gick till Wook&Roll istället och jag fick köpa hem Kycklingwook. Blev sen att fara till solbacken - Ö&B och Willys! På Ö&B fanns det skumtomtar för 5:-/påse och jag köpte två påsar, yummie! I Vintras vid jul fick jag en hel låda med skumtomtar och massor med påsar det är så oootroligt gött!
Nu har jag varit hemma i ca 2 timmar och om 30 minuter ska jag in till stan igen för att gå där lite med SaraF, Hannah och Mirre, blir nog även att gå bland karusellerna också. Men innan måste jag få i mig någon middag, ha en bra kväll.
Love, rebeckali

En sånhär lista om mig (:

Har du:
ett förhållande:
Nepp "/
en bästa vän: Ja & det är inte bara en (:
blivit kär vid första ögonkastet: Nope
skrikit åt en lärare: Nja skrikit och skrikigt men blivit arg har jag väl blivit
kysst någon och sedan ångrat dig: OJA
ljugit för dina föräldrar om vart du är: Ja
några smycken som kostat över 1000 kronor: Nja, tveksamt faktiskt
snusat: Nej
rökt: Nej

Dagens:
klädsel: Beiga Chinos & ljusgrå tröja med knappar
frisyr: Utsläppt
låt: Haley James Scott - Halo (ifrån OTH)
vill ha: Sol & värme
sjuka: Räknas trötthet? :$
drog: Nja ingen faktiskt
saknad: Frida & Moa!
köp: Kycklingsallad ifrån Waynes
godis: Nothing
attityd: Trött men glad (:

Första:
bästa kompis
: Robin, Emma & Ellen
bil
: Har ingen än..
husdjur
: Katt
semester
: Finland
jobb
: Mitt sommarjobb som jag har nu, konfaledare men ska jag kalla det jobb? :S
köpta skiva
: OJ, det var ett tag sen.. kanske Robyn eller Spice Girls ;)
piercing
: Öronen
konsert
: Gud.. jag har ingen aning
fylla
: Onykter första gången var nog hos Lisa hösten 2006 och första gången jag var full var nog sportlovet 2007 om jag inte minns fel.

 

10 sista:
personen som sms:ade dig: Johan
personen som du kramade: Säkert nån i fredags
personen som ringde dig: AnnaW
personen som du ringde: Frida
alkoholdrycken: Vodka och sprite
bilfärd: Nyss ifrån stan
filmen du såg: Notting hill tror jag för nåndagsen
gången du grät: Kommer inte ihåg
måltiden: Kycklingsallad

 

9 skulle du:
våga hoppa fallskärm: Nej
våga hoppa bungyjump: Nej
kalla dig själv lycklig: Ja såklart, tack vare alla vänner & familjen
hellre ta bilden än vara med på den: Beror på
kunna gråta över en kille: Ja
kunna gråta över en tjej: Ja
ljuga för någon: Helst inte men ibland måste man
kunna springa 50mil: Haha kunna och kunna nja, men om jag hade orkat så visst!

 

Blandat:
är du blyg inför det motsatta könet: Det händer väl
hur gammal blir du nästa födelsedag: 17
har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan: Jo, idag faktiskt (:
använder du huvtröjor: Jajjemen, det är mys!
vill du just nu ha några tatueringar eller piercingar: Nej
kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta: Samma tror jag

5 val:
solnedgång eller soluppgång: Solnedgång
sommar eller vinter: Sommar
vilken ålder har varit bäst hittills: 15-16 typ (:
sova på sida, mage eller rygg: Mage hehheeee (A)
kramar eller kyssar: Kyssar





Stadsfesten har börjat!


SOFIA, vad är det för nåt som du kollar på då? ;) hahaha..

Gookväll. Kom hem från stan för ett tagsen och det var hur kallt och blåsigt som helst. Mötte upp Sofia istan vid 17.00 sen for vi och åt på Waynes och efter ett tag kom Sandra & sen gick vi och träffade HannaF, tomt när man aldrig träffar dom tjejerna så ofta nu på lovet, träffar dom ju typ varje dag när vi har skola så det var roligt att se dom idag. Ja nu har stadsfesten dragit igång, massor med karuseller och jag gillar egentligen inte att åka karusell men på stadsfesten är det ett stort måste, hur mycket jag än hatar det. Det är mest snurrkaruseller men jag väntar med åkandet till på fredag & lördag då jag ska in på kvällen med masor med gött folk vilket ska bli hur nice som helst! :)

Strax ska jag ut och gå, vilket ska bli jätte skönt. Blir nog en ganska lång runda eftersom jag endå inte har något vettigare för mig innan vi ska fara till flygplatsen och hämta Frida & Moa. Ha en bra kväll
Love,
rebeckali


25 Juni 2008

Tjo!

Gå upp imorse, det var typ som att dö eftersom jag var så fruuuktansvärt trött så det var inte sant men som tur är så är jag rätt så pigg just nu. Sitter nu och äter yoghurt och ska strax in till stan för att gå på stadsfesten med Sofia, JA stadsfesten börjar idag och håller på hela helgen, satan va roligt säger jag bara! Men ikväll är det bara drakrodden (olika företag tävlar mot vanadra i kanoter) och sen har ju även tivolit kommit upp och sen säljer dom massvis med saker i olika stånd.

Föresten jobbade jag längre än va jag trodde jag skulle göra, börjar 8 och trodde jag skulle få sluta 12.00 men nej vi jobbade såklart 3 timmar till.. men vadå efter jobbet hade jag endå bara tänk gå ut och gå så det var helt lungt. Sista timmarna så gjorde vi iordning brev som ska skickas ut till nästa års konfrimander, ca 160 st & det var jobbigt ska ni veta.

Snart ska jag somsagt till stan sen blir det att hämta Frida & Moa på flygplatsen där kring 00.00, roligt att dom kommer upp igen. Ha en bra kväll (:
Love, rebeckali

Ska upp om sisådär 6 timmar

Gokväll.
Jag måste verkligen sova snart, ska upp om ca 6 timmar eftersom jag ska upp och jobba 8-12 så det vore faktiskt ganska bra med lite sömn tror jag. Imorgon är dagen fullspäckad, jätte roligt men dåligt om jag kommer att vara trött hela dagen men det får jag leva med. Får helt enkelt kanske ta och sova ut på torsdag ... NEJ just satan, ska vara på Aqua Spa 11.30 och fixa mina naglar.. vi ser väl hur de här gå. Dagen idag var då verkligen lyckad, var somsagt hos Magda med Jennilla på dagen sen for vi in till stan och jag solade och just nu är jag röd som en kräfta i ansiktet (HAHA nej inte en räka..) men kroppen är inte bränd nånstans, sne blev det att träffa Mirre, Hannah, Julia, Amanda och SaraM och vi for hem till Hannah och skrattade en heeeel del, jag tror dom flesta var övertrötta..

Tur att man har en vän som typ är kock, Jenny jag är avis på dig som ska bo med Magda i 3 år det kommer ju typ att känns som om du bor på ett Hotell men IBLAND kommer jag & resten av tjejerna och stooormar!

Nu blir det sägen, sååå skönt säger jag bara men ska snart upp igen så. Sovgott :)
Love, rebeckali

Foccacia och violglass

Tjoohooo, sitter nu hos Magda i hennes rum i källarn, Jennilla och Magda är där upp och plockar bort lite saker sen vi åt eller Magda gör det iallafall. När jag kom hit efter min cykeltur så höll Magda på att göra mat åt oss, hur snällt är inte det egentligen. Hon hade bakat i natt foccacia bröd och när vi kom stod hon och gjorde själva maten eller allså hon fyllde bröden med kyckling osv och sen grillade hon det i en grill. Och jag kan inte säga att jag klagar på maten precis, det var huuur gått som helst och nu har jag tom fått receptet :] Kan visa en bild på maten sen när jag kommer hem, som efterrätt åt vi violglass och guuud så gott det var, yummie!

