31 maj

Gomorgon", är just nu på väg till haparanda och vi nyss stannat på en rastplats och ätit frukost. Vi har ungefär halva vägen kvar alltså typ 13 mil eller nåt sånt. Det är strålande sol och ganska varmt vilken känns ganska skönt, kanske inte det roligaste att åka bil i flera timmar när det är sol men det funkar. I morse när vi for från skellefteå var det jätte mycket folk som var ute och gick, att folk orkar gå upp kring 7-8 tiden och gå ut och gå, hurtigt(: nu ska jag lyssna på skön musik. PUSS:)

Talang 2008 hos Hanna

Hejhej.

Sitter just nu hos Hanna och vi ser på Talang finalen, det är jag, Hanna, Sofia & Sandra. Vi har varit på Kåffe In och fikat, myyysigt! Blivit endel bilder också men dom visar jag nån annan dag när jag har fått dom av Hanna. Den här lilla tjejen Sara som är med i Talang och sjunger, hon är så sjukt söt och hon är så fruktansvärt bra! Jag hejar på henne (: Goooo girl! Blir nog att fara hem kring 12, pappa kommer nog och hämtar mig och Sofia här och då blir det att sova direkt eftersom jag ska upp redan klockan 6 för kring 7-8 ska jag fara till Haparanda och gå på Ikea med mamma&pappa och några av deras kompisar. Så jag kommer att vara uppe i norra norrbotten hela dagen imorgon, kommer nog hem kring 7 på kvällen. Ha en fortsatt bra kväll och ha det bra imorgon (:
Love, rebeckali 


Dagens shopping



Hårklämmor, H&M 19:-
Halsband, H&M 39:-
Klänning, Vero moda 260:-
Hårfärg, Cubus 157:-

Kläningen är ganska lång så det blir att sy den kortare och färgningen blir nog på söndag om jag inte hinner på lördag, det är den vanliga färgen som jag alltid brukar har.. lite tråkig är jag.

30 Maj

Hallå sommarmänniskor!

Ska börja med att säga grattis till Paula som fyller 17 år idag, ha en bra dag(: Idag hade jag somsagt skola i ca en halvtimme, vi fick sluta direkt efter vi hade visat våra power point presentationer. Fick även veta lite betyg och jag hade VG i datakunskap, mediaprouktion (grafisk) & media kommunikation, så det var skönt att veta. Gick direkt in till stan efter lektionen och for till pappas jobb och gjorde han sällskap tills Magda och Sara kom till stan. Blev att äta lunch på Waynes - Kycklingsallad och sen blev det ett par timmar på stan och en del shoppande. HIttade äntligen en blommigklänning, men den var ganska lång så till helgen blir det att sy upp den.

Nu ska jag bara ta det lungt och äta middag tills det blir dax att fara in till stan igen. Ikväll blir det att vara med Hanna, Sandra & Sofia. Vi ska och fika på Cåffe In och sen ska vi till Hanna och se blandannat Talangfinalen. Ha en bra kväll
Love, rebeckali

Nu kan jag springa fort!


Köpte nya joggingskor idag, blev ett par Nike på Inter Sport för 550:-, de var på rea och kostade före 800:-. Rätt bra pris iallafall. Lila och allt! Jag tycker dom var helt okej, måste bara börja vänja mig att ha på mig dom för dom är liite annorlund inuti. Nu blir det att äta frukt och se på Spårlöst, sista avsnittet ikväll så det får man bara inte missa (: Imorgon blir det skola igen, börjar 8.45 och slutar 9.35. Värt? Nja, inte så värst. Men vi ska redovisa så vi måste vara där, ha en bra kväll :)
Love, rebeckali

Sol & värme

Kom in för ett tag sen och mamma kom nyss hem från stan. Hon hade klippt dig (det blev riktigt fint) och hon hade även köpt lite saker. Solen är verkligen varm idag och det är hur härligt som helst att vara ledig. Har suttit ute i sammanlagt 3½ timme, har kanske fått lite färg på kroppen men jag får hoppas att jag inte har bränt mig nånstans, än så länge känns det då ingenting. Snart blir det väl att äta middag, har ingen aning vad det blir och sen ikväll ska jag följa med mamma och pappa och handla på solbacken för jag ska in på Inter Sport och kolla om jag hittar några fina och bra joggingskor till ett bra pris. Jag får blåsor av dom som jag har nu och jag behöver verkligen nya. Jag villl inte ha några som är över stylande, alltså med massor med streck osv men det finns typ inga utan sånt..

Aja, nu ska jag gå och se va det blir för mat. Ha en bra eftermiddag (:
Love, rebeckali

Ge mig Monki

Klädaffären Monki har så sjukt fina kläder. Jag har bara lust att köpa typ allt! Sitter just nu och kollar på deras hemsida och det är inte lite grejer jag vill ha, fina toppar, byxor och väskor mm. Önskar bara att Monki hade funnits här i Skellefteå, den närmaste affären ligger i Sunsvall som endå är ca 40 mil bort..









29 Maj


Gomorgon (:


Ledig idag, det är strålande sol och jätte härligt väder ute. Vaknade rätt så tidigt, redan 09.15 och har tränat i 1 timme. For ut och sprang och körde stryke, jätte skönt! Har nyss ätit frukost ute på altanen, det blev en som en bruch eftersom jag åt såhär sent. Nu är jag iallafall jätte mätt efter att ha ätit havregynsgröt, macka och ett glas lättdryck och jag ska strax hoppa in i duschen sen blir det att ligga ute och steka i solen.Ha en bra dag i solskenet
Love
, rebeckali

Ne-yo - Because of you (remix)


Det blev ingen promenad för mig och Johanna ikväll, cyklade istället till SaraF på kallholmen och var med henne, Mirre och Hannah, rätt så nice. Har även hört att avslutningskvällen är planerad och JA jag är hur peppad som helst, ska blir svin roligt. Berättar mer om de när de är dax. Sitter just nu och lyssnar på den här låten, Ne-yo - Because of you (remix) den är så skön, en av de bästa just nu. Blir nog en tidig kväll ikväll fastän jag är ledig imorgon, men jag ska ut och springa sen ska jag bara ligga ute och steka i solen.
Sovgott
Love, rebeckali

Dålig kvalla, blev ett par nya

image346
























Wedins 399:-

Förra veckan köpte jag ett par sandaler på Din sko för 349:- och igår när jag kom hem såg jag hur ena rämmen höll på att losna så pappa gick dit idag och han fick igen pengarna. Jag menar ett par skor av skinn ska inte gå sönder efter att ha använts 3 gånger så jag gick på Wedins och hittade ett par nya för 399:-, nu får jag iallafall inte skavsår på tårna (:

Happyface!