Snart blir det att cykla till stan, hade egentligen tänk fara hem men det blir att cykla till stan med Jennilla och Magda, eller Jennilla kommer att snålåka och åka på MIN pakethållare men det funkar ju det också. Väl inne i stan kommer jag att gå och sola sen blir det att faratill Mirre där resten av tjejerna är och då ska vi se på film. ha en bra kväll!
Love, rebeckali

24 Juni 2008

Gomorgon

Har just kommit hem från en promenad blev att gå till Skelleftehamn och tillbaka, hade tänk gå och hälsa på Hannah på hennes sommarjobb men jag hittade inte till tennisplanen? Men hon kanske endå hade lunch när jag gick om virrade runt där som ett tok och letade så då gjorde det ju som ingenting om jag inte hittade dit. Strax blir det att duscha och göra mig klar fort, idag är de en såndär dag man verkligen inte orkar sminka sig och fixa till sig så det borde bara ta typ 15 minuter. Sen blir det att cykla till bergsbyn till Magda där jag ska vara med henne och Jennilla, ska bli roligt. Det var jätte längesen jag var med Jennilla och då ska det blir extra kul ju, Magda var jag ju med igår och ja...... jag är ju som LITE LESS HAHAHA NEJ skojar bara, hon är allt bra den där Mägs (:

Ha en bra dag, så bloggar jag vid middag när jag kommer hem och då har jag forhoppningsvis planer inför kvällen.
Love, rebeckali

Blev en bildfärd hem istället

Gokväll, det regnar ute fortfarade. När jag cyklade till Magda så var det inte så farligt, det kom några regndroppar lite då & då men när jag skulle fara hem kring 23.00 tiden så regnade det jätte mycket så jag ringde pappa istället så han fick komma och hämta mig. Om jag skulle ha cyklat skulle jag ha varit blöt som en fisk vilket inte skulle ha varit speciellt skönt ska ni veta, kallt och allt det där.


Sådär lagomt risig efter cykelturen till Magda ^


Nu sitter jag iallafall här hemma i min grå,rosa, vita pyamas & väntar på att jag nångång ska kunna slita mig från datorn. Datorn är verkligen beroendeframkallande och tiden bara rinner iväg när man sitter framför datorn vilket inte kan vara så speciellt lyckat ibland. Föresten så skaffade jag bilddagboken idag igen men det verkade inte funka? Det funkar aldrig för mig. Jag har redan en användare men jag har såklart glömtbort lösenordet och bad dom skicka ett nytt lösenord men det skickas aldrig genom E-posten, jätte konstigt eller hur? :S Skulle endå vara roligt eftersom det är många här i Skellefteå som har det, så varför skulle inte jag också börja med det! Sovgott :)

Det blir en kväll med Magda

Haha jag måste ju vara sjuk, ska snart sätta mig på cykeln och cykla till Bergsbyn ca 6-7 km i regnet för att komma till Magda, men väl framme kommer det väl att vara skönt men sen ska jag ju hem också. Hoppas jag bara inte somnar i Magdas soffa då kommer det att gå dåligt att cykla hem, kommer nog inte bli allt för sen ikväll för jag känner redan nu hur trött jag är. Vi får se vad jag och Magda hittar på, Sara som var lite på att följa till Magda backade senare ur när jag berättade att vi skulle cykla, så kan det gå..

Ha en bra kväll, jag ska försöka hålla mig vaken på cykeln påväg hem ikväll.
Love, rebeckali

Shopping med Magda

Hallå.

Kan det inte sluta regna nångång så jag kan ta mig ut på en promenad, kändes inte så frestande att promenera i regn. Blev några köp i stan iallafall, en tröja och ett par solglasögon. Jag har redan köpt 3 stycken olika solglasögon iår, rätt värt eller? Nja egentligen inte men vadå dom som jag köpte idag kostade bara 30 kr så det var inte så farligt. Hittade en massa fina klädesplagg på stan idag men ni vet jag måste spara pengar och det är en av de saker som jag verkligen hatar: att spara pengar!

Tröja med knappar ifrån BikBok 75:- på rea

solglasögon ifrån H&M, 30:- på rea

Snart blir det nog middag, Puss!

23 Juni 2008

                                                                                          Guten mooorgen
Strax blir det en runda på stan med Magda, jisses.. jag måste verkligen köpa en bikini men finns det någon i hela skellefteå som jag vill ha? NEJ. Visste väl de, eller jag hade ju hittat en på H&M men nja.. jag vet inte om jag vill ha en rosa. Får tänka när jag är på stan istället när jag har vaknat lite mer. Ska även kolla om jag hittar något annat, men jag måste spara pengar för det är ju stadsfesten i helgen här i Skellefteå och då kommer det att gå åt en jädra massa pengar åt tex: mat, karuseller, småsaker osv. Jag är svin peppad på helgen, svin roligt ju & nu fårjag bara hoppas att allting blir lyckat också. Mjaa.. ha en bra dag.
Love, rebeckali

22 Juni 2008

Hallå. Svin dålig uppdatering, har varit hos mormor hela dagen så jag har inte haft tillgång till internet. Nu är jag iallafall hemma, kom hem från mormor vid halv 6 och sen gick jag och pappa ut och gick, det blev min andra promenad för dagen. När jag först var ute och gick hos mormor skulle jag gå en lagomt lång väg trodde jag.. jag gick fel och kom inte alls dit jag skulle men som tur hittade jag tillbaka till mormor tillslut. Blir nog bara en lugn kväll, är hur trött som helst efter den här helgen så. Hade inte så mycket att säga idag så ha en bra kväll.
Love, rebeckali

Jag har typ aldrig blivit så rädd som då

Gokväll(:

Jag tror faktiskt att det är dax att sova för mig eftersom jag har inte sovit så mycket de senaste dygnen, men det stoppar inte mig att skriva ett blogginlägg vid 02.00 på natten. Blev att fara till Alba innan vi alla for till mig och såg film, men det blev lite ändringar så jag och Mirre var inte tillbaka hos mig förrän 2 timmar efter vi hade farit och hemma hos mig satt SaraN och Magda och väntade på oss alla. Vi såg en film, sen for jag, Mirre och Julia ut igen medans Magda och SaraN fortsatte vara hos mig och se på film. Blev att gå till Skelleftehamn och lattja med en boll på Guldvallen och sen gick vi runt ett tag och bara snackade och föresten såg vi en älg och en kalv i skogen mot hamn, farligt :$

MEN påvägen hem från Skelleftehamn hände är JÄTTE hemskt sak. Det var bara jag och Mirre som skulle gå tillbaka till mig, vi bestämde oss för att gå vägen den här gången eftersom vi inte ville träffa på en älg. Vi gick och pratade om män som har förföljt tjejerhär i Skellefteå och när vi går där och pratar om det kommer det en bil som tutar på oss och jag och Mirre hoppar till rejält, mitt hjärta slog ett extra slag och jag började nästan kallsvettas. Vi kände inte igen bilen heller, sen körde den en bit framför oss och då stannade den och började backa bakåt och jag blev hur rädd som helst och Mirre som tur var var lugn, den stannade igen och sen körde den fram och sen öppnade dom dörren (det var två personer i bilen) och skriker något och sen kör den iväg, FYFAAAAAN SÄGER JAG BARA.

Nu ska jag sova, ska upp kring 10.00 imorgon och då ska jag fara till mormor eftersom hon fyller år på måndag. Sovgott :)
Love, rebeckali

21 Juni 2008

Haallå!

Det funkade att be till gud igår för det blev soool! Kvällen vart väl lyckad, trots att jag trodde att den skulle bli bättre, jag firade den med bla Hannah, SaraF, SaraM, Mirre, Elin & Amanada, vi var inne i stan vid halv 6, gick på Max och åt för vi orkade inte stå inne i ett kök och laga mat + diska sen så det blev max. Efter de for vi till Hannah och sen blev det att vi for ut. Tack för kvällen.


Jag sovde hos Hannah och jag vaknade 9.00 och var pigg slog på tvn och satt och tomglodde på den i 6 timmar till Hannahs mamma kom och hämtade oss och skjutsade oss till Ursviken. Dock fick jag sitta själv i 2 timmar, för dom som kunde sova i en skön säng sov hur mycket som helst och jag låg på en soffa.. Kom hem för ett tagsen och har äntligen fått i mig riktig mat, ätit hur onyttigt som helst det senaste dygnet. Nu ska jag duscha, blir film & mys hemma hos mig ikväll med tjejerna men först blir det Alba! Ha en bra kväll.
Love, rebeckali

Regn, regn & regn, kan inte solen titta fram?

Hejhej, nu regnar det eller det kanske har slutat men det är fortfarade grått och skit väder. På midsommar ska det ju vara varmt & soligt? Får hoppas att solen och värmen kommer snart igen. Det blåser en hel del också, ingen bra frisyr dag idag heller, har lust att ta på min mjukskläder och vara allmänt risig för man känner sig inte så peppad att klä upp sig när det är sånt här väder, men solen kan faktiskt komma senare ikväll det är iallafall vad jag hoppas på.

Det ser väl inte så lovande ut?

Var på Konsum för ett tagsen, köpte två kladdkakor och grädde som vi ska äta ikväll, frölinges såklart. Det ska bli yummie, har inte ätit kladdkaka på jätte länge nu så det ska bli smaskens. Kläder, det var ju de.. klänning och tights? Låter det bra, känns jobbigt att ha jeans på sig för det blir så steeelt. Hade faktiskt tänk ha shorts men somsagt vädret.. haha usch vad jag klagar på vädret men jag vill verkligen att det ska vara sooool! Nu ska jag gå och fortsätta måla mina naglar, målar fransk manikyr den här gången också sen blir det att hoppa in i duschen och göra sig klar så jag hinner med 17.00 bussen.
Ha en jätte fin midsommar nu
Love, rebeckali

PS. SNÄLLA GUD GÖR SÅ ATT DET BLIR SOOOOOOOL!
HAHhaha nej jag tror inte på gud men endå..

Midsommarafton 20 Juni

Gomorgon!

Kom nyss hem efter att ha varit ute och gått, blev en sväng till OK. Vädret är lite trist men i Norran står det faktiskt att det ska bli sol sen ikväll, låter inte dumt va? När jag var ute och gick kom faktiskt solen genom molnen ibland, men det är endå rätt varmt ute ca 20 grader. Magen kurrar som bara den så jag ska snart gå och göra frukost, blir yoghurt med banan och en macka. Känns som om jag inte har ätit på hur länge som helst så de ska bli gott med frukost.

Midsommar är det idag också och det är ju den 20onde så idag får jag pengar, bra dag! Får bara hoppas att allting blir lyckat också. Blir att fria midsommar med endel av tjejerna hos Hannah, får se vad vi gör av ikvällen men mat ska vi iallafall få i oss. Vad ska du hitta på idag? :)

Nu blir det att gå och göra frukost innan magen skriker ihjäl sig, ha en bra dag (:
Love, rebeckali

19 Juni 2008

Gomorgon.

Imorse när jag vaknade hade mamma hett på radion i mitt rum och just då var det nyheter på RixFM och då berättade nyhetsuppläsaren att just nu kan man somna till olika dofter på endel hotell: äppelpaj, blommor osv. Det är nämligen så att lukten sitter i täcket och jag har ingen aning om hur det kommer dit eller hur man gör eller nånting alls. Lukten sitter iallafall kvar i en vecka, och man får även ta med sig täcket hem, haha jag tycker det var ganska häftigt!

Idag har vi iallafall tur med vädret jämfört med i Måndags när vi skulle cykla till stan, idag ska jag, ledarna & konfirmanderna fara ut på en ö som heter Kaffeön som ligger utan för Skelleftehamn. Innan vi far dit så ska jag och de andra hjälpledarna fixa lunchen, hacka massor med grönsaker osv. Slutar nog där kring 16.00 så jag bloggar efter det.
 Ha en bra dag (:
Love, rebeckali

Dagens shopping 18 Juni



Det är riktigt dåliga bilder men det får helt enkelt duga, min digitalkamera hade slut batterier så jag var tvungen att ta mobilkameran. Ja, idag köpte jag iallafall den blommiga klänningen för 149:- på Gina Tricot och även tubtoppen (som man även kan ha som kjol,klänning) för 149:- på Gina Tricot. Får se om nånting av det här kommer tillanvändning på Midsommar, men det rycktas om att det skulle regna? Usch..

Fotbolls kväll, Sverige - Ryssland

Hejhej

ÄNTLIGEN kan jag blogga, har gjort nånting hela dagen och aldrig haft en lugn stund förutom nåra lugna stunder på sommarjobbet. Började halv 9 imorse och då var det bara att sätta igång att göra frukost åt konfrimanderna. Slutade just efter 16.00 och då tog jag direkt bussen till stan där jag gick och kollade i några affärer och köpte två saker också som jag visar senare. Träffade även Mirre, Hannah & SaraF, men vi stod mest och tjollrade inne på Åhléns, haha! Sen blev det att ta bussen hem 18.20 och på bussen träffade jag Jossan, hon följde mig hem eftersom hon skulle till Sofia dit jag också skulle efter jag hade ätit och sen bar det av till Sofia där vi tjejer & Petter, Anton, Oskar och Oscar såg fotboll, men det blev vara en period för min del.



Killarna var rääättt peppade, syns ju bara på deras kläder. Imorgon ärdet sista jobbardagen, vilket känns riktigt skönt. Börjar 08.30 som vanligt och vi skulle kankse sluta lite tidigare för vi ska på en utflykt på kaffeön, mysigt! Nu ska jag lägga in bilderna på de som jag shoppade idag, håll utkik, sovgott :)
Love, rebeckali

En riktig tv kväll ikväll

Hej.

Har nyss kommit hem från en promenad i solen, det är så skönt att gå ut och gå nu när det sol och halvvarmt. Just när jag hade börjat gått så kände jag hur jag fick ont i benhinnorna, visst är de de som är på smalbenet typ? Aja, jag fick iallafall jätte ont där men så tjurig som jag är fortsatte jag gå iallafall och hade ont halva vägen alltså ca 4 km men som tur gick det över sen. Jag har haft sådär förut och då trodde pappa att det var överansträngning och igår när jag var ute och sprang fick jag ont i hela vänstra benet, aj aj. Får hoppas att mitt ben och mina smalben fixar sig.


Företsen ni som undrar så sommarjobbar jag som konfrimandledare i St Örjans församlig, ingenting jag har valt själv utan jag fick det jobbet genom kommunen och först var jag lite skeptiskt mot det men det är faktiskt ganska roligt och det vi i stortsätt gör med konfrimanderna är att leka så det är väl skönt att slippa plantera blommor i ösregn som endel fick göra igår.

Ikväll blir det att se en massa tv, först är det Gossip Girl och sen är det I huvudet på Gynning men före det blir det duschen.
Love, rebeckali

17 Juni 2008

Goomorgon!