Hallå!
Jag är på huuur bra humör som helst just nu. Sommarkänslorna blir bara starkare! Idag är det varmt, sol och det har bara varit hur skönt som helst. Hade sovmorgon imorse till 10.50 och typ direkt vi kom in till skolan blev vi jagade av dom där jäkla tomtarna och sen när vi hade haft engelska i ca 45 minuter skulle jag, Sandra och Hanna vara smarta att gå i centralhallen eftersom vi trodde att 3 orna mest var i småkorriodrerna MEN när vi skulle öppna dörren till centralhallen såg vi hur många 3or som helst som kollad epå oss, och vi löpte åt andrahållet till matsalen. Haha helt sjuuukt! Vi hade bara en lektion idag, efter maten for vi till Norran (en tidning) och då fick vi se hur dom jobbade där osv, vilket var rätt slappt. Sen blev det stan med Angie och Johanna, köpte en mjukglass och jag mår illa. Jag tror mjukglass inte är så bra för min mage eftersom sist började jag må så illa att jag spydde, men så illa mår jag inte nu.

Snart är det sommarlov, snart går jag ut ettan och det har gått så himla fort!
Torsdag (imorgon) - LEDIG
Fredag - En lektion, datakunskap
Måndag - Betygssnack om idrotten sen karneval
Tisdag - Skolavslutning & sommarlov! Yummie (:

Nu ska jag ringa Johanna, blir nog en promenad till OKQ8 sen får vi se vad som händer. Ha en bra kväll (:
Love, rebeckali


Jag ser det blommar

image344
Fint va? idag var det jätte skönt ute och det blåste rätt såvarmt också. Föresten glömde jag berätta att jag klarade G i engelska vilket känns så jäkla skönt och svenskan gick väldigt bra, oväntat bra. Min lärare sa att jag hade VG och jag var nära MVG (jag kan nå MVG för vi är inte klara med Akursen, den fortsätter vi med i 2an), not bad! Egentligen kan jag inte förstå att jag har så högt betyg i svenska men det är bara att tacka och ta emot ;) Har just ätit och duschat (eftersom jag har varit ute och sprungit) och strax ska jag vara med Johanna. Det ska bli kul att träffa henne eftersom hon har varit i Göteborg i helgen och då får jag förhoppningsvis se vad hon har köpt och se på en massa bilder där ifrån, ska blir rätt nice. Så ha en bra kväll så bloggar jag kanske senare ikväll.
Love, rebeckali

27 Maj

TJO

Cirkusen igår var rätt så bra, men dom hade inga elefanter och det blev typ inga bilder för det var för mörkt att ta med mobilkameran. Är på skolan nu, har datakunskap så som alla andra tisdags eftermiddagar och jag är klar med min power point uppgift som jag har varit ett tag nu. Om en vecka har jag sommarlov nu, så fruktansvärt skönt säger jag bara. Föresten är det inte roligt att vara på skolan nu, vattenkriget har startat och dom kastat vattenballonger osv och det här är bara början.. Idag när jag, Sandra och Sofia skulle gå till mediehavet så gick vi en av korridorerna och sen såg vi några 3or som gick förbi längre bort och sen gick de tillbaka till den korridoren som vi var i och dom började springa mot oss och dom hade musik som dom höjde och det var bara att LÖÖÖÖPA och som tur vart vi inte blöta. Men vi blev blöta när vi satt på några bänkar i centralhallen, då kom nån och hade en flaska med vatten som han/hon hedde på oss. Blöt? OJA! 

Vi slutar om en halvtimme blir nog att gå på stan ett tag sen fara hem och fara ut och springa, sköntskönt. Bloggar senare, ha en bra dag (:
Love, rebeckali


26 Maj


Hallå!

Näst sista veckan i skolan nu och det är hur chill som helst. Idrott -> Matte (betygssnack) -> Media produktion (visade filmerna). Betygssnacket i matte gick riktigt bra, hade ett starkt VG så jag är nöjd. På Median idag såg vi allas filmer som vi har gjort i ettan, riktigt roligt att se på och vi fick sluta halv 2 istället för 4 så det var inte dumt alls. Föresten så har jag just ringt till kommunen, jag frågade om man fick byta sommarjobb vilket man inte fick så jag måste helt enkelt stå ut med 93orna i sommar, ingen hitt men vadå det handlar om pengar så vad gör man inte om man kommer att vara pank?
image343

Ikväll ska jag göra nånting som jag inte har gjort på FLERA år, jag ska på Cirkus med Sofia och Sandra. Mysigt va? Kolla på elefanter och clowner och allt sånt där. Det ska bli riktigt nice! Innan det bär av till cirkusen så ska jag på en promenad, ha en bra kväll (:
Love, rebeckali

25 Maj

image342


Dålig uppdatering, I know men jag har inte haft tid idag och igår somnade jag typ direkt när jag kom hem. Igår åt vi tacos och sen tillefterrätt åt vi blåbärspaj och en bärkaka som magdas mamma hade gjort + en massa godis och jag kan lova att jag var MÄTT, hade så sjuukt ont i magen sen. Vad ska man säga om melodifestivalen? Perelli var jätte duktig och hennes låt var en av de bästa men endå slutade hon på 18onde plats, alla östländer eller va de nu är kom bland de första och det kallas kompisröstning. De som anordnar melodifestivalen borde komma på något annat sätt man ska rösta på eftersom man vet redan vem som ska ge poäng till vem, vilket inte är roligt.

Idag blev det att stiga upp halv 10, redan 10 for vi till mormor och krattade och jag tjänade ihop lite pengar vilket inte är dåligt. Har just tränat - varit ute och sprungit & kört styrke så nu väntar duschen sen blir det att se Sanningens ögonblick. Ha en bra kväll & sovgott
Love, rebeckali

Lördag kväll

Här kommer lite bilder sen igår kväll
image334



Det är jätte fint väder ute nu, solen skiner och det är inte alls så speciellt kallt. Har suttit ute och solat ett tag idag och det var jätte skönt. Kände hur det brände litegrann i ansiktet får bara hoppas på att vädret inte blir dåligt nu så man kan fortsätta sitta ute ikväll (inte sola då). Om en timme ska jag vara klar, måste kläa mig, sminka mig och fixa håret innan dess och här sitter jag i morgonrock? Haha lyckat säger jag bara, måste nog snabba mig. Ikväll blir det tacos hos Magda med Amanada, Jenny, Sara & Hannah. Myspys! Blir väl att spela spel, se film, kanske se melodifestivalen och sen ska vi kanske bada och basta. Ha en jätte bra kväll så bloggar jag inatt när jag kommer hem, får även hoppas att jag har tagit några bilder då sen kvällen (:
Love, rebeckali

24 Maj

Gomorgon (:

Hann inte blogga nånting igår, var med tjejerna hela kvällen så jag fick aldrig tid och tack för kvällen tjejer (: Igår fick jag föresten veta vart jag ska sommarjobba, jag hade hoppas på campingen i Skellefteå men jag fick ett mycket dåligare jobb. Fonfrimandledare i sankt örjansförsamlig, ska man gråta eller skratta? Haha, alltså allvarligt.. Vara ledare åt små ungar som bara är jobbiga det kändes inte så frestande faktiskt. PLUS att jag ska jobba v 24-25 (det var helt okej) SEN ska jag jobba 32-33 , och det var mindre okej. Sista veckan på sommarlovet, nejtack. DÅ vill jag faktiskt vara ledig.