Trött, som jag alltid är på morgonen nu för tiden, har typ inte sovit ut en enda dag på HELA lovet och jag har haft det i två veckor, men så kan det gå. Jag som tänkte vara duktig och sova tidigt igår men endå somnade jag inte förrän 00.00. Vakande vid 7 och nu är jag klar. Det var molnligt när jag vaknade men nu ser det ut som om det kommer att spricka upp, hoppas det! Då blir det soool and I like it! Jobba idag igen, idag ska vi prata om döden, självmord osv, vilket kan bli ganska intressant, får bara hoppas att det inte blir så drygt. Snart ska jag cykla iväg, hörs senare!
Love, rebeckali

Det är stelt i ansiktet


Mitt ansikte är stelt, dock beror de på att jag sitter här och är alldelens blå i ansiktet pga en ansiktsmask som jag har kletat på. Jag kan knappt le, hahha jag ser ut dom en smurf typ. Har varit ute och sprungit med pappa ikväll, var inte så jobbigt men när vi kom till en uppförsbacka och det var grenar hit och dit då kan jag lova att det blev jobbigt men då var det bara 1 km hem så det var lungt. Gick faktiskt oväntat bra för att inte ha varit ute och sprungit på ca 2-3 veckor för min hals inte har varit som den ska men nu mår den och även jag prima!

Hade tänkt hinna fixa naglarnaAqua spa nu före Midsommar men jag jobbar ju hela veckan förutom på midsommar och då kommer jag endå inte att hinna så det blir inget av, måste in till stan nån annan dag så jag kanske kan göra det nästa vecka istället, jag fick nämligen av tjejerna franskmanikyr på Aqua spa när jag fyllde år. Nu ska jag tvätta bort den här smeten jag har i ansiktet sen blir det att se Extreme home makeover och knapra på ett äpple, kommer väl sitta och flänna som alltid haha det är faktiskt sorgligt & hemskt ibland.. Blir en tidig kväll ikväll, jobb imorgon! Ha en bra kväll.
Love, rebeckali


16 Juni 2008

Hejhej.

Hann inte blogga i morse hade nog brottom som jag hade. Skulle vara i hamn redan efter 8 och hjälpa till med några grejer. Efter vi hade ätit frukost efter 9 så träffade vi alla konfrimander och började våran cykeltur mot stan. På vägen till stan gjorde vi den här frälsarkransen som är som ett armband och de olika pälorna på armandet står för olika saker, så det blev ett antal stopp innan vi närmade oss Tuvan där vi åt lunch och sen när vi skulle fortsätta våran cykeltur så började det ösregna och åska, så då bestämde Daniel och de andra vuxna att vi skulle avsluta där, alla var jätte kalla och det är ju som inte så roligt att cykla när det regnar och åskar så då for alla konfrimander hem och vi ledare stannade kvar i bergsbyn och hade ett kort möte typ. Dagen gick ganska fort men det var ganska tråkigt endå och det tog lång tid..

Nu skiner iallafall solen som aldrig förr, ikväll blir det nog att fara ut och springa med pappa om han orkar annars blir det bara en promenad skulle jag tro. Nu ska jag gå och äta middag - kycklingsallad, mums! Ha en bra kväll
Love, rebeckali

Ursviksskolan står i lågor

Rubriken är sanningen. Den rosa skolan i Ursviken brinner. Det finns två skolor(eller ska jag säga fanns?), en rosa som var för låg- och mellanstadiet och sen den bruna sten skolan där högstadiet höll till. Idag när jag, Andreas och Rebecca (dom som jag jobbar med) kom till skelleftehamns kyrka kom sen Mirjam och sa. Ursviksskolan brinner. Jag fattade typ ingenting, det var som va vadå vad sa du? Den rosa skolan är rätt stor och den har nu brunnit i ca 8 timmar och brandmännen tror att det kommer att fortsätta i 2 dagar till. När jag och pappa körde till stan när vi skulle på körkortskursen så såg vi ifrån snabbleden att det brann och dom hade stängt av skelleftehamnsvägen som går just brevid skolan. Här är några bilder som Sofia har tagit, riktigt snygga bilder trots att motivet kanske inte är det gladaste.

Läste nu och hörde även när jag var där att elden är anlagd- en mordbrand. Folk hade sett tonåringar vara på taket just innan elden började. Dom har tagit två killar en 12 åring och en 15 åring. Allt man ens tänk tanken att vara på taket, det är rätt så högt och det är ju farligt. Det har även vara textremsor på kanal 5 om att folk som bor i ursviken borde hålla sig inne pga att röken är farlig osv, men det är huuur mycket folk där som helst och jag har även varit där, for dit ett tag efter körkortskursen. Nu ska jag, Hannah och SaraF fara dit och kolla när det brinner, hörs imorgon vid 08.00.
Puss!

15 Juni 2008

Gomorgon (:

Jag är trött som bara den och det skulle inte skada av att ligga i sängen ett tag till men jag var tvungen att gå upp eftersom jag ska och jobba. Idag blir det först att plocka undan saker från Joy Peak till ca 14.00 skulle jag tro, sen ska jag till Skelleftehamn och då är det första gången vi ska träffa konfrimanderna, spännande! Jag kommer att stanna där till ca 16.30 för då ska jag och pappa på en körkortskus i stan medans de andra håller på till 19.00. Kommer att vara på kursen till ca 20.00, ja den är ca 3 timmar lång och det känns inte så jätte roligt faktiskt men Sandra ska ju också dit så det är nog lungt endå och jag har ju pappa. Nu ska jag rusa, ha en bra dag så bloggar jag senare :)
Love, rebecka

En gå-omkring-kväll blev det iallafall

Hejhej.

Tröttheten bara stiger, skulle bara vilja gå och lägga mig i sängen nu men innan måste jag ta bort sminket och borsta tänderna, hatar att vakna upp och ha sminket utkletat i hela ansiktet, bland de västa som finns. Kvällen blev inte riktigt som planerat, for som jag sa i tidigare inlägg till stan med 20.00 bussen, träffade lite folk och for upp till OKbacken där det tydligen skulle vara en fest, folk drack men det var verkligen inget drag så några av oss bestämmde oss för att fara tillbaka till Ursviken, for upp till en skog och typ bergsklättrade upp för berget och sen gick vi ner igen och gick till Jop peak området, ganska mycket folk men dock var de flesta i 40 årsåldern. Sen åkte vi bil hem med SaraFs mamma, snällt av henne. Imorgon blir det att kliva upp 09.00, ska nämligen jobba hela dagen lång. Ha en bra natt & sovgott (:
Love, rebeckali

Föresten, vad hände med mig hårfärg, den är otroligt blond heltplötsligt :O

En sånhär dagenslista


Dagens frukost:
Havregrynsgröt & en macka
Dagens klädsel:
Förut idag beiga chinos och en randig t-shirt, nu har jag jeans och en svart linne
Dagens godis: Ballerinakex
Dagens dryck:
Vatten
Dagens längtan:
Den riktiga värmen
Dagens låt:
B2K - Babygirl
Dagens plagg:
dagens plagg hmm.. säger accesoar istället och det är nog min klocka
Dagens avundsjuka:
-
Dagens sämsta:
Ätit FÖR många ballerinakex..
Dagens bästa:
Varit och ska vara med massa vänner + soligt och fint väder (:

Bussen går inte förrän kl 20.00 så innan dess ska jag måla mina naglar för att fördriva tiden, blir franskmanikyr den här gången också. PUSS!

Sol, vind & Joy Peak

Nytt ätit middag, blev bara två mackor och yoghurt hade inte orken och lusten att laga mat + att jag är hur dålig som helst på det. Joy Peak funkade, MASSOR med folk det var typ tusentals men man kände sig som ganska stor att vara där men det var endå ganska kul. Mycket aktiviteter och underhållning och hela Joy Peak är nog värsta drömmen för småbarn, gratis ansiktsmålning, gratis flätot i håret, gratis ponnyriding, you name it, ALLT är gratis förutom maten.


Ikväll blir det nog att fara till stan och vara med några vänner och vi får se vad vi hittar på . Ha en bra kväll
Love, rebeckali


14 Juni 2008

Gomorgon(:

Är på strååålande humör och solen skiner, bättre kan det inte bli eller mina gratis sms tog slut idag och det visste jag inte om så imorse så satt jag och smsade ganska mycket och sen kollade jag hur mycket pengar jag hade kvar och då såg jag att jag inte hade gratis längre, så om jag bara slutade smsade var det inte pga att jag dissare er bara för att jag måste spara pengar. Skulle stiga upp halv 10 imorse men jag kom mig inte upp förrän 10, var så otroligt trött. Men det kanske berodde på att jag smsade med dom som var på väg hem från forsränningen halva natten, när man går ut 9an på ursviksskolan så far man och forsränner i vindelälven och de var verkligen hur roligt som helst förra året då jag gjorde det.


En del av 9orna förra året, rätt snygga i våtdräckerna, flytvästarna och hjämarna va? ;)

Aja, idag blir det att fara på Joy Peak med Sofia, Sandra, Hanna, Anna och Nina (?), Nina stackaren har opererat bort halsmandlarna i tisdags så jag hoppas att hon kan prata litegrann iallafall. Joy Peak är en familjefesitval här i ursviken, allt är gratis förutom maten det finns hoppborgar, folk uppträder osv och det är rätt nice. Nä nu måste jag cykla till Sofia, sen blir det att träffa resten. Ha en bra dag
Love, rebeckali

Ursviksskolans skolavslutning

Och här kommer en väldans massa bilder ifrån 9ornas skolavslutning på Ursviksskolan.


Tog ett tag det där, gjorde många mindre i formatet innan jag laddade upp dom här på bloggen annars skulle det ta hur lång tid som helst. Men nu är jag iallafall klar med det här och det är okej att ta någon bild om du är med på den eller nåt sånt, så ni behöver inte fråga. Nu blir det att sova, ska upp kring halv 10 imorgon eftersom det är Joy Peak här i Ursviken, berättar mer om det imorgon. Sweet dreams (:

Jag sitter invirad i ett täcke

Hallå.

Sitter här invirad i ett täcke för det är så fruktansvärt kallt. Kom hem 00.20 och är fortfarade inte varm. Kvällen började med att jag tog bussen som gick 19.00 och då träffade jag Hannah på Älvsbacka sen for vi in till stan till stadsparken där resten var, for på hemmakväll och hyrde en film men jag & Hannah var inte så sugen på att se på film så vi träffade SaraF osv och var med dom. Gick på Frasses där endel köpte mat och jag köpte en glass. Mjukglass, USCH säger jag bara, jag börjar bara må illa av det hela tiden så jag kan typ inte äta det längre.. Första gången jag åt i sommras så började jag spy pga att jag mådde illa, då kanske ni fattar varför jag inte har det där suget längre. Sen bar det av ner till älven där vi satt en stund men det var så kallt så vi gick till Max istället och väntade på att bussen skulle komma. Nu ska jag ladda in bilderna sen Ursviksskolans avslutning så dom kommer upp om ett tag, det kommer nog ta en stund.
Love, rebeckali

Toni & Joooonte, fråga mig inte vad dom gör..

Walkmanmobiler har BRA teckning

Hallå.

När jag var ute i dag och gick i skogen så hade jag på radion istället för musiken som jag har på mobilen och jag hade hur bra teckning som helst när det gäller radioteckning. När jag använde min förra MP3 så direkt när jag hade på radion brusade det hela tiden och det är verkligen stooor skillnad mellan mobil och MP3. Haha och föresten när jag var ute och gick så mötte jag en tant som sa nånting till mig men jag hade ju hörlurarna i öronen så jag hörde ju ingenting så jag bara log och sa hejhej och gick förbi, haha undra va hon sa? ;O

Nog snackat om min promenad.. ikväll blir det att fara till stan & vara med några vänner. Får se vad vi hittar på men får hoppas att det inte blir att gå omkring heela kvällen så som det ibland brukar sluta med. Ha en bra kväll så bloggar jag när jag kommer hem, här är försten en av mina favorit låtar just nu B2K - Baby Girl
Love, rebeckali



Styrketräning och promenad väntar

Är nu hemma ifrån skolavslutningen, Johanna var väldigt snabb och gjorde sig klar. Hon vaknade 11 och sen var hon klar 15 min senare, det här kallar man snabba ryck! Skolavslutningen var fin, Marta sjöng och hon var hur duktig som helst! Och sen var det två tjejer som gick ut 8an som är grymt bra, fick gåshud. Jag ska lägga upp bilder sen, men jag har inte tid att lägga in dom på datorn nu för nu ska jag nämligen köra styrke sen blir det att gå ut och gå en sväng blir kanske att gå i skogen med stavar, haha satan vad jag känner mig gammal när man säger: gå ut och gå med stavar men what ever. Men jag hinner lägga upp några bilder sen Björkskolans avslutning igår , Enjooy!

Kycklingsallad på Waynes blev min middag, yuuummie!




13 Juni 2008

Gomorgon ",

Ringde just Johanna och hon har typ försovit sig, det kan inte vara saaant! Hur lyckas hon egentligen.. Vi ska iallafall på en skolavslutning som börjar om 40 minuter och vi skulle egentligen ha farit för 10 minuter sen, tänkte fara tidigt så vi får en plats att sitta på men ja jag vet inte hur jag ska göra nu. Far kanske dit själv, finns nog alltid nån som jag känner + att det är ju mina kompisar som går ut 9an så det skulle vara lite taskigt att inte komma. Annars är det bara bra med mig, sovde lite inatt också satt och smsade ganska länge men som jag sa igår, jag får skylla mig själv helt enkelt. Solen skiner idag fast det är ingen värme ute precis, får hoppas att det blir lite varmare senare.
Nu ska jag fortsätta göra mig i ordning, ha en bra dag (:
Love, rebeckali

Det är sånt här som gör så man får gåshud

Sara Furberg - Fields of gold

Den här videon är från Björksskolavslutning idag, det är SaraF som sjunger och visst är det underbart? Det är SimonL som spelar piano och det är Magda som filmar det hela. Sara är ruskigt bra men det lät bättre i verkligheten och då fick man gåshud så det sjöng om det. Sara, du får aaaaldrig sluta sjunga (A)

Dagensoutfit ifrån en väldigt smutsig spegel


Chinos Gina Tricot, svart linne Gina Tricot, Kofta Kappahl (JA man kan fynda saker där också), väska Wedins , skor Din Sko, klocka Guldfynd, örhängen Glitter


En dagenoutfit, JAG lägger ut en dagensoutfit, helt otroligt! Tagen men en dålig kamera och även i en smutsig spegel som ni kan se, ful bakgrund så jag gjorde den grå men va tusan, det får helt enkelt duga. Och föresten så böjer jag mig ner pga att spegeln inte är längre än sådär & egentligen var det inte tänkt som en dagenoutfit utan jag tänkte som bara ta en bild och därför har jag inte tagit kort på smådetaljer. Aja från det ena till det andra, kvällspromenader är huuur härligt som helst, direkt när jag kom hem idag vid 21.00 tiden efter att ha varit på Björksskolans skolavslutning med sång, fika & folk så gick jag ut och gick. Gick längst älven hela vägen till OKQ8, hade solen i ögonen hela tiden och det var bara så fruktansvärt skönt säger jag bara, jag älskar det! Nu sitter jag här och äter lite yoghurt. Strax blir det iallafall sängen, eller det brukar låta så sen sitter jag kvar här 2 timmar senare.. Föresten så visar jag bilderna från deras skolavslutningen imorgon.
Love, rebeckali

Stan > Waynes > Skolavslutning

Bara för att jag jobbade idag så missade jag Släptåget som är på ursviksskolan (min gamla skola), när det är släptåget så är de som det låter, en släp (en stor släp som blir som en scen)och det är elever och personal som får uppträda. Det delas även ut olika vinster och diplom till 9orna. Under en visstid får lärare och elever rösta på olika altenativ när det gäller diplomen och förra året när jag gick ut 9an så fick jag diplom som: Året modelejon, det var halvkul för när jag skulle upp på släpen så hade jag på mig vääärldens risigaste kläder eftersom jag & tjejerna i min klass hade just uppträtt med en dans till låten : Remember my name, haha vi var så otrligt bra ska ni veta! Hoppas att det var kul där ni alla som var där iår.