Nu ska jag fara och sola på örjanshallen med Petra, bloggar senare.
Love, rebeckali

23 Maj

Gomorgon. Sitter just nu på skolan och har datakunskap. Är i stort sätt klar med min power point uppgift så jag vet inte riktigt vad jag ska göra i 45 minuter till. Vi har fått låna hörlurar så det DUUUNKAR i mina öron nu, SOOOFT! Inte visste jag att skolan hade såhär bra hörlurar. Det här är min enda lektion idag så det känns liite ovärt att fara till skolan, men jag vill se en film som nån av spectrum klasserna har gjort som visas på skolan 11.15 så det var därför jag for hit +att inte få frånvaro från datakunskapen. Det blir att träffa Magda på stan vid 12 tiden och då ska vi gå på stan och sen äta middag på Viking, mums! Magda fyller nämligen år idag, så grattis på födelsedagen lillskit;P Så roligt att säga lillskit, hon är ju bara 92a :] Haha, aja nu ska jag kolla lite bloggar och jag kommer nog att blogga ikväll. Ha en bra dag (:
Love, rebeckali

Kvällen med melodifestivalen

image332

Gokväll, kom nyss hem ifrån hemköp där vi var och handlade. Hemköp öppnade här i Skellefteå i veckan och det var väldigt fräääächt. Nu blir det iallafall att göra en macka och lite yoghurt och sen sätta sig framför tvn där jag kommer att sitta hela kvällen. Först är det ju Spårlöst sen är det ju kvalet till melodifestivalen, hoppas det går bra nu för Perelli så hon kommer till finalen på lördag. Om jag ska vara ärlig så tror jag inte att hon kommer att ha så problem att komma med, om du såg i tisdags på det första kvalet så förstår du nog vad jag menar. Endel länders låtar är fruktansvärt dåliga om ettan av deras är usel vad måste inte resten av dom dom valde av vara då? Haha, helt sjukt!

Blir att gå upp tidigt imorgon, börjar 8.45 och har EN lektion, en enda på hela dagen. Slutar alltså 9.35 men vi ska stanna kvar och se en film som visas i centralhallen. Ha en bra kväll & sovgott
Love,
rebeckali

Dom är nu mina, yummie!

image331
Snygga, eller hur? Finns att köpa på Din sko för 349:-
Igår när jag var där la jag av dom här i stl 37 men jag tycke dom va liiiite förstora så jag hoppades på idag att de fanns i 36 vilket det även gjorde. Dom är jutna på mina fötter så perfekta är dom. Längtar tills de blir lite varmare så man kan avända dom också, visst man kan egentligen ha dom nu också men då kommer jag nog frysa lite om fossingarna men det är de kanske värt (:

22 Maj

Hejhej

Hoppas allt är bra med er, med mig är det kanon förutom att provet idag inte gick så speciellt bra men det gjorde de typ inte för nån, alla satt som frågetecken ungefär. Men jag tror iallafall att jag har G, lyckades nog skrapa ihop några poäng allafall. Men som våran lärare sa innan provet, vi kan inte sänka oss nånting efter det här provet utan bara höja oss, lät inte så dåligt det. På media produktionen idag fick vi se på gamla filmer, reklamfilmer och korta filmer som gamla elever som gick på mediaprogrammet hade gjort, rätt skönt ska jag säga er.
image330
Hanna, Oscar & Alle ^

Blev en snabbis på stan innan jag åkte hem med halv 4 bussen, sen när jag kom hem tog jag direkt på mig träningskläderna och for upp till elljusspåret och sprang ett varv, skööönt! Jobbigt när man springer men efteråt är det hur skönt som helst. Föresten så fick jag nu en låt av Sandra: Kobojsarna - Sång om ingenting, en låt som typ alla lyssnade på förra året men så sen som jag alltid är med musik så börjar jag lyssna på den nu, ni vet de här: bättre sent än aldrig ;) Har nyss ätit och väntar på att pappa ska komma hem så ska jag följa mamma och pappa och handla, bloggar när jag kommer hem.
Love, rebeckali

Homeros skrev Illiaden och Odysséen

Ser ni något i rubriken? Ja jag har faktiskt lärt mig något av Antika Grekland som jag har pluggat på ikväll. Inte de roligaste men måste man så måste man.. Jag gick även ut och gick, jag och pappa gick elljusspåret ovanför där jag bor och vi gick med stavar! Haha, jag vill inte veta hur knäppa vi såg ut, 2 stycken som aldirg ha gått med stavar nångång och försöker få in den snygga gångstilen. HAha alltså, fysatan =D Men jobbigt var det, jag trodde inte att det skulle vara jobbigare men man går mycket fortare med stavar och det känns i armarna, eller iallafall för mig.

Nu får jag bara hoppas att det kommer att gå bra för mig på provet imorgon, första lektionen dessutom vilket känns ganska skönt att få göra bort de så fort som möjligt. Strax blir det att sova, sovgott :)
Love, rebeckali

Gladiator skor ifrån Din Sko

image329
349 kr - Din Sko


Schooool

Tjoho!
Svin skön dag men jag skulle inte klaga om det skulle bli lite varmare. Sitter just nu och väntar på middagen som mamma håller på att laga, det blir nån paj och det är inte min favoritmat precis. På MDKn idag skulle vi bara sätta ihop våra mappar så vi fick sluta 1 timme tidigare men egentligen va vi klara en halvtimme tidigare men som alltid ska våran lärare hålla kvar oss.. Blev en snabbis på stan efter skolan med Sofia och Sandra, hittade ett par gladiator sandaler ifrån Din sko som jag troligen ska köpa imorgon ( ska kolla sen om jag hittar nån bild på dom på deras hemsida ).
image324

Ikväll väntar plugg & promenad. Sista provet innan sommarlovet nu och det sista chansen att höja sig i svenska, jag ska minst ha VG på det här provet har jag bestämt så nu gäller det bara att kunna allting också. Aja nu blir det mat, bloggar nog senare ikväll. Ha det bra (:
Love, rebeckali

21 Maj

Gomorgon (:

Typ första gången nånsin som jag hinner blogga på morgonen när vi har skola. Strax ska jag ta bussen till skolan, idag blir det engelska, mentorstid och MDK. På engelskan idag ska vi få veta vad vi får i slutbetyg i A kursen, jag tror jag bara kommer att få G eftersom jag är så himla dålig på engelska. Om vi nu inte klarar A kursen så kan vi få förlängd tid på den kursen alltså vi fortsätter med den i 2an, vilket är svin bra egentligen för då borde man ju klara ett G om man får IG. Den senaste tiden har jag börjat sova svin länge, inatt sovde jag 9 timmar vilket är länge för att att vara jag när jag ska till skolan, förut sovde jag typ bara 6-7 timmar och de märks verkligen. Man är så mycket piggare på skolan och även efter. Efter skolan får vi se vad som händer, måste iallafall fortsätta plugga på Antika Grekland och lära mig alla gudar, jippi .. eller så inte. Ha en bra dag i solskenet
Love,
rebeckali