Vi förra året, snyggare får man leta efter ;)

Nu blir det att ruusa till bussen, ska på stan och se om jag hittar mig någon bikini & det blir även att äta på waynes sen blir det Angie, Johanna, SaraF & Mirres skolavslutning i Pingtkyrkan kl 18.00. Kommer hem sen ikväll ha det bra.
Love, rebeckali

12 Juni 2008

Gomorgon.

Det är jätt tidigt nu och jag hade svårt att komma upp imorse, kanske berodde på att jag inte somnade förrän halv 2 så egentligen får jag skylla mig själv som satt vid datorn lite för länge. Vaknade iallafall 8 och jag är klar! På 45 minuter jag har gjort mig klar, duschat, sminkat mig, fixat håret & ätit frukost, jag har börjat bli snabb nu! Strax ska jag slänga mig på cykeln och cykla till Skelleftehamn, tror bara vi skulle hålla på till 12.00 idag men det kommer säkert bli lite över.

Min pappa fyller år idag och jag hade HELT glömt bort det, eller Frida & mamma pratade om de i helgen vad dom skulle köpa och då tänkte jag ut en sak, sånna här jogging sockar som är bra för fötterna när man joggar ( haha, ja ganska logiskt ) men jag glömde bort det och for då inte på stan nångång i veckan. Men jag ska på stan idag så det blir nog att köpa dom åt honom då. Nu ska jag kila,ha en bra dag så bloggar jag senare
Love,
rebeckali

Honungsmelon & Vattenmelon - yummie!


Blev ingen film ikväll, jag och Petra bestämde oss för att spela lite spel och äta vatten & honungsmelon och det var smaaaskens. Sprang på toa stupikvarten för det är ju hur mycket vatten i det som helst. Vi spelade ett spel som heter Sequence och spelade även kort - ruter sju. Och jag vann flest gånger, hahha jag var sjukt dålig egentligen så jag fattar inte riiiktigt vad som hände. Blir en tidig kväll ikväll, ska nämligen upp redan 08.00 för jag ska och sommarjobba imorgon från 09.30 - ca 12.00, vilket känns ganska roligt eftersom jag trivs med det här sommarjobbet jag har fått + att det typ skulle regna imorgon på förmiddagen så det gör inte så mycket. Snart blir det sängen, sovgott!
Love, rebeckali

Vilken är din favorit, vattenmelon eller honungsmelon?



Filmkväll @ my place toooonight!

Tjohooo!
Det blir som de står i rubriken, filmkväll hos mig ikväll men det blir bara jag & Petra men det ska jag inte klaga på! Ska bli mys. Vi satt just och snackade på msn vad vi skulle se för film, först sa vi Mean girls för det var hur längesen som helst som vi såg den men sen nämde hon John Tucker Must Die och det är en film som jag inte har sett så då sa hon att jag verkligen hade missat något så det blir att se den ikväll! Får bara hoppas att den är lika bra som hon säger, annars dååå.. haha nej skojar bara, så hemsk är jag inte. Strax kommer Petra och innan ska jag byta om till mjukiskläder, hörs senare ikväll (:
Love, rebeckali

Nej, vädret kan verkligen inte bestämma sig!

Nyss ätit middag, blev bara yoghurt och två mackor för jag var inte alls sugen på potatisburgare, vilket jag aldrig är men endå. Mötet idag gick riktigt bra, man lärde även känna de andra konfrimandledarna mer vilket känns ganska skönt. Inte så roligt att jobba på ett jobb där man inte känner nån liksom, vi är 3 tjejer och 1 kille av vi unga konfrimandledarna sen har vi ju dom äldre som är typ lika många killar som tjejer och dom skrattar och skämtar hela tiden. Endel skämt är kanske inte dom bästa, men haha man skrattar åt dom för dom är så sjuka.

Imorse var det först moln och kallt, sen blev det sol och rätt så skönt och nu är det molnligt igen. Kan de inte bara vara ett sortsväder hela tiden? Vädret har humörsvängningar, I think.. Ikväll blir det att vara med tjejerna och vi får se vart vi hamnar vi hade tänkt se Notting hill men jag vet inte riktigt hur det blir med det. Ha en bra kväll!
Love, rebeckali

                                         En bild ifrån skolavslutningskvällen.

11 Juni 2008

Hejhej!

Jag mår prima idag, fastän min hals inte riktigt är som den ska ännu men jag ska inte klaga för det gör inte så jätte ont. Har nyss ätit lunch, det blev en paj med grönsaker, den var faktiskt ganska god & man blev mätt. Idag steg jag upp halv 10, gjorde frukost och sen gick jag ut och gick, blev svängen till OKQ8 och sen närjag kom hem körde jag styrke. Snart ska jag cykla till Hamn där vi ska ha ett till möte om sommarjobbet, vilken träningsdag, haha men det skadar ju aldrig. Kommer nog att vara ganska trött ikväll. Föresten så skiner solen idag, det är inte klarblå himel men solen är framme och det är några moln, kanske inte det varmaste vädret ute men endå. Det är nog skönt att sitta där de är vindstilla för då blir det nog inte så kallt iallafall.

Nu måste jag kila, har möter från 13.00 - 16.00 sen blir det att cykla hem igen. Hörs senare.
Love, rebeckali

One Tree Hill - Jamie & Gavin

ÅH jag blir så glad samtidigt som ögonen fylls av tårar. Det här videoklippet ifrån One tree hill är helt fantastiskt,  kolla bara lilla Jamie när han sitter där och sjunger, visst är det otroligt sött? :')  Jag blir helt seriöst kär i Jamie och sen när Gavin bara öppnar gapet och skriker ut, gaaah vilken känsla alltså! Haha, det  är helt sjuuukt!  Nu är klockan alldelens för mycket, snart är den ju 02.00 och jag ska upp 09.30. Illa, illa, får bara hoppas att jag tar mig upp då också eftersom  jag ska käka frukost sen blir det troligen en promenad om det inte öser ner regn. Sovgott
Love, rebeckali

Paraplyet for som de ville påvägen till HannaF

Kom hem från HannaF för ett tag sen, har lagt in några låtar på datorn som jag fick av Sandra ikväll. Får hoppas att jag inte blir less på dom så fort men iofs det skadas aldrig med ny musik, eller hur? Som ni kanske ser så håller jag på att göra om min design, jag jobbar på det och det kommer nog att ta ett tag eftersom nu är det sommar = mindre datasittande, men jag sitter ofta sent på kvällarna när jag har kommit hem och då ska jag göra så mycket som jag kan. Föresten, jag är verkligen hur dålig som helst på att göra headers så om nån snäll själ har lust att göra en åt mig så säg gärna till (:
 


Som ni ser så gick det inte så jätte bra för Sandra och HannaF påväg hem till Hanna eftersom det blåste ganska mycket och det regnade även, haha alltså det var hur roligt som helst och deras paraply var hur stort som helst också, typ ett parasoll haha! Vi såg somsagt på fotboll, SVERIGE VAAANNN, MÅÅÅÅL!  Lite king dom var, 2-0 mot grekland. Får bara hoppas att det fortsätter gå lika bra i EM. Nu blir det att försöka göra nåt åt designen.
Love, rebeckali

En kväll hos HannaF

Tjohoo!