Plugg plugg & plugg


Några bilder sen i fredags då vi var hos Sara i Skråmträsk

Nu är jag äntligen hemma, har nyss ätit middag och det blev våfflor. Ska snart ta på mig mjukskläderna och sätta mig och plugga svenska, vi har prov på torsdag om antika grekland och det är rätt så mycket vi ska kunna. Men jag har sammatfattat det mesta så det blir nog lättare då istället för att sitta och leta i massor av papper. Föresten fick vi igen MDK provet idag och jag fick VG, helt okej och det var nog de jag hade förväntat mig också.
Kvällen består av:
- Plugg
- Ut och springa
- "Gossip Girl" på 5an
- "Försvunna Madeleine McCann" på 4an

Som de ser ut nu kommer jag nog inte hinna blogga så mycket mer idag, så ha en bra kväll så bloggar jag imorgon (:
Love,
rebeckali

20 Maj

Hejhej

Förlåt för dålig uppdatering men jag har inte haft orken att skriva något eftersom min farmor dog och jag ville helt enkelt slippa skriva då. Min helg var annars helt okej, var med några vänner och de gjorde de väl lättare också att inte tänka på det så himla mycket. Begravningen sker om ca 2 veckor, min syster och Moa kommer hem några dagar innan så det ska väl bli roligt att träffa dom men begravningen är inte något jag ser framemot precis, det är jobbigt att se sina nära vara så ledsna men jag har bestämt att det ska gå bra.

Aja, just nu har jag datakunskap, slutar om ca en kvart eller nåt sånt och ska troligen hem direkt. Föresten är min powerpoint uppgift om Karlskrona typ klar så det känns jätte bra, kanske inte den bästa men den funkar. Bloggar mer när jag kommer hem, ha en fortsatt bra dag :)
Love, rebeckali

Vila i frid farmor (F)

Sonja Maria Lindgren
1924-12-02 - 2008-05-16

Jag vet inte vart jag ska börja, det finns så mycket att säga men jag får fram så få ord. Känns som om en sten har gjort hål i mitt hjärta och den biten som försvann var du. De här 2 senaste åren har inte varit sig likt, från att vara en pratglad och social människa till att bli en människa som bara sitter och kollar och knappt säger ett ord utan svarar bara på frågor som ja & nej p g a en sjukdom. Men du kände igen mig, när jag brukade komma och hälsa på såg jag hur ditt ansikte lyste upp och och glädjen spred sig i dina ögonon, det var skönt men inte densamma som förut. Jag har gråtit mycket, väldigt mycket de här två senaste åren för att jag var rädd att förlora dig. Men för två veckor sen när du i stortsätt bara satt där och sa ingenting så förstod jag att slutet var nära. Jag tänkte att jag kommer inte att gråta så mycket när du somnar in, för så mycket som jag ha gråtit över dig kan jag aldrig göra mer. Men jag hade fel, helt fel. Tårarna bara rann när jag fick veta att du nu hade somnat in och att jag aldrig skulle få krama dig hejdå. Jag visste inte om att den där dagen för två veckor sedan skulle vara den sista gången i mitt liv jag träffade dig, såg på dig och kände hur len din hud var. Nu vill jag bara göra om den dagen och få säga hej då till världens bästa farmor. Jag har aldirg varit på en begravning, men jag lovar dig att din kommer att bli den finaste och vackraste begravningen någonsin.

Snälla Gud ge tillbaka vår ängel som du tog från oss. Vila i frid


Goo Goo Dolls - Iris


Gokväll. Har just sett litegrann på tv, det blev "Du blir vad du äter" och "Spårlöst". Sjukt bra är båda men du blir vad du äter är lite äckligt, tänk att bli tvungen att se ALLTING man äter på en vecka uppdukat på ett bord? Skulle typ få ätstörningar direkt, okej jag överdiver men allvarligt det är inte det första man vill se här i livet. Låten, Goo Goo Dolls - Iris som är här uppe är en av världens bästa låtar någonsin, så sjuuukt bra! Imorgon kommer det inte att bli så mycket bloggade för min del, vet inte ens om jag kommer att blogga nånting eftersom jag kommer nog aldirg att ha tid. Först ska jag på skolan > stan och sen bär det av till Sara i Skråmträsk där vi tjejer ska vara hela kvällen och basta, bada och grilla. Det lät väl inte helt fel de inte?:) Nu blir det läggdags, ha en bra fredag och sovgott :)
Love,
rebeckali

Vill-ha-kläder ifrån Monki


Snyggt eller snyggt? Satan va snyggt(: Jag är inte bara liiiite avis på Ellens klass som ska till Stockholm ikväll och var där i helgen. Jag säger två saker, shoppa för mig med och ha en rolig resa :)

15 Maj

Hejhej.

Humöret imorse var inte det bästa, jag blev arg för att jag inte fick upp batteriluckan på mobilen och det förstörde min morgon eftersom jag var då arg på allt och alla. Jag vet att det var en liten sak men en batterilucka på en mobil ska väl inte vara så svår att öppna tycker man men Sandra hjälpte mig sen så nu har jag halebop och gratis sms, not bad! Hade skola som vanligt idag, idag på media produktionen så radiosände vi våra radioprogram inför klassen, live. Det gick helt okej men endel saker skulle jag och Koffe ha ändrat på men det får helt enkelt duga. Nu sitter jag här framför datorn och kom hem för ca 1 timme sen och ska sen om ca 45 minuter ut och springa med pappa. Inga planer inför kvällen annars, ska kanske följa mamma och pappa och handla för jag ska köpa saker som jag ska ha till imorgon då det blir grillning osv med tjejerna, berättar om de ikväll. Ha en bra kväll (:
Love, rebeckali

Dagens shopping!


Blev inte så mycket shoppande idag men alltid nåt. Pudret köpte jag på H&M för 49:- (vet inte om det är bra men det lär vi ju märka) och sen de beiga chinos ifrån Gina Tricot för 199:-. Jag har redan ett par sånna chinos men de är gråa och jag var sugen på ett par beiga så jag köpte dom också. Nu ska jag bara lägga in lite ny musik på mobilen sen blir det sängen, sovgott
Love, rebeckali

Inge mer " Three is a magic number"

image315
Inatt kl 04.00 får jag halebop, och jag gissar att många av mina kompisar är glada just nu efter som de flesta klagade på att det kostade så mycket att ringa till mig men som Mägs sa: "Jag kommer sakna rignalen man hör när man ringer till dig, men jag kommer inte sakna alla pengarna som drogs då du hade svarat!" Ja så är det, det är svin dyrt att ringa till 3 och jag byter nu till halebop för större delen av mina kompisar har det och det kommer bli mycket billigare. Ha velat haft de i 1 år nu men iochmed att min förra mobil inte var min från första början så gick det inte att byta.
God bye three is a magic number.

Lockiges haar

Promenaden var jätte skön, var hemma kring 7 och jag pluggade litegrann på några engelska glosor som vi har till imorgon men alla var rätt så enkla så det blir nog inge svårt. På tal om engelska så har jag bytt från Engelska B till Historia A som kommer att bli i 2an, gör just nu engelska A och det går typ sämst så jag kände att det skulle vara skönt att slippa engelskan. Har nyss testat Sofias locktång, alltså jag vet inte om det blev fint eller om de blev fult? Ni fick ingen bild framifrån eftersom jag är osminkad och hur risig som helst så det blev bara på håret istället, kanske inte den bästa men det får helt enkelt duga.

image314

Promenaden väntar

image312
Skönt väder, skulle inte klaga om det bara blev lite varmare men solen skiner iallafall. Imorse när jag och Sofia gick till skolan ifrån stan va det svin skönt fast såklart blåste de.. Provet gick helt okej, får nog G-VG nånstans där, det var två sidor och på den andra sidan tvekade jag inte på nån av frågorna men jag gjorde säkert nåt slarvfel. Det blev stan ett tag efter skolan, köpte ett par beiga chinos och puder, jag kan visa senare ikväll. Strax ska jag ut och gå och efter det ska jag bara ta de lungt framför tvn eller så ska jag testa lockahåret med en locktång som jag lånade av Sofia idag. Ha en bra kväll :)
Love, rebeckali

14 Maj

Gomorgon

Hade sovmorgon idag, sååå skönt säger jag bara. Sovde ända till 8.15 och i vanligafall brukar jag gå upp 6.00. Har just nu engelska men slutar om bara några minuter. Glömde nyckeln till skåpet vilket inte är så bra, hade mina engelskaböcker där i men jag kollade med Sandra så det var lungt.  Har MDK prov sista timmen, jag hoppas att vi får sluta tidigare idag så jag kan fara på stan och kika litegrann, ska kolla på ett par byxor och kanske nån tröja också. Snart har vi lunch och det är skinklåda och det är rätt så gott, det går iallafall att äta jämnfört med endel andra maträtter. Nu hoppas jag bara att det går bra på provet, ska kila nu.Ha en bra dag (:
Love, rebeckali


Min kväll

- Promenad 1 ½ timme
- Målat naglarna
- Pluggat på MDK
- Sett 13 snart 30


Det är vad jag har gjort denna tisdags kväll, slutade nyss se 13 snart 30 för jag hade inte orken att se på film. Vädret ute är ingen höjdare just nu, det börjar komma in jätte mörka moln och jag får bara hoppas att det inte regnar imorgon för nu vill jag ha sol. Imorgon har jag sovmorgon till 10.50, vi har ingen matte på morgonen och vi slipper då 1½ timmes hål = skönt! Företsen så är jag inte riktigt klar med designen ännu, lite småsaker som jag ska ändra men det får jag ta och göra nån annan dag. Nu ska jag snart krya ner i sängen och sova, blir mycket sovande inatt och det klagar jag inte alls på. Sovgott

Puss på kjolarna!

image311image310
Söta eller hur? Skulle inte tacka nej till nån av dom. Riktigt fina att ha till sommaren, de finnas att köpa på Attraktivt by Amanada för 350 kr/st.

Snö i maj?!

image309
Snö nu, i maj? nänä det kan inte vara sant va det första jag tänkte men jag tittade ut igen och det var sant. 13 maj och det snöar eller rättaresagt snöade. Det har varit alla sortes väder idag: snö, hagel, sol, moln och vind, det brukar kallas aprilväder men just nu lyser solen som aldrig förr! Dock är det lite kallt men det får vi leva med och hoppas att det blir värmare snart. MDKn går lite trögt, satt just och pluggade men jag kan inte konsentrera mig så jag ska plugga mer när jag kommer hem från promenaden som jag ska göra vid 6. Ha en bra kväll så bloggar jag senare (:
Love, rebeckali

13 Maj

Hallå

Väldigt bra start på dagen var det ju också, eller så inte.. jag tog bussen in till stan och när vi hade kört typ 2 km då det var 1,1 mil kvar så fick min buss punktering. Det var ganska mycket folk på bussen och alla ettor som var i den hade nationellaprov i matte 8.40. Vi stod där till 8.20 då det kom en ny buss som körde oss direkt till skolan, fast då for den såklart förbi Balder och Kaplan före så jag kom till skolan 8.45. Nationella gick helt okej, bättre än första delen iallafall.

Nu har jag rast och jag börjar om en kvart då vi har engelska och sen datakunskap. Slutar 15.10 och får då se om jag far till stan en snabbis eller om jag åker hem. Inga planer för kvällen ännu, blir kanske att gå ut och gå men vi får se för det blåser och är ganska kallt ute.
Love, rebeckali

:@

ÅHHHHHH JAG ÄR SÅÅÅÅÅÅÅ JÄVLA ARG JUST NU SÅ JAG VILL BARA .. JA JAG VET INTE VAD!
HEJDÅ

ps. ny designen (;

12 Maj

Hallå!

Ska börja med att säga grattis syster som fyller år idag! Hon hade haft fest i helgen och fick bijetter till Kelly Minogue i stockholm av en kompis, så dom två ska fara dit öven en helg och se på konserten och shoppa, not bad. En rätt så slapp dag har det varit idag, dagen började med att vi hade konditionstest på idrotten, det gick inte överdrivet bra. Sprang 38 sekunder saktare än i höstas men de beror på att jag inte har sprungit lika mycket som jag gjorde då men till våren ska jag bannemig slå det! Sen hade vi matte och vi gick bara igenom lite inför imorgon då vi har andra delen av nationella matte, vi fick även sluta 10 minuter tidigare och efter lunchen hade vi media produktion. Egentligen skulle vi ha det i 4 timmar men vi hade det bara 1 ½ för våran lärare skulle fara hem för han hade ont i huvudet vilket även jag och Sandra hade så då blev det en sväng på stan istället. Strax ska jag äta och sen plugga lite media kommunikation, boooring, sen hade jag även lovat Johanna att hjälpa henne med en So uppgift så jag får se om det blir att hjälpa henne idag. Ha en bra dag
Love, rebeckali

11 Maj

Hejhej

Lugn dag, väldigt lugn dag. Jag har istortsätt inte gjort nånting. Varit ute och gått, suttit vid datorn och sett One tree hill är vad jag har gjort idag. Men det var faktiskt ganska skönt, hade tänkt sola ikväll men ingen var så peppad så det få jag får göra det nån annan dag. Strax ska jag se tv, antingen blir det att de Sprängaren eller Sanningens ögonblick. Föresten så har jag ikväll suttit och försökt få ihop en ny design och jag jobbar på det. Den ska iallafall vara ljus, eftersom det är vår och snart kommer sommaren, lite sommarkänslor iallafall. Men jag vet inte när jag blir klar med den, Johanna skulle även hjälpa mig med en svin snygg bakrund som hon har gjort. Skola imorgon igen, konditionstest på morgonen halv 9, det kommer att gå sämst så punkt slut. Ha en bra kväll :)
Love, rebeckali

Söndag

image307
Gomorgon!
Okej, gomorgon är kanske inte rätt ord att säga nu, klockan är ju 1. Kvällen igår var trevlig, tänkte blogga sen när alla for hem men blogg.se funkade inte så det blev inte av. Jag har varit vaken sen halv 11 nu och har tillochmed hunnit plugga på MDK provet som vi har på onsdag, men jag kan det inte än jag har som bara kortfattat alltihop och imorgon blir det att plugga in allting. Jag har även hunnit se Talang 2008, faktiskt första gången jag ser det i år och jag undar bara en sak. Kolla den här videon och hur i satan kan en sån röst komma ur en 10årig liten tjej?! Helt ofattbart..