Sitter just nu hos HannaF och jag hann inte blogga innan jag for hemifrån, skulle duscha sminka mig fixa håret + äta på en timme så det blev lite stressigt. Tog iallafall 16.40 bussen till stan, gick på stan ett tag innan jag skulle träffa HannaF, Sofia & Sandra, kikade in på H&M och hittade en rosa bikini. Jag MÅSTE hitta en bikini snart, har typ ingen som jag vill ha så det är de som måste köpas. Den från H&M var helt okej, men vi får se om jag köper den eller inte, får bara hoppas att den inte tar slut innan jag har bestämt mig om jag ska ha den eller inte men jag måste nog på stan snart isåfall. Vi gick på ICA efter vi hade varit på Dallas där Sofia och HannaF åt, köpte fruuukt, yummie!

Nu ska jag fortsätta se Gossip Girl och sen blir det FOTBOLL! Komigen nu sweeeden! Nu kör vi. Bloggar sen ikväll när jag kommer hem. PUSS!

10 Juni

Gomorgon!

JÄTTE dålig uppdatering, förlåt för det. I söndags var jag på bio och såg Brudens bäste man och jag tycker faktiskt att det var riktigt bra förutom att jag var jätte trött och höll nästan på att somna i biosallongen. Igår gjorde jag ingenting i stortsätt, blev att gå ut och gå med Frida som senare for till Stockholm på kvällen och sen var jag med Johanna och Marta.

Idag vaknade jag halv 11, hade tänkt gå upp redan halv 10 för jag skulle gå ut och gå men det regnade så det blev inte så tidigt som tänkt. Jag gick upp halv 11 och gjorde frukost och efter de bestämde jag mig för att iallafall gå ut och gå, det smådroppade i början men islutet öste det nästan ner så jag var väldigt blöt när jag var hemma. Min hals har börjat bli riktigt dålig, mina halsmandlar har svällt upp och det gör ont när jag sväljer.. usch säger jag bara, får bara hoppas att det blir bättre snart. Vädret här uppe i Skellefteå är hur dåligt som helst, regn regn & regn. Nu blir det att äta lunch sen vet jag inte vad jag ska göra, ikväll ska jag iallafall vara med Sandra, Hanna & Sofia vilket ska bli roooligt (:
Love, rebeckali

Bio ikväll

Tjo! Ska snart iväg på bio med Frida och hennes kompisar somsagt, vi ska se Brundens bäste man och jag får hoppas att den är bra. Det är en sånhär typsik kärleks film skulle jag tro, vilket brukar funka. Jag har inte mycket att säga, eftersom jag inte har gjort så mycket idag, mest suttit vd datorn och sett lite på tv. Alltså som bara tagit det luungt. Vi får se om jag far och är med Hannah osv efter bion, beror på om alla orkar göra något. Nu ska jag kila, ha en bra kväll
Love, rebeckali

8 Juni

Gooomorgon!

Jag är så sjuuukt trött, mina ögon vill bara stängas hela tiden och min kropp orkar ingenting just nu. Gick inte och la mig förrän 3 inatt & halv 10 kom min syrra in i rummet och slet upp mig för jag skulle följa med henne ut och gå. Jag bytte då om till träningskläder och pallrade mig ut, blev en sväng runt hamn. Har nyss ätit frukost, blev havregrynsgröt med äpple som alltid, men det är yummie!  Igår kväll gjorde vi inte mycket, blev att fara till Jeepa efter vi hade varit på Dallas, hyrde även två filmer men vi såg bara den ena om ens de, jag var inte så insatt i den. Blev att fara till stan istället och gå omkring, mycket till liv? Nja.

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, ska iallafall se Gossip Girl som är halv 2 eftersom jag missade tisdagens avsnitt och sen blir det kanske bio ikväll med Frida & hennes kompisar. Ha en bra dag!
Love, rebeckali

Kvällen

Hallihallå! vilken vädelös dag egentligen, jag har inget gjort nåt? Suttit vid datorn typ och bara tagit det lungt. Strax ska jag åka in till stan, vet inte om de blir buss eller bil, bil om Frida min syster kan snabba sig liiiitegrann annars blir det bussen som går tjugo över. Blir väl att gå till Dallas där tjejerna är och äter sen får vi se vart de bär av. Jag hade inte mycket att säga nu precis men ha en bra kväll (:
Love, rebeckali

7 Juni

Hejhej

Rätt så kallt ute idag, hade tänkt fara till Hannahs stuga i Byske idag men det blev inte eftersom det inte är så bra väder, endast 15 grader så det kändes inte så frestande. Roligare att vara i en stuga när det är varmt och man kan bada så det får bli en annan dag. Idag har jag iallafall varit ute och gått med Frida&Moa i vagnen till OKQ8, gick redan halv 10 och det kändes som om jag gick i sömnen. När jag kom hem åt jag frukost, havgregrynsgröt och en macka, sitter just nu bara vid datorn och har just lagt in lite musik från mobilen till datorn. Blir nog en lugn dag nu på dagen. Ha det bra!
Love, rebeckali

Mitt i natten..

SVIN dålig uppdatering de senaste dagarna, jag vet men vadå jag har aldrig haft tid att sitta vid datorn precis och när jag har gjort det (på nätterna) så har jag haft annat för mig och jag sitter inte så speciellt länge men nu ska ni få veta va jag har gjort de senaste dagarna :)

Torsdag 5/6

Blev att stiga upp vid 10, strålade sol och jätte varmt men det var inte dax att ligga ute och pressa utan istället var det dax att ta på sig sina svarta kläder och fara till Farmors begravning, den var jätte fin och det gick rätt så bra. Jag höll mig för att gråta tills det var minnesstunden då farfar sa din hälsning, usch tårarna bara sprutade.. aja, det blev smörgåstårta och prinsesstårta efteråt och jag fick höra hur många gånger som helst hur lik jag var pappa och så mycket jag hade växt sen dom hade sett mig sist osv. Kom fram folk som sa: Jag minns när du sprang omkring som barn... och jag såg ut som ett frågetecken och hade ingen aning om vem dom olika personerna var. På kvällen var jag med tjejerna, blev att fara till stan där det var HUUR mycket folk som helst eftersom 3orna tog studenten och man hörde överallt " vi har tagit studenten..", 2 år kvar för min del!

Fredag 6/6
Sveriges nationaldag, blev att fara till mormor i Bastuträsk där jag var hela dagen till 6 på kvällen. Tog det bara lungt och hade ingen lust att ligga ute och sola precis eftersom det var ganska kallt. På kvällen var jag med tjejerna + Sebbe, Jeepa, Jonte, Toni & Pontus. Vi for till hemmakväll där vi hyrde 3 systrar och 1 mamma, en rätt så bar film faktiskt och den såg vi hos Mirre.

Kom hem för ca en timme sen och nu blir det att sova, ska nog upp redan vid 9 för jag ska ut och gå med Frida & Moa. Har inte rört på mig se i Onsdags så det ska bli skönt, föresten har jag & Magda nu ätit våra sista godisar på hela sommarlovet, jag kommer att fara stolt över mig själv om jag klarar det & det är även det jag tror jag kommer att göra. Nu blir det sägen, sovgott (:
Love, rebeckali

Sovgott :)

Tjoho! Klockan är nu kring halv 1 och jag borde gå och sova snart. Det blev ingen grillning i dag, vi var bara hos SaraF och tog det lungt, gick på Alba och chillade. Föresten så gick mötet bra, att jobba som konfaledare i sommar ska nog bli roligare än vad jag trodde från början. Jag var nog mest skeptisk mot lägret i munkviken men det kan nog bli riktigt roligt, jag minns när jag själv var där för 2 år sen och skulle konfrimera mig, det var hur kul som helst. Vi gjorde massor av bus, badade, lekte och hade allmänt roligt och nu får jag bara hoppas att det blir lika roligt den här gången med. Skulle ju egentligen börja jobba nästan vecka, alltså vecka 24 men vi ska typ baa ha ett möte på onsdag och sen ska vi inte jobba nåt mer den veckan och det betyder att jag då kan fara på 9ornas skolavslutning och även på släptåget så det känns riktigt roligt!

Nu blir det sägen, ska upp före 10 och göra mig i ordning till farmors begravning som börjar 12. Kommer nog att bli ganska tungt men som jag har sagt så kommer hon att få den finaste begravningen någonsin! Sovgott :)
Love, rebeckali


Smaaakprov sen i tisdags, det här kallas lycka!

Promenad med Moa



Kom nyss hem ifrån en promenad med Moa, men hon sovde hela vägen och det var hur varmt som helst. Nej jag ska inte klaga för nu är det verkligen sommar! Yuummie! Blev att gå strandpromenaden runt Öhn och träffade Paula tvärt, men så trött som Moa var så sovde hon då. Nu blir det att ligga ute ett tag sen ska jag fara till stan och göra det där syntestet som jag tror kommer att gå bra och sen blir det de där mötet om sommarjobbet. Blir kanske att grilla ikväll med tjejerna på Kallholmen, mysigt med solnedgång och allt (:
Love, rebeckali

4 Juni

Gomorgon (:

SOMMARLOOOOOOOV - gissa vem som är gladast för det? Jo, JAG! :D Igår hann jag aldrig uppdatera nånting, hade avslutning i skolan där vi först fikade med klassen sen gick vi till aulan där vi fick höra sommarlåtar av musikklasserna och även en massa prat av olika människor. Efter de gick vi till stan, alla tjejer hade typ högklackat och jag kan looova att jag hade ont i fötterna när vi var framme istan, men jag har haft ondare. Väl där träffade jag SaraN osv, satt och prata med om om kvällen och sen for vi hem med Saras mamma kring 1, var tvungen att göra mig klar till kl 3 då vi skulle fara till Jeepas stuga i Boviken där vi var hela kvällen.

Lite bilder sen avslutningen, bilder sen kvällen kommer senare


Idag blir det att fara på stan nångång, måste göra synundersökning till när jag ska börja övningsköra sen ska jag på ett möte om mitt sommarjobb kring halv 7, får se om jag kommer att göra något efter det. Nu ska ja gå och göra nåt annat, ha en bra dag :)
Love, rebeckali

Shopping 2 Juni

Blev lite shopping idag på stan, mest nödvändiga saker och inga roliga klädesplagg men ibland måste man köpa nödvändiga saker också..

- Ansiktsmask ifrån H&M 14.50:-
- BH (som man har när man har halterneck eller tubtopp) ifrån Cubus 129:-
- Träningsshorts Adidas ifrån Inter Sport 250:-

Fransk manikyr


Gokväll ",

Nu skiner solen och jag har nyss målat mina naglar - fransk manikyr. Kanske inte det snyggaste men det får helt enkelt duga, är lite less på mina rosa naglar så det blev att ta bort det och köra på manikyr istället. Hade tänk gå ut och gå men det får bli kring 10 istället, har inte orken just nu och jag ska se på tv så det får vänta. Kommer endå inte ha någonting att göra där kring 10 så det passar perfekt, vid halv 12 ska jag på flygplatsen och hämta Moa & Frida, dom kommer hem nu pga begravningen som är på torsdag så dom stannar här i en vecka sen far dom hem och sen kommer dom upp igen i slutet av juni om jag inte minns helt fel.

Snart ska jag sätta mig framför tvn, ha en bra kväll och imorgon väntar sommarlovet, jippi! (:
Love, rebeckali

2 Juni


HAHAH, dagens outfit?






Snart sommarlov ju, näst sista dagen i skolan idag & jag älskar det! Idag blev det att fara till skolan vid 8, hade idrott men vi spelade bara kubb och hade betygssnack och jag har VG hitills, kursen fortsätter i 2an så vi får se då vad jag får för slutbetyg. Sen blev det att ha matte i ca 20 minuter, vi åt lunch sen for vi in till stan och gick på några affärer ett tag och sen bar det av till Bonnstan där karnevalen var. Det sög, mycket folk till en början men sen var det bara några kvar, jag & Hanna cyklade in till stan igen vid halv 3 tiden och då träffade vi Hannah osv som vi gick med. Kom hem för ca en halvtimme sen, blev att fara en sväng på Maxi med Hannahs mamma också. Strax blri det att fara på solbacken och handla med mamma och pappa och efter det blir det en promenad. Hörs senare
Love, rebeckali

1 Juni


Nystädat, kommer nog inte vara sådär städat så längetill..

Tjo (:

Jag vet att jag inte har uppdaterat nånting idag men jag har inte haft tid, har gjort någonting hela tiden. Jag vaknade kring 11 och redan en kvart efter de började jag städa mitt rum och jag testade även klänningen som jag köpte i fredags och mamma sydde upp den, rensade bort gamla saker, städade och sorterade ut ur gareroben + vek kläder. Fastän jag rensade bort huuur mycket som helst så är det endå lika fullt, hur kommer de sig? Det tog iallafall lite mer än 2 timmar men tiden gick hur fort som helst, åt då frukost och sen tränade jag litegrann. Jag och pappa bestämde oss att då gå ut och gå i solen (det vart svin varmt), men vi sa att vi bara skulle gå en liten bit men det blev långt för de tog 1 ½ timme men det var jätte skönt att gå ut och röra på sig. Väl hemma åt vi middag och sen gick jag ut och la mig i solen och solade ett tag men det började bli molnligt så jag gick in för ett tagsen. Strax ska jag ÄNTLIGEN färga håret, skönt att bli av med sin utväxt nu. Blir att se på tv ikväll och bara ta det lungt. Ha en bra kväll :)
Love, rebeckali

Ikea i Haparanda


Ikea var helt okej, blev inte så mycket köpt för min del, endast en grej som man kan ha smycken på annars ingenting. Vi var hemma där vid 7 tiden och då var det bara att fara hem och byta om till lite varmare kläder & sen skjutsade pappa mig in till stan. Blev att sitta vid älven och ha picknick med Hannah, Magda, Hanna, Mirre, SaraN & SaraF, åt kladdkaka & chokladbollar och hade allmänt trevligt. Efter ett tag började vi gå in till stan och sen gick vi till Mirre där vi satt resten av kvällen. Kom hem för ett tagsen och ska strax sova, ska upp tidigt om det är fint väder imorgon men pappa sa nyss att det skulle regna? Får hoppas att det inte stämmer så man kan ligga ute och sola. Kring 20.00 var det jätte varmt här i Skellefteå, 21 grader och det var vädligt skönt men det blev dock kallare sen.

Måste även visa någa bilder sen igår (fredag) då jag, Sandra, Sofia och Hanna var på Kåffe In och fikade och sen for vi till Hanna (:



Nu blir det att sova tror jag, imorgon har jag lite saker som jag ska göra. Bland annat sy upp min klänning, vi får se hur det går med de, jag & symaskiner går inte så bra ihop men jag får hoppas att mamma hjälper mig litegrann iallafall. Sovgott :)
Love, rebeckali

RSS 2.0