Nu hoppas jag bara att mamma och pappa kommer hem snart, jag och pappa ska ut och gå och sen får vi se vad som händer. Ha en bra dag :)
Love, rebeckali

10 Maj



 Bilder från idag & igår ^

Jag haaaaatar när man inte får till håret så som friösren gör, som idag när jag skulle duscha det blev blä där bak och min hårspray var slut, såg ut som ett helvette i håret. Bad hair day brukar det kallas. I förra inlägget glömde jag berätta om igår när jag skulle baka kladdkaka, Mirre, Amanada och Hanna satt och sa vad jag skulle he i och hur mycket, jag hedde in den i ungen och kladdkakan började svälla.
Jag: Men den sväller ju?
Dom: Men Rebecka, har du hett i bakpulver?
Jag: Oj..
Haha, men av den gick ju att äta men HAHA skicklig unge. Jag tror jag måste lära mig baka snart, alla mina kladdkakor blir bara förstörda. Vårmässan idag var helt okej, det var mycket folk och rätt så mycket att se på. Ikväll ska jag vara med Johanna, Angie, Josse, Marta, Amanda, LinaÅ & Paula. Det blir att äta tacos och bara mysa hemma hos mig. Nu ska jag gå och göra mig klar sen blir de att cykla ner till konsum och träffa alla och köpa allt som behövs. Ha en bra kväll
Love,
rebeckali

Vårmässan i Skellefteå

Godmorgon :)

Vaknade för ett tagsen och ska snart gå och göra frukost, blir nog bara nån macka eller nåt sånt. Idag ska jag på Vårmässan som är i skellefteå med Angie, Josse och Marta, Amanda ska jobba där så det blir väl att träffa henne också. Vet egentligen inte varför jag far dit, det är typ bara pensionärer där och det kostar att gå in men aja får hoppas att det blir kul endå. Igår kväll var jag med massor med tjejer vi var för hos Mirre sen drog vi ut och då träffade vi några killar som skulle på en fest, vi följde med dom men den va vädligt långt bort så vi vände om och gick tillbaka eller vi gick rättaresagt broarna runt, vi gick typ över 1 mil den kvällen. Haha, sjukt mycket! Nu ska jag gå och se om jag hittar nån frukost, hörs senare :)
Love, rebeckali

Ny klippt!



Vad tycks? Jag själv tycker att det blev helt okej, det behövdes verkligen klippas. Nu blir det att börja spara ut mitt hår längre, för nu är det inte så nött som förut. Jag måste färga håret snart, har börjat få 2 centimeters utväxt vilket inte är så snyggt eftersom min naturliga hårfärg är lite mörkare, men det blir nog senare. Ikväll ska jag till Mirre och vara med några tjejer, får se vad vi hittar på men nåt blir det väl. Ha en bra kväll (:
Love, rebeckali


9 Maj

Gomorgon!

Strålande sol och jätte skönt väder, Sofia är sjuk idag så krya på dig! Sitter just nu och har datakunskap och ska fortsätta jobba på min power point uppgift, det är lite drygt faktiskt men jag måste göra det så. Efter den här lektionen har vi 1½ timmes hål, kändes inte peppade nånstans och sen har vi idrott- fotboll, booooring! Efter skolan idag ska jag klippa mig, jag har INGEN aning hur jag ska klippa mig men jag får höra med frisören vad hon tycker. Nu ska jag jobba, ha en bra fredagså bloggar jag när jag kommer hem
Love,
rebeckali

Chester See - God damn you're beautiful


Sandra skickade den här låten idag, visst är det otroligt bra? Fastnade för den direkt. Ikväll har jag iallafall varit ute och sprungit och sen följde jag pappa och hälsade på farfar. Vi såg spårlöst och visst är det helt otroligt att dom kan hitta en av flera miljoner människor? Jätte mycket människor och det är just en dom ska få tag i, och dom klara det , det är inte dåligt! Från en sak till en annan nu, idag när jag och Sofia åkte buss hem från skolan såg vi en reklamskylt i en busskur. Det var från stadium och dom visade en tjej med bikini och hon var NORMAL? Hon var inte sådär pinnsmal som typ alla tjejer på reklambilder är, good work Stadium säger jag bara! Nu blir det sägen, fredag imorgon ju. Sovgott (:
Love, rebeckali

Nytt linne

image298image299
                      Fram                                               Bak

Ja, här är då mitt nya linne ifrån Carling, betalade 149:- för det. Har nyss kört lie styrketräning och ska snart ut och springa med pappa, det blir den vanliga rundan som vi alltid far. Jag måste berätta en rolig sak som hände i dag på median, vi hade just börjat och i den salen som vi brukar vara i är det flera rader med bänkar. Alle hade just ställt till sin stol och skulle just sätta sig då jag kom på den brillianta idén att ta bort stolen när han skulle sätta sig eftersom jag satt bakanför honom. HAHA och fysatan va kul det var, pladask så satt han på golvet! Ikväll blir det annars att bara ta det lungt, se på tv och chilla. Bloggar mer senare ikväll
Love,
rebeckali

8 Maj

Tjotjo!

Har media produktion just nu, har egentligen ljudmedia men jag och Koffe var klara så jag fick sitta och redigera våran film istället. Ska se om jag hittar några låtar som vi ska ha med, men såååklart har skolan blockat alla ställen där man kan ladda hem och msn funkar inte, det är ju topppen.. not! Slutar om en timme och ska då in till stan och köpa ett linne på carlings som jag kan visa senare. Vi har haft svenska och engelska idag och på båda lektionerna såg vi på en film om gudar osv, helt okej men tiden gick ganska sakta.

Nu ska jag fortsätta leta, ha en bra dag (:
Love, rebeckali

JOSSES DIKTBOK

image297                   
image296image295   
Kom nyss hem från Josse, blev att jag och Johanna for dit och var med henne ett tag. Satan va längesen man var med den tjejen alltså, men det var roligt iallafall. När vi kom dit så satt hon och gjorde ett svenska arbete om dikter så jag och Johanna satt och ritade ett tag, vilket man aldrig gör nuför tiden sen satt vi bara och såg på tv. Sovmorgon imorgon, såå skönt säger jag bara. Blir att stiga upp 1½ timme senare och sen se på film de två första lektionerna, slappt! Nu ska jag bara ta det lungt, sovgott :)
Love, rebeckali 
 

7 Maj



image294
JOHÄÄÄÄNA^
Hejhej
Vi hade matte nationella idag och det gick typ skit? Satan vad svår andra delen var, jag kom på man skulle göra när det var 10 min kvar och det var ju inte så lyckat. Annars har dagen varit bra, grått ute men får hoppas att det blir sol nångång i veckan iallafall. Hade tänkt träna idag, men jag tror jag avstår eftersom jag tränade i måndags och igår också + att jag har SÅ mycket träningsvärk i benen så det är nog bara bra att jag tar det lungt idag. Ikväll skajag istället vara med Johanna, rooooligt! Ha en bra kväll(:

Love, rebeckali

6 Maj

Blåsor under fötterna, jag måste köpa nya joggingskor snart, ska nog kika på några till veckan tror jag. Det var jätte skönt att springa idag, hade musik i öronen och de är så härligt att springa i takt till musiken och det är även ett plus att man inte hör sig själv andas för då blir det mycket jobbigare, bara ett tips. Jag lovar att jag kommer att ha så FRUKTANSVÄRT ont i benen imorgon, har redan svin ont. Men av tusan, jag har bara tränat och det är som inget farligt men endå, det gör tillochmed ont när jag går.

image291
Happyface, eller vad ska man kalla det Sofia? (: Alle tror nåt där bak ...

Snart ska jag sova, börjar tidigt imorgon, halv 9 och har då matte nationella. Hålll alla tummar och allt för mig nu, jag ska ha ett VG, annars blir jag arg.Sovgott sötnosar
Love,
rebeckali

skor


image289
Otroligt snygga skor, visst? finns på Wedins för 499:- men såklart är dom slut i min stolek här hemma i skellefteå och det funkar ju inte..

Det blev köttbullar och makaroner till middag idag, längesen man sån sorts mat hemma så det var gött. Mina ben gör ondare än ondast, träningvärk sen igår. Jag som sa att jag aldrig brukar ha träningvärk och sen kommer träningsvärken dagen efter som jag sa det, typiskt! Men visst, det är egentligen ganska skönt för då känns det att man har tränat hårt. Strax ska jag följa mamma och papppa och handla sen när vi kommer hem ska jag kanske ut och springa, beror på om det regnar då. Ikväll ska jag även kolla lite på matten (hela boken) eftersom vi har matte nationella imorgon. Nu ska jag kila, ha en bra kväll (:
Love, rebeckali



Tisdag.

Hejhej!

Sitter just nu i en av datasalarna på skolan och har datakunskap och vi håller på att göra ett bildspel på power point och det har börjat gå bättre nu. Idag fick vi veta vad vi fick på engelska provet och jag fick VG-, det var faktiskt det jag hade förväntat mig. Vi fick även veta vad vi fick på engelskanatinella men jag ville inte veta, kommer endå få IG på nåt av proven. Slutar om 20 minuter, idag är jag och Sofia lata så vi åker buss in till stan och det blir väl att gå där ett tag sen hem, bloggar senare.
Love, rebeckali

Sovdax

One Tree Hill - världens bästa serie, ingen klår den helt seriöst. Fysatan vad den är bra! Innan jag såg OTH kom jag på att vi hade lovat våran svenskalärare att vi skulle göra några uppgifter om antika grekland till imorgon så det blev att sitta vid datorn ett tag till. Låter lite konstigt kanske att vi hade lovat att göra några uppgifter men vi har en svin bra svenskalärare så förra tisdagen sa Sandra när det var en halvtimme kvar om inte mer av lektionen: snälla att vi kan få sluta, vi är sååå hungiga. Och så glad och snäll som hon är sa hon att vi fick sluta men då skulle vi göra några uppgifter hemma vilket jag nu har gjort. Imorgon har jag sovmorgon till halv 10 som alla andra tisdagar. Nu blir det sängen, sovgott :)

image288
Moa , Rebecka

OTH

Mina ben är jätte trötta och jag är också jätte trött. Tog med mig min mobil för att kolla hur långt det var som vi sprang och det var 4.3 km och vi sprang de på ca 21 minuter, not bad! Jag trodde det typ skulle vara 2 km men jag hade visste ganska så mycket fel, så som jag oftast har. Skönt var det iallafall, speciellt när man är framme (A) haha, det är ibland en plåga att springa den sista sträckan men nej jag stannar inte, jag springer så fort den sist biten som mina ben orkar. Snart blir det att se gårdagens avsnitt av one tree hill, fysatan vad jag längtar efter att se det såååå nu sätter jag mig framför tvn istället. TJING!

5 Maj

Hejhej!

Sol idag också, men imorse regnade det men sen klarnade det upp fast det är inte varmt eftersom det blåser. Idag har jag varit på skolan, hade idrott,matte och media produktion vilket var helt okej och jag och Sandra satt och redigerade film i ungefär 4 timmar. Nu är jag iallafall hemma och har ätit middag och kört lite styrke, strax ska jag ut och springa med pappa, jag tycker synd om han. Först cyklar hem hem från jobbet (ca 1,5 mil) sen så tvingar jag med honom ut och springa, haha men han överlever. Efter de ska jag stretcha, min vighet är = 0 just nu, den har helt försvunnit så jag måste börja stetcha efter jag har tränat vilket jag inte gör nu men det är eftersom jag typ aldrig brukar få träningverk så därför skiter jag i det. Nu ska jag kila & jag bloggar sen efter duschen, ha en bra kväll
Love, rebeckali

Engångsgrillar?

Hejhej. Grillningen gick bra men det med att vi grillade inne i en sånhär bordsgrill som, haha jag fattade 0 av engångsgrillar. Det brann ett tag sen slutade det, aja får ta och lära mig hur man gör med en sån nångång i livet. Det blev en promenad till Tempo efter maten också och sen tog vi det bara lungt och såg på tv. Kom hem för ungefär en halvtimme sen, har hjälpt Catrin att göra en stor visningsbild på hennes blogg och jag ska snart sova. Skola imorgon igen, tiden går så himla snabbt just nu. Sovgott :)
Love, rebeckali
image287
SaraF, Hannah, SaraN, Rebecka & Magda

Grillning

image286
Nyss var det sol och nu regnar det, blev inte så mycket solning som jag trodde det skulle bli idag. Fastnade vid datorn istället som jag typ alltid gör.. När som helst ska jag till Hannah, hade tänkt cykla men det regnar ute så det känns inte så frestande ska istället fråga pappa om han kan skjutsa mig, guuuuud vad onödigt egentligen det är typ bara 1-2 km men jag vill inte bli blöt. Ikväll blir det grillning jag, Hannah, Mirre, Rebecka, Amanda, Magda & SaraF, det kommer blir mys! HAHA alltså, nu regnar det OCH är soligt.. hoppas det slutar regna snart så kan jag ju ta cykeln iallafall. Ha en bra kväll!
Love, rebeckali

SOL

Gomorgon (#)

Det är sol ute, underbart! Har suttit ute ett tag nu och ska snart ut igen, rikigt skönt! Tänkte fara ut och springa idag men jag ha börjat få ont underknäet, dirket när jag går känner jag det, jag får hoppas att det blir bättre snart. Det kanske bara är överansträning eller nåt sånt? Aja, idag vid halv5 ska jag till Hannah och grilla med tjejerna, ska bli mysigt! Men innan dess bloggar jag nog igen. Ha en bra dag
Love, rebeckali

:)

image283
image284image285
Kom hem vid halv 1 och har sedan dess suttut och installerat massor med saker till mobilen och även lagt in lite musik. Det blev en lung kväll ikväll, i gick mest omkring och träffade lite folk och pratade. Ganska skön kväll och vädret var helt okej också, men det var lite kallt. Nu ska jag snart sova, är rikigt trött och ska nog sova ut imorgon och vi får de vad jag ska göra då. Det blir kanske att grilla hos Hannah vid middag men vi får se, sovgott (:
Love, rebeckali

Pink handy

image282
TJO, kom hem från stan för ett tagsen, det är vaaaaarmt men jag klagar inte! Solen skiner och fåglarna kvittrar, ja så är det ungefär.  Jag, mamma och pappa for till  Expert på Söder och köpte en  ny mobil till mig, yummie vad jag gillar den, den är rosa och lyser till och med rosa B).  Strax ska jag nog gå ut i solen och ta de lungt, ikväll blir det nog grillning med tjejerna, mer om de senare! PUSS!

3 Maj

Gomorgon (:

Solen skiner och det är jätte varmt ute nu och det ska bli varmare, kankse tillochmed upp till 20 grader, mumma! Vaknade för några minuter sen, igår var jag med Hannah, Mirre, SaraF, Amanada, Emila, Jenny, Rebecka och Kevin, vi satt hos Mirre och skrattade och pratade en massa om ganska konstiga saker sen gick på till söder för dom skulle äta på Krysset och där blev vi ett tag sen gick vi in på stan igen. Rätt nice kväll endå fastän vi egentligen inte gjorde så mycket, alla var typ trötta så det blev att skratta åt typ... allting, haha!

Snart ska jag gå och göra mig klar och äta frukost, ska fara på Expert och se på en ny mobil åt mig, mamma och pappa gick med på att köpa en ny men vi får se om vi gör det idag för det blir kanske att beställa från netonnet istället. Föresten så är det EXAKT en månad kvar till skolavslutningen nu, det funkar så fruktansvärt mycket. Nä nu ska jag röra på mig, annars blir mamma inte glad om jag inte är klar i tid. TJING!
Love, rebeckali

PAJ!

image254
Min mobil funkar inte, när jag her på den så är det bara vitt på skärmen? Har jag så tur att den är sönder för nu måste jag ju ha en ny mobil. Men bara för att jag ska få otur kommer säkert mamma och pappa att säga: Vi har ju nån gammal mobil du kan få ta. ONEJ jag ska inte ha nån gammal jag vill ha en ny NU! (:

2 Maj

Hallå(:

Skulle egentligen och klippa mig idag men jag har inte orken att fara just nu, kändes jobbitgt att fara upp till stan och sen hem typ direkt igen så jag avbokade den och bokade en ny om en vecka istället. Nu är jag på bättre humör och idag på dagen blir det nog bara att ta de lungt, är fortfarade lite förkykd så det blir inget tränade heller utan blir nog bara att sitta vid datorn och ta de lungt. Ikväll blir de att fara till Mirre och vara med några tjejer, ingen aning vad vi ska göra men nåt blir det nog iallafall. Ha en bra dag :)
Love, rebeckali

Vad är de egentligen som händer?

Vad händer med skellefteå?
- Igår en grov misshandel
- Idag ungkvinna hittad död i en lägenhet på Anderstorp

Alltså det är helt sjukt de här.. finner fan inga ord.
Kom nyss hem på tal om ingenting, blev en massa prat ikväll om vad som hände igår och en massa andra saker också. Skönt att man han människor som man verkligen kan prata med, tack! Blir nu att sitta vid datorn ett tag sen sova, ska nog på stan imorgon innan jag ska klippa mig. Har inte bestämt mig hur jag ska klippa mig än, men de kommer jag väl på nångång. Gonatt (:
Love, rebeckali

1 Maj

image279
Nu är jag inte lika arg länge men fortfarade förstår jag inte vad den där misshandeln var bra för, EGENTLIGEN. Har även hört att killen fortfarade är medvetslös, fyfan.. jag vet inte vad jag ska säga, lycka till är det enda. Ikväll blir de att se på film och bara ta de lungt och snacka om allt som hände igår med tjejerna. Se på film och bara mysa,det gillas! Idag har jag föresten varit med Sarax2 och Petra, blev att cykla till Alba och köpa lite godis. Nu ska jag strax fara till Petra, bloggar nog sen när jag kommer hem :)
Love, rebeckali

Valborgs

Gomorgon! Det blir ett låångt inlägg nu.

VALBORGS:
Vaknade precis och fick veta en mindre bra nyhet. Igår var det ju valborgs och vi var hos Petra och festade med MASSOR med folk, visste knappt vem hälften var och vi försökte verkligen få bort folk men dom vägade lämna stället dom stod på gatan och drygade i typ 100 år. Folk bara välde in och dom lyssnade inte, man kunde inte ens slappna av och ta de lungt och umgås med vännerna så jobbigt var det. Tillslut stod JÄTTE många ute på gatan och det hade varit lite småtjafs hela tiden men dom sa att det var lungt osv tills en kille som vi hade försökte få bort därifrån hurlängesom helst började misshandla en kille. Han som blev misshandlad var hur snäll som helst dessutom och 3 polisbilar och en ambulans bil kom och förde bort den misshandlade till lasarettet och jag vet inte om dom fick tag på han som misshandlade men han var inte inne nå mer efter det. Sen blev de flesta utskickade och vi började plocka bort saker och for hem där vid 2.

Den dåliga nyheten var de att imorse när jag vaknade sa mamma att han som hade blivit misshandlad hade blivit groft misshandlad och låg i umeå med allvarliga skador och han som misshandlade var drogpåverkad. Det är hur JÄVLA hemskt som helst, var tänkte kille med, stå och HOPPA på ens huvud när en människa ligger ner VARFÖR ens börja och sen fortsätta, fyfan säger jag bara! Du kan läsa artikeln här på norran.

IDAG:

Arg som ett bi är jag just nu men ska försöka göra den här dagen så bra som möjligt trots det som har hänt. Det är sol och varmt ute, blir nog att lägga sig ute på altanen och sola litegrann, faktiskt typ första gången jag gör det här hemma så det ska bli skönt. Sen idag får vi se vad som händer, blir nog att vara med tjejerna annars har jag inga planer, men jag bloggar senare.

Love, rebeckali

RSS 2.